Van Achteren

Van Achteren
In de zomer van 2013 was ik samen met mijn toenmalige vriendin en haar twee vrijgezelle broers op vakantie. We verbleven op een naturistencamping in Kroatië.
De twee broers, die in het dagelijks leven samen een bedrijfje runden waar ze allebei boven woonden, waren eigenlijk alleen maar meegegaan in de vage hoop dat er misschien wel wat te neuken viel, zo hadden ze me toevertrouwd. Ze stonden naar eigen zeggen allebei al maandenlang droog.
De naturistencamping bleek echter niet het Sodom en Gomorra te zijn dat ze wellicht verwacht hadden. Er liepen genoeg aantrekkelijke, naakte vrouwen rond, maar die bleken lang niet zo bereidwillig als ze stiekem gehoopt hadden. Van tevoren hadden ze misschien verwacht, dat iedereen het hier met iedereen zou doen. Dat bleek in de praktijk echter behoorlijk tegen te vallen. Kortom, de twee geile beren hadden een geheel vertekend beeld van het naturisme.
Het gebrek aan neukmateriaal frustreerde de beide broers een beetje en dat maakte de sfeer er tijdens onze vakantie niet beter op. Nu de naaktcamping niet het seksparadijs bleek te zijn waar ze op gehoopt hadden, zaten ze hele dagen voor de tent naar al dat voorbijlopende, naakte vrouwelijk schoon te gluren, terwijl ze er ontzettend van baalden, dat ze niets van al dat lekkers aan hun paal konden rijgen, zoals ze het zelf noemden. Dat had zijn weerslag op hun humeur.
Het viel me op, dat ook hun eigen zus niet aan hun begerig-geile blikken ontsnapte.

Hun zus Joke en ik vormden een soort gelegenheidsstel. Ik was absoluut niet verliefd op haar, maar ik mocht haar neuken zo vaak als ik maar wilde. Dat was de enige reden, dat ik de relatie liet voortduren, hoewel ik me realiseerde dat ik daarmee misschien valse verwachtingen zou wekken bij haar. Zij was namelijk wél een beetje verliefd op mij en ze hoopte mijn liefde te winnen door middel van seks. Dat zat me toch niet helemaal lekker en ik vond, dat ik eigenlijk wel eerlijk moest zijn tegenover haar. Daarom had ik besloten de relatie ná de vakantie te beëindigen. Maar tot die tijd zou ik er nog van genieten, want wat is er nou lekkerder dan verzekerd te zijn van een dagelijkse dosis neukgenot?

We sliepen met zijn vieren in een bungalowtent met twee slaapcabines. Iedere avond wanneer Joke en ik met elkaar lagen te neuken, hoorden we, door de dunne, katoenen afscheiding heen, het onderdrukte gehijg en gekreun van haar twee broers die zich overduidelijk lagen af te trekken. Als we dan de volgende ochtend voor de tent aan de koffie zaten, verklaarden ze dat ze wel ongelofelijk geil werden van de neukgeluiden die elke avond uit onze helft van de tent opstegen. “Misschien moeten we daar dan maar eens iets aan doen?” opperde ik op een ochtend. En ik zag de begerige blikken van de beide broers over het naakte lichaam van hun zus glijden. Joke keek hen met een geamuseerd glimlachje aan, terwijl hun ogen op haar grote borsten en haar zorgvuldig kaalgeschoren kut bleven rusten. Ik meende zelfs hun lullen een tikkeltje te zien verstijven.

Joke was wat men noemt een mooie, struise vrouw, met grote, volle borsten, brede heupen, massieve dijen en een imposant achterwerk. Toch was ze niet dik, hooguit een beetje mollig. Maar ze had wel een lekkere, dikke kont waar ik gek op was. Haar billen waren zachter dan het zachtste kussen en ik vond het heerlijk om ze te kneden en er voorzichtig in te bijten. In haar diepe bilspleet begroef ik zo graag mijn stijve lul, zodat hij volledig omsloten werd door het warme, zachte vlees van haar enorme billen. “Ze had een kont als een toeptafel”, zo zeiden haar broers altijd gekscherend.
De beide broers waren allebei grote, forse kerels, met brede schouders, een stevig, smal kontje en een beginnend welvaartsbuikje. Ze hadden beiden een korte, maar wel abnormaal dikke lul (de dikste die ik ooit gezien had) en grote, zware, laaghangende ballen. Bij de oudste hingen zijn ballen zelfs een heel stuk lager dan het uiteinde van zijn penis. Ik weet niet waarom, maar dat vond ik altijd een vreselijk geil gezicht.
Zelf stak ik enigszins povertjes af bij deze twee bomen van kerels, met mijn ranke figuur en mijn benedengemiddelde lengte. Maar het formaat van mijn geslacht maakte dan wel weer veel goed, zo stelde ik tot mijn genoegen vast.

Op een middag maakten we met zijn vieren een lange wandeling door de bossen die aan de camping grensden. Hier was naakt recreëren niet toegestaan, dus wij mannen droegen een korte broek en een t-shirt, terwijl Joke een dun katoenen zomerjurkje droeg. De elastische tricot stof spande opwindend om haar grote borsten en volle billen. Haar forse tepels tekenden zich duidelijk af in de dunne stof van het sexy jurkje. Op mijn aandringen had ze haar beha en haar slipje uitgelaten, zodat ik tijdens het wandelen onbelemmerd naar haar borsten, haar kut en haar billen kon graaien.
De beide broers keken met meer dan gemiddelde belangstelling toe, hoe ik schaamteloos hun zus liep op te geilen. Ik zag ze regelmatig in hun kruis grijpen en hun lul bevoelen door de stof van hun korte broek heen.
Op een rustig plekje, diep in het woud, siste ik tegen Joke, nadat ik haar uitgebreid bevoeld en langdurig getongzoend had: “Voorover buigen!” Zonder aarzelen bukte ze, legde haar handen op de dikke stam van een omgevallen boom en stak haar machtige reet uitnodigend de lucht in. Vol verwachting plaatste ze haar benen een stukje uit elkaar. Ik wisselde enkele veelbetekenende blikken met haar beide broers en schoof toen haar jurkje omhoog tot het om haar middel zat. Joke wiegde haar blote achterwerk verleidelijk op en neer, alsof ze niet kon wachten op wat komen ging. We zagen haar vochtig glinsterende schaamlippen brutaal tevoorschijn piepen tussen haar gigantische billen.
Ik klauwde mijn vingers in het warme, zachte vlees van haar beide billen en kneedde ze stevig. Ik liet mijn middelvinger van boven naar beneden door haar diepe bilspleet glijden. Hij verdween er bijna volledig in. Mijn vinger gleed over haar kontgaatje en tussen haar schaamlippen door, tot ik haar klitje bereikte. Toen ik haar kittelaartje beroerde, begon Joke zachtjes te kreunen en met haar kont te kronkelen van genot.

De beide broers sloegen het hele tafereel gebiologeerd gade. De flinke bobbels in hun broek spraken boekdelen. Ik wenkte hen naderbij en gebaarde dat ze hetzelfde moesten doen als ik. We stonden met zijn drieën vlak achter haar en zes handen streelden en kneedden nu haar forse billen. We vingerden haar afwisselend. Zachte, soppende geluidjes waren hoorbaar toen we beurtelings alle drie onze wijsvinger in haar kutje lieten verdwijnen. Mijn God, wat was ze nat! Joke’s gekreun werd nu steeds luider. Ik ging achter haar op mijn knieën zitten en begroef mijn gezicht in haar diepe bilspleet. Luid snuivend snoof ik haar zinnelijke lichaamsgeur op en stak vervolgens mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Daar liet ik hem wild rondcirkelen, terwijl ik genoot van de licht zilte, maar tegelijk ook zacht zoete smaak van haar kutgeil.
Één van de broers knielde naast me, duwde me zachtjes aan de kant en nam het van me over. Ik vroeg me af of Joke doorhad, dat ze nu door haar eigen broer werd gebeft? Ze genoot er in ieder geval wel van, te oordelen naar haar hevige gekreun en de luide kreten van genot die ze slaakte. Zo likten we haar om beurten, terwijl de tweede broer vol overgave haar gigantische billen bleef kneden en af en toe naar haar borsten graaide, die wild op en neer zwaaiden in de dunne stof van haar jurkje.

Na een hele poos likken, richtten we ons weer op. Ik begon al kramp in mijn kaken te krijgen van al dat gebef. Bovendien vond ik het nu onderhand wel eens tijd worden voor een stevige neukpartij!
Terwijl ik de beide broers geil grijnzend aankeek, rukte ik mijn korte broek, samen met mijn onderbroek, naar beneden. Mijn stijve lul sprong triomfantelijk tevoorschijn. Even bewoog ik mijn gezwollen eikel een paar keer van beneden naar boven over Joke’s schaamlippen op en neer, maar toen ze kreunde: “Stop ‘m d’r in, Mari!” stootte ik mijn lul in één keer zo diep mogelijk in haar druipnatte kutje. Ik neukte haar nu met razendsnelle, keiharde stoten. Bij iedere stoot golfde het vlees van haar kont trillend op en neer en kletsten haar volle billen met een luide klap tegen mijn onderbuik. Joke moedigde me luidkeels aan: “Harder… harder! Sneller… sneller!” Ik neukte haar nu met zulke krachtige stoten, dat ze haast voorover tuimelde.
Toen ik een blik opzij wierp, zag ik dat de beide toeschouwers intussen ook hun broek hadden laten zakken en als bezetenen aan hun dikke, stijve lul stonden te rukken. Ik hoopte wel, dat ze nog niet klaar zouden komen en dat ze door zouden hebben, dat het mijn bedoeling was, dat ze hun zaad voor hun zus zouden bewaren. Godallemachtig! Wat was het geil om Joke te neuken onder het toeziend oog van haar twee broers! Ik had in het verleden al enkele malen eerder vrouwen geneukt in het bijzijn van publiek en ik weet niet wat het is, maar daar werd ik altijd zó Godsgruwelijk geil van!
Toen Joke gilde dat ze klaarkwam, duurde het dan ook niet lang meer voordat ook ik een allesoverweldigend orgasme snel naderbij voelde komen. Terwijl het orgasme door Joke’s lijf schokte, begonnen mijn benen te trillen, verkrampten mijn billen en voelde ik, hoe het sperma met raketsnelheid door de schacht van mijn lul schoot! Genotsrillingen schoten langs mijn ruggengraat omhoog. En tijdens een laatste, keiharde stoot spoot ik, onder aanmoedigend gejuich van de twee geile toeschouwers, met een rauwe schreeuw Joke’s kutje vol!

Zwaar nahijgend liet ik mijn lul uit haar kutje floepen en gebaarde naar haar oudste broer, die het dichtste bij stond, dat het nu zíjn beurt was. Hij weifelde even. Hij stamelde: “Ik weet niet… het is wél mijn eigen zus!” Zijn jongere broer duwde hem ruw aan de kant en gromde: “Ach, wat? Kut is kut!” Hij manoeuvreerde zijn dikke, stijve lul tot vlak voor de liefdesingang van zijn zus en ramde hem toen in één keer tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. Joke had inmiddels wel door, dat ze nu door de dikke lul van haar broer geneukt werd, maar ze was intussen zó vreselijk geil geworden dat dat haar niet uitmaakte. “Aaahh… Jaah… Neuk me met die dikke paal van je!” schreeuwde ze. “Harder… harder!” Haar geile broer beukte zijn dikke pik met al zijn kracht in haar natte neukgleuf. Hij werd waarschijnlijk extra geil van haar schaamteloze neukaanwijzingen.
Na een poosje schreeuwde Joke: “Oooh… Ik kom alweer…! Ik komm…! Ik kommm…!” Ze schokte hevig met haar hele lichaam, terwijl het orgasme door haar lijf raasde.
Haar andere broer en ik stonden met grote ogen toe te kijken. Het was zó vreselijk geil om die twee te zien neuken, dat mijn pik, die nog maar net begon te verslappen, al snel weer tot maximale stijfheid groeide.
Nadat hij haar minutenlang keihard geneukt had, brulde de jongste broer: “Ooohh… Godverdomme! Ik komm… Ik spuitt!” En met een laatste krachtsinspanning spoot ook hij het kutje van zijn zus vol!
Toen hij zijn lul uit haar terugtrok, dropen er enkele grote zaadklodders uit Joke’s kutje. Ze daalden neer op het lange gras tussen haar voeten. Ik zag hoe de lange grashalmen doorbogen onder het gewicht van de spermaklodders.

Nu was de andere broer aan de beurt. Zijn geilheid had het inmiddels ruimschoots gewonnen van zijn schroom en aangemoedigd door zijn broer en zus ramde ook hij zijn dikke lul met een keiharde stoot tot aan zijn ballen in Joke’s neukgleufje. Zwaar hijgend neukte hij nu alle frustratie van het maandenlange droogstaan van zich af. Bij iedere keiharde stoot sloegen Joke’s billen met een luide klap tegen zijn onderbuik. De kletsende geluiden moeten tot in de verre omtrek te horen zijn geweest. Gelukkig waren we al urenlang niemand meer tegengekomen. Ik zag hoe zijn zware ballen als sloopkogels op en neer slingerden tussen zijn benen, terwijl hij haar als een bezetene stond te neuken!
Toen Joke al na enkele minuten voor een derde keer krijste dat ze klaarkwam, hield ook haar broer het niet langer. Met hevig trillende benen en onder het slaken van een rauwe, haast dierlijke kreet pompte ook hij zijn zus vol met zaad!
Nadat ze beiden een beetje waren uitgehijgd, liet hij zijn dikke, verslappende lul uit haar kutje floepen. Een eerste golfje sperma gulpte er achter aan. Het gras tussen Joke’s voeten was inmiddels grotendeels geplet door de vele zaadklodders.

Volledig sufgeneukt zaten we even later gevieren op het gras. Zes handen streelden Joke overal. Blosjes van opwinding waren nog steeds zichtbaar op haar wangen. Onze handen gleden tussen haar mollige dijen om haar natte kutje te kunnen vingeren. Gelijktijdig kneedden we haar grote borsten, die ze bereidwillig uit haar jurkje gewipt had, en zogen we aan haar forse tepels. Joke genoot zichtbaar van al deze liefkozingen. Regelmatig ging er zelfs een lichte huivering van genot door haar heen onder onze aanrakingen. Ze greep naar onze inmiddels verslapte lullen en kneedde deze met ferme bewegingen. Ze kwam letterlijk handen tekort! Ze verklaarde dat ze nog nooit zó lekker geneukt was en dat ze ervan genoten had om door drie van die geile kerels achter elkaar genomen te worden!

Het humeur van de beide broers klaarde volledig op na deze fantastische neukpartij in het bos. Uiteraard is het niet bij deze ene keer gebleven en zo werd het toch nog een leuke vakantie.
Hoewel Joke zich door mij in alle standen liet neuken, mochten haar broers haar slechts van achteren nemen, zodat ze tijdens het neuken hun gezicht niet zag. Alsof ze er niet aan herinnerd wilde worden, dat het haar eigen broers waren, die haar helemaal gek maakten van geil genot. De beide broers maakte het niet uit. Zij waren al lang blij, dat er weer wat te neuken viel.
Tegenover mij gaf Joke toe, dat ze inmiddels wel behoorlijk verslaafd begon te raken aan de onwaarschijnlijk dikke pikken van haar broers.

Toen we enkele weken later weer terug waren in Nederland maakte ik het, na lang aarzelen, toch maar uit met Joke. Ze leek er niet erg rouwig om te zijn.
Toen ik later hoorde dat ze bij haar broers was ingetrokken, begreep ik ook waarom niet…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir