Geile Valerie

Geile Valerie
Deze nieuwe serie verhalen gaan over de 16 jarige Valerie die een half jaar eerder een week lang ontvoerd was door een perverse boer, deze dwong haar toen allerlei vernederende handelingen te verrichten zoals seks met zijn boerderijdieren. Tot haar eigen verbazing bleek ze na enig protest daar uiteindelijk ook van te genieten en veranderde deze mooie blonde tiener van een timide verlegen meisje in een perverse seksmaniak. De boer had haar na een week vrij gelaten en sinds die tijd kwam ze elke week langs om samen hun seksuele uitspattingen ten uitvoer te brengen.

Valerie had haast en at snel haar avondeten op, in gedachten was ze al verscheidene dagen bezig met haar wekelijkse afspraak. Ze keek er naar uit en de gedachte alleen al deed haar jonge tienerkutje jeuken van verlangen. Als haar moeder eens wist wat ze vanavond ging doen en wat ze daarvoor al wekenlang uitspookte, zou ze haar onder dwang op laten sluiten in een inrichting, zo pervers was het.

Eenmaal op de fiets snoof ze de frisse herfstlucht op, ze reed Voorthuizen uit en haastte zich langs de haar zo bekende B-wegen het platteland op. Ze voelde de seksuele spanning in haar hoofd en lichaam en verlangde hevig naar bevrediging, dit vuur kon slechts geblust worden door iets heel speciaals.

In de verte zag ze de hoeve al opdoemen uit de schemer en haar hart klopte in haar keel. De steentjes van het erf knerpten onder haar banden, eenmaal daar zette ze haar fiets tegen de grote schuur. Snel ging ze naar binnen, er werd al op haar gewacht en ze wist niet hoe snel ze haar kleren uit moest doen…

…Valerie stond nu poedelnaakt voor de stellage die de boer speciaal voor haar en Lucifer gemaakt had, ze bekeek deze ingenieuze constructie nog eens voor ze er overheen ging zitten. Perfect gebouwd om niet het risico te lopen gewond te raken tijdens het dekken, de scherpe hoeven van de voorpoten van Lucifer zouden haar rug en billen anders ernstig kunnen schaven. Ze legde haar hand op de door dik leer bekleedde stijgbalk die een klein stukje boven de stellage hing en aan beide uiteinden vast zaten in twee stalen poten, vast verankerd in de vloer. Ze bukte onder de stijgbalk door en nam plaats op de stellage, haar knieën zette ze in de daarvoor bestemde beugels en haar enkels in de banden. Haar benen waren wijd uiteen gespreid en ze rustte nu met haar buik comfortabel op de met zacht leer bekleedde houten steun, het was uiteraard precies op haar maat gemaakt..

..de boer gespte haar benen en enkels vast in de leren riempjes terwijl ze haar onderarmen op de daarvoor bedoelde steunen zette. Ze bereidde zich nu mentaal voor op wat er straks zou gaan gebeuren, ze was toch elke keer wat nerveus en stilletjes als ze vastgemaakt werd op deze stellage, zelfs al was het voor haar toch al minstens de tiende keer of meer. Ogenschijnlijk geduldig en afwachtend zat de mooie tiener op de stellage terwijl de boer haar armen en polsen nu ook vastmaakte. Nu kon ze geen kant meer op en kon zich slechts beperkt bewegen..

..hij bond een touw stevig rond haar lange blonde paardenstaart en trok haar hoofd daaraan naar achteren, ze slaakte een klagend geluid en hij bond het touw flink strak aan een ring die op de leren band zat rond haar middel, deze band maakte hij ook goed vast. Hij liep daarna keurend rond de stellage om te kijken of hij nog iets vergeten was.

Het was een waar genot om te zien hoe het verleidelijke, slanke maar nog niet volgroeide lichaam van de mooie puber zich ten toon spreidde. Haar intieme vrouwelijkheid volledig open, wijd open gespreide benen en haar uitdagende sexy kontje, klaar om bezit van te nemen..

..” eerst nog wat pijn voor het genot”, riep de boer en liep naar de wand en greep een karwats van de haak. Valerie keek schuin achter zich en zag hem naar haar toe komen met dat ding in zijn hand, ” oh nee..nu niet..nee..ik wil niet..alsjeblieft”, jammerde ze. Doorgaans had ze er geen problemen mee en vond het zelfs wel opwindend om vlak voor de seks wat pijnlijke slagen op haar billen te krijgen. Vanavond was ze er niet voor in de stemming en wilde gewoon flink geneukt worden

De boer ging voor haar staan, pakte haar bij haar kin en keek haar streng aan, ” wat? wil je niet?”, sprak hij wat dreigend. Valerie keek bang en onzeker in zijn ogen en hoopte dat hij zou toegeven. Toen lachte hij wat gemeen en zei: ” aaahh ik weet wel wat je wilt..maar je moet het me netjes vragen”. Ze sloeg wat beschamend haar ogen neer, nu moest ze hardop zeggen wat ze wilde en dat vond ze altijd moeilijk als ze nog niet zo opgewonden was, behalve als ze geil was of dicht bij een orgasme, dan riep ze de meest extreme dingen. ” Alsjeblieft..haal Lucifer..ik..ik wil..neuken”, sprak ze half stotterend en met zachte stem.

De boer liet haar kin los en stapte naar achteren, Valerie zag hem langs haar heen lopen tot vlak achter haar. ” je bent zijn geile tienergeitje toch?”, vroeg hij haar en toen ze niet meteen antwoordde haalde hij uit en met een zwiepend geluid en een striemende slag kwam de karwats op haar rechterbil. Valerie gilde verrast door de plotselinge pijn, “geef antwoord als ik je wat vraag”, snauwde de boer en snel snikte ze: “ja..ja ik ben zijn geitje..aauuu”.

Ze voelde zijn hand over haar brandende bil wrijven en daarna via haar bilnaad direct omlaag naar haar poesje, ze hoorde hem mompelen dat ze zo’n mooi geil kontje had en met gesloten ogen onderging ze zijn betastingen. Zijn vingers gleden plagend over haar schaamlipjes en toen over haar gevoelige klitje, hij stimuleerde haar en instinctief kreunde ze geil. Hij grinnikte toen hij haar hoorde kreunen en wreef nog een paar keer over haar klitje en stak toen een vinger tussen haar schaamlipjes en voelde of ze nat was. ” Ben je er wel klaar, je bent nog niet nat?!”, vroeg de boer haar en toen ze niks zei, haalde hij uit en sloeg met de karwats ook op haar linkerbil. ” Aauuhh..aaiii”, gilde ze en nog een paar maal kwam de karwats striemend op haar billen. “Geef antwoord! Ben je klaar voor hem?”, riep hij nogmaals. Toen ze snikkend van de pijn een paar keer “ja..ja.. Ik ben er klaar voor”, had geantwoord, stopten de pijnlijke slagen en liep de boer naar de ruimte achterin om het dier te halen.

Lucifer en Valerie kenden elkaar goed, de grote bok snoof de voor hem zo bekende geur van haar kutje op en liep vrijwel meteen opgewonden snuivend naar haar toe. Daar zat de mooie blonde tiener klaar voor hem, naakt vastgebonden op de stellage. Haar perfecte sexy lichaam lichtte op in de lampen die op haar gericht waren, dat was nodig want alles werd door de boer gefilmd door camera’s vanuit alle hoeken. Haar adem onregelmatig en haar mooie kontje brandde nog wat pijnlijk na door de behandeling die ze net had ondergaan. De grote bok wist dat ze voor hem was, zij was zijn dekgeitje, haar geur maakte hem hitsig en zijn puntige penis kwam al uit zijn harige buik. “Hoi Lucifer..heb je me gemist?, vroeg ze met een zoete stem.

Toen de boer het hitsige dier dichterbij bracht vroeg ze of hij zijn speciale medicijnen had gekregen, de bok kreeg altijd een paar uur voor ze langs kwam om met hem te neuken een lading pillen. Dat was nodig om de paring zo lang mogelijk te laten duren, zonder zou hij binnen een minuut al klaar zijn en dat wilde ze niet. Met pillen hield Lucifer het soms wel 20 tot 30 minuten uit en kon het op een avond wel twee of drie keer doen met haar. “Maak je geen zorgen, ik heb hem genoeg gegeven”, verzekerde de boer haar.

Het duurde niet lang voor de grote bok haar probeerde te beklimmen, hij kende de stellage en wist uit ervaring dat als hij met zijn voorpoten over de beugels sprong, hij in haar geholpen zou worden. Hij benaderde de nog wat nerveuze blonde tiener langs achteren en snoof de geur van haar jonge poesje op. Dat lokte hem dichterbij en Valerie zuchtte licht opgewonden toen ze Lucifer’s natte harige snuit tussen haar nog wat nabrandende billen voelde. Hij snoof diep en likte gretig over haar schaamlippen. ” oh..hmmm..jaahh”, kreunde ze toen ze zijn sterke ruwe tong daar voelde.

De grote bok wilde geen tijd meer verspillen en sprong direct naar de beugels toe, door zijn enthousiasme haalde hij die pas na drie keer springen, toen haakten zijn ruwe hoeven zich over het leer en schoven zijn stevige voorpoten over de beugel heen. De boer zat klaar om hem in haar te helpen en vatte de puntige bokkenpenis in zijn hand en wachtte tot Lucifer zich goed had gepositioneerd. Hij zocht zijn balans en de hoeven van zijn achterpoten schraapten onrustig over de betonnen vloer. De boer richtte de punt van de lange pik richting haar wachtende kutje, ze voelde de punt langs haar schaamlippen bewegen op zoek naar haar opening..

Wordt vervolgd

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir