Schoonmoeder Gefilmd

Anal

Schoonmoeder Gefilmd
‘t is een uur ‘s middags. Ar was in de stad geweest en had bij de Media Markt een digitale videocamera gekocht. Hij wilde zijn nieuwe aanwinst laten zien aan zijn vriendin Janneke. Zoals afgesproken mocht hij gewoon via de garage naar binnen. Hij deed zijn schoenen uit en liep het huis in. In de keuken was niemand en in de huiskamer was het ook rustig.

Ar liep naar boven naar de slaapkamer van Janneke. Ook daar was niemand, toen hij zijn gsm voelde trillen. Hij keek wie het was en het was een sms van Janneke. “Hoi Ar, ik moet tot twee uur naar school en daarna ga ik met een vriendin naar huis aan een project werken die morgen klaar moet zijn.Ik kom vanavond wel even bij je langs. XXXXX-jes Janneke.”

Ar ging op haar bed zitten en zag een stapeltje kleren liggen. Hij liep er heen en zag een string van Janneke liggen. Hij pakte het op en rook in het kruisje. Zijn lul reageerde op de geur van haar kutje. Ar haalde zijn lul uit zijn broek en begon zich langzaam af te trekken. Als hij bijna op het punt stond in het stringetje te spuiten hoorde hij een geluid van beneden komen.
Ar stond op en liep zachtjes naar beneden en zag de slaapkamerdeur van Jannekes ouders op een kier staan.

Zachtjes liep hij er heen en keek door de kier. Hij zag hoe zijn schoonmoeder met op getrokken knieen op bed lag en haar eige aan het vingeren was. Ar zijn hart begon sneller te kloppen en zachtjes liep hij snel naar boven om zijn camera te pakken.
Weer beneden gekomen deed hij de camera aan en keek door het lcd-schermpje en filmde zo zijn schoonmoeder. Hij was verbaasd dat zijn schoonmoeder haar kut kaal geschoren had, dat had hij niet verwacht van haar.
Met gesloten lag ze kreunend te genieten van haar vingers. Ar zag al inzoomend door het schermpje hoe haar vocht uit haar kut vloeide. Met drie vingers gleed ze in en uit haar kut. En met haar andere hand wreef ze hard over haar klit die als een erwt stond.
Op een gegeven moment stopte ze en graaide ze in de la van het nachtkastje en haalde er zowaar een vibrator uit van 30cm.

Ar voelde hoe zijn lul pijn begon te doen in zijn broek. En hij knoopte zijn broek los en deed zijn boxer naar beneden zodat zijn lul de vrije ruimte had.

Ar zag hoe zijn schoonmoeder op haar knieen ging zitten met de rug naar hem toe en hoe ze de vibrator tussen haar benen door weer in haar kut liet verdwijnen.
Geil kreunde ze en stootte met haar kut op de vibrator als of ze een lul neukte.
Met afwisselende snelheid neukte ze de vibrator en kreunde zacht.
Daarna ging ze met de vib nog in haar kut weer op haar rug liggen. Met de benen wijdt haalde ze de vib en en uit haar kut en streelde haar klit tot ze over haar hele lijf begon te trillen. En zwaar kreunend klaar kwam.

Bezweet haalde ze de vib uit haar kut en streelde nog even over haar kale lippen en likte haar eige vacht van de vingers.

Met een sijve lul van hier tot gunder zag Ar dit allemaal aan. En zag hoe zijn schoonmoeder recht op ging zitten en van bed stapte. Naakt liep ze naar een kast en haalde er een handdoek uit en liep naar de slaapkamerdeur.
Ar stapte snel een stukje de trap op en keek met de camera om het hoekje en zag hoe ze naakt naar de douche liep.

Ook hier liet ze de deur open en niet veel later hoorde hij het water op de tegels kletteren.

Ar liep er heen en zag hoe ze genoot van het warme water over haar lijf. Ar filmde verder en zette de camera op de wastafel zodat hij de ruimte kon filmen.
Ar had nu eindelijk de handen vrij en nam zijn harde lul in zijn hand en begon zijn eige weer rustig af te trekken.
Hij bekeek zijn schoenmoeder eens, ze had had mooie stevige borsten voor een vrouw van 45, een mooi figuur en een mooie kont.
Ar was zo geil dat hij zijn eige uit klede en ook de douche in stapte.

Zijn schoonmoeder stond met de rug naar hem toe en Ar pakte haar van achteren beet.
Een gil galmde door de douche en Ar hield een hand voor haar mond. Zijn lul lag lekker tussen haar billen en de andere hand pakte hij een borst wast en voelde een heerlijke harde tepel.
Eer ze van de schrik bekomen was fluisterde Ar in haar oor: “Was het lekker? Geile slet! Je eige lekker klaar vingeren en lekker spelen met je vib!”
Wild probeerde ze uit de greep van Ar te komen. Maar Ar was sterker en kneep hard in haar borst. “Rustig staan blijven want alles staat op film!” En hij draaide haar om en liet haar de camera zien die nog steeds filmde.
Kwaad keek ze hem in de ogen en vroeg: “Wat wil je? Dit kan niet! Je hebt met mijn dochter!” “Nou en! Ze is er nu niet en dat kan ook nog wel even duren!”
Ar duwde haar op de knieen en hield zijn lul voor de mond. “Dan is het nu even tijd dat je me gaat pijpen, slet!” En hij drukte zijn lul tegen haar lippen. “Mond open en pijpen!”
Met tegen zin opende ze haar mond en Ar stootte gelijk in haar mond. Met de handen op haar hoofd duwde hij zijn lul verder en verder in haar mond tot hij er helemaal in zat. “Steek nu je tong uit en probeer mijn ballen te likken.” Met moeite lukte het en Ar haalde zijn lul uit haar mond. Een sliert slijm hing aan zijn eikel en haar lippen.
Daarna tilde hij haar op en met een hand voelde hij haar kut. Tranen gingen er over haar wangen, ze voelde hoe twee vingers in haar kut verdwenen en de duim over haar klit ging. Ze schaamde zich dat ze dit onderging.
Ze moest wel want de camera stond nog steeds aan.
Diep stootte Ar zijn vingers in kut en hij begon haar te kussen. Zijn tong raakte haar lippen en met wat kracht zocht hij haar tong. Al toengzoenend haalde hij zijn vingers uit haar en pakte haar hand beet en leide deze naar zijn lul.
Ze omvatte zijn lul en begon hem af te trekken. Ar pakte een borst en rolde haar stijve tepel tussen de vingers en trok er aan. Een kreun ontsnapte uit haar mond.
Toen Ar voelde dat hij bijna ging klaar komen hield hij op met tongen en zei:” Ga liggen!”
Ze ging liggen en Ar ging tussen haar benen liggen en met een stoot ramde hij zijn lul in haar kut.
Ze gilde:”Neeee! Niet in mijn kut! Ik ben niet meer aan de pil!” toen ze de dikke lul in haar kut voelde verdwijnen. Wild en diep stootte Ar in haar.
Met gesoten ogen liet ze alles over zich heen gaan. Ze voelde hoe zijn eikel tegen baarmoedermond stootte en haar rug zeer begon te doen van de tegels.
Ar haalde zijn lul uit haar “Ga op je knieen zitten!” Toen ze dit deed nam Ar plaats achter haar en ramde zijn lul in haar kut. Zijn ballen kletse door het stootten tegen haar schaamlippen. Hij pakte haar bij de heupen om nog harder en dieper in haar te kunnen komen.
Wild schudden haar grote borsten heen en weer. Ar voelde hoe de kut van zijn schoonmoeder in zijn lul begon te knijpen. En hoe ze zwaarder begon te ademen en te kreunen. “Je vind het lekker om zo behandelt te worden he!”

Ze schaamde zich, ze werd verkracht door haar schoonzoon en nu stond ze op het punt klaar te komen. Met nog een paar ferme stootten kwam ze kreunend klaar.
Ar voelde hoe zijn zaad kookte in zijn ballen. Ook zij voelde hoe zijn eikel groter werd en dat Ar klaar zo komen.
In paniek gilde ze:”Niet in me spuiten! Alsjeblieft! Niet in mijn kut spuiten!”
Door haar gesmeek werd Ar nog geiler en met een diepe grom Poot Ar zijn zaad in de kut van zijn geile schoonmoeder.
Nadat er niks meer uit kwam trok hij zijn lul uit haar kut en hij zag hoe een golf zaad uit haar kut liep.

Ar spoelde zich onder de douche af en zag hoe zijn schoonmoeder opgekropen in het hoekje zat.
Als hij klaar is, droogde hij zich af en haalde een nieuwe handdoek voor haar.
“Douche je maar weer en kom dan naar je slaapkamer!” En hij liep weg en nam de camera mee.

Niet veel later kwam ze de slaapkamer binnen. Ar had een mantelpakje klaar gelegd op bed. “Doe dat maar aan!”
Ze liet de handdoek op de grond vallen en ze deed het rokje aan en wilde een slipje en BH pakken. “UhUh, geen slipje en BH en blouse!”
Als ze aan gekleed is staat Ar op en begon haar te keuren en liep op haar af en voelde onder haar rok. En streek even over haar billen. Ook haar borsten zaten mooi sexy in het jasje.
“Mooi, dan kunnen we nu thee drinken.”

Onder het thee drinken had Ar ed camera aan gesloten en liet de film afspelen.
Zijn schoonmoeder (Anne) keek walgend naar haar eige, hoe ze uitgebreid lag te vingeren op bed en hoe ze geneukt werd in de douche. Maar waar ze het meeste van walgde was dat ze klaar kwam en nog luid en duidelijk ook nog.
“Je doet voortaan wat ik je zeg en wat ik wil want anders komt het op internet. En je zegt het ook niet tegen iemand want dan gebeurt het het zelfde!”

Na de thee ruimde hij de camera op. Anne was naar de keuken om alvast met het eten te beginnen. Ar zat wat te zappen maar er was niks boeiends op tv dus ging hij ook maar naar de keuken. Anne zag er geil uit zo in haar mantelpakje.
Hij ging achter haar staan en nam haar borsten in de handen en kustte haar in de nek. “Goed zo, je leert het wel.” En gaf haar een tik op de billen.

Ze hoorden de garagedeur en niet veel later stapte Janneke in de keuken. Ar zat aan de keukentafel. En ze liep gelijk op hem af en gaf hem een toenzoen. “Goh mam, wat zie jij er sexy uit vandaag.” Anne’s wangen kleurde rood en stotterde wat.

Janneke trok Ar bij de hand mee naar boven en riep haar moeder na:”Roep je als we kunnen eten?”

“Ja ja, dat is goed.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir