Wendela in een erg geile sandwich

Wendela in een erg geile sandwich
Wendela in een erg geile sandwich

Ik wilde weten hoe het was om het jongere zusje van Walter in haar kontje te neuken, terwijl haar kutje door mijn Potter werd gevuld. Zou ik de grote hondenleuter dan voelen als ik heen en weer bewoog? En zou ik het merken wanneer mijn hond in haar klaarkwam en daarna volgens verwachting op slot schoot? Zou ik er dan zelf ook niet meer uit kunnen? Zijn er dan een emmer water aan te pas moeten komen, hihi?

Die supergeile gedachten speelden in mijn brein rond en ik was heel benieuwd wat er ging gebeuren, maar dan moest ik wel eerst mijn grote pik in Wendela’s nauwe kontje zien te krijgen. Gelukkig was er daar al heel wat slijm van Potter en kutvocht van Wendela, dat nu goede diensten kon bewijzen. Ik was zo gaan zitten dat ik tegen haar rug aankeek, mijn benen om haar heen kon slaan en zij kon blijven zitten met die hondenleuter in haar geile kutje.

Ik maakte mijn eikel flink nat en duwde het glibberige ding tegen haar sterretje aan. Het leek onmogelijk, maar opeens schoot toch mijn eikel toch langs haar sluitspier. Bingo! Mijn arme hond had hier allemaal weinig weet van, want die bereed nog steeds mechanisch de soepele Wendela en leek de wip van zijn leven te hebben. Met een vrouw nog wel, die niet gewend was een hond te parkeren.

Toen ik mijn eikel in Wendela’s holletje had geschoven en het breedste deel van mijn pik zowaar in haar zat, kon ik ook voorzichtig, centimeter voor centimeter, de rest van mijn torpedo in haar proberen te schuiven. Dat lukte tot een centimeter of 12 en toen kon ik niet verder.

Niet omdat Wendela niet meer ruimte had, maar omdat mijn pik niet langer was, haha. Ik probeerde te merken wat zich in haar kutje afspeelde, maar kon niet voelen dat Potter zich daar ergens bevond. Misschien zou ik wel wat voelen als hij straks klaarkwam. En wie weet voelde hij mij wel aan de andere kant.

Wie zal het zeggen? Als honden konden praten, waren er ongetwijfeld al heel wat misdrijven opgelost en wellicht heel wat nog meer echtscheidingen uitgesproken. En heel wat meer mensen opgepakt wegens dierenmisbruik, maar dit terzijde.

Voorlopig zat ik met een sprakeloze, maar wel zwaar hijgende Potter, die bezig was Wendela een schier oneindige neukbeurt te geven met zijn kleffe roze potlood, maar door mijn entree wel wat aan tempo had moeten inboeten. Als ik over Wendela’s schouder keek, was zijn grimas duidelijk zichtbaar en samen bewogen we heen en weer in Wandela’s vulgaatjes. Super en euro-loodvrij.

Haar kontje neukte heerlijk, want het was lekker strak en had toch voldoende ‘glijvermogen’. Mijn eikel was precies groot genoeg om steeds langs haar sterretje te ploppen. Wat een zalig gevoel! Op een gegeven moment moest Potter toch capituleren en voelde ik wel degelijk zijn hondenleuter schokkend klaarkomen in Wendela’s kutje, met een tussenwandje van vrouwenvlees dat baas en viervoeter scheidde. En er liep de nodige vloeistof uit Wendela’s kutje.

Ik merkte dat de vrije ruimte in Wendela’s kontje afnam omdat Potter’s leuter groter was geworden nu hij in het slot was gesprongen na zijn orgasme. Dat was voor mijn leuter een heel aparte sensatie, die leek op wanneer een vrouw tijdens het neuken een orgasme had en haar kutspieren aanspande om jouw stijve pik eruit te werken. Alleen vond nu die aanspanning in de richting van mijn stijve pik in haar geile kontje plaats.

Ik had er met mijn pik wel uit kunnen glippen op dit moment, maar wilde nog even genieten van opgeblazen Potter’s op-slot-positie in Wendela’s kutje. Ik bewoog mijn pik nog wel op en neer in Wendela’s kontje, maar veel langzamer en met aanzienlijk meer moeite dan tot dan toe.

Potter bleef hijgen in Wendela’s gezicht en likte af en toe uitvoerig over haar volle lippen. Geile Wendela beet daarop plagend in het puntje van Potter’s tong, die zachtjes begon te grommen, maar Wendela niet beet. Ze was een echte dierenkenner, die Wendela, want anders had ze dit niet gedurfd. No way.

In de tussentijd had ik met mijn handen Wandela’s mooie borstjes van achteren beetgepakt en begon deze stevig te kneden. Dat zorgde ervoor dat er nog meer elektrische stroompjes door mijn lijf gierden, mijn pik in haar kontje nog verder groeide en ik nog meer de hondenleuter in haar kutje voelde zitten. Heerlijk!

Ik schoof nog steeds zachtjes in haar heen en weer en liet één borst los en gleed met een hand naar beneden, naar haar klitje onder haar venusheuvel. Dat plekje was makkelijker bereikbaar nu Potter zich noodgedwongen stil hield. Ik wreef over Wendela’s gezwollen knopje, liet ook een vinger langs Potters pik in haar kutje glijden en beet tegelijkertijd zachtjes in haar linker oorlelletje.

‘Arme’ Wendela genoot hoorbaar van al deze seksuele prikkels: haar klitje, haar oorlel, haar borst, haar door Potter gevulde kutje, met nu mijn extra vingerkootje, en haar door mij gevulde kontje. Wie had het scenario hiervoor kunnen schrijven een uur geleden? Wendela zelf in ieder geval niet en ik improviseerde eigenlijk ook maar wat, om je de waarheid te vertellen.

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir