Eerste ontmoeting met Felicia

Eerste ontmoeting met Felicia
.. 
Ik liep het gebouw binnen waar ik een afspraak had. Melde me aan bij de balie waarachter een mooie vrouw zat. Ze verwees me naar een wachtkamer waar ik een bakje koffie nam en even kon gaan zitten. Na enkele momenten werd ik opgehaald en had ik mijn overleg. Het overleg verliep goed en we waren na een uurtje klaar. Ik liep de kamer uit en melde me weer bij de balie. De vrouw achter de balie was gehuld in een kort rokje en een blouse, dit was wat ik kon zien. We hadden nog even een kort gesprek en ik nam afscheid van haar.
2 dagen na de afspraak gaat mijn telefoon af. Ik neem op en hoor aan de ander kant een vrouwen stem,”Hallo met Felicia, wij hebben elkaar 2 dagen geleden ontmoet bij ……. Ik zat achter de balie”. Ik antwoorde meteen, dat ik dat nog wel wist en vroeg haar waarom ze me belde. Ze begon er een beetje om heen te draaien en uiteindelijk vroeg ze of wij misschien wat zouden kunnen afspreken om wat te drinken. Dan konden we elkaar wat beter leren kennen. Ik vertelde haar dat ik dat heel leuk zou vinden maar dat ik de komende week wel er vol zat. Misschien zouden we via de email alvast een begin kunnen maken met de kennismaking. Ze stemde in en zei me dat ze me gelijk een email zou sturen.
Een half uurtje later gaat mijn telefoon weer af en zie dat ik een email heb gekregen van Felicia. Mijn nieuwsgierigheid wint en ik open direct mijn email. Felicia stelde zich netjes voor en vertelde me ronduit wat haar situatie was. Werkzaam, 46 jaar, woonachtig in Den Haag, getrouwd (?), kinderen, aandacht te kort van haar man, rondkijkend en openstaand voor andere avonturen. Ik liet de email even bezinken en besloot om terug te mailen. Omdat zij zo open was geweest, besloot ik dat ook maar te doen. Ik vertelde haar mijn situatie. Ook schreef ik haar dat ik haar een mooie verschijning vond en dat ik zeker nieuwsgierig was naar haar. Ik verstuurde de email en al heel snel hadden wij een intensief email contact. Dit ging al heel snel een erotische kant op en we vertelde open en bloot wat we fijn vonden, onze voorkeuren, onze fantasieën. Inmiddels hadden we ook al een afspraak gemaakt en Felicia had een hotelkamer gereserveerd in Delft.
Op de bewuste dag van onze afspraak, reed ik naar het hotel. Het was 14:30 hr en we hadden 15:00 hr afgesproken in de lobby. Onderweg ging er van alles door mij heen. We hadden gesproken over van alles maar ook over kleding. Zou ze echt een rokje aan hebben, hold ups, pumps? Net voor 15:00 loop ik het hotel binnen en ik zie Felicia opstaan en naar mij toe komen. Pffff wat een verschijning. Ze droeg inderdaad pumps, nylon kousen, een rokje wat net haar billen bedekte en een shirt met v hals. Nu kon ik pas echt haar figuur in me op nemen. Ze was net zo groot als mij, volle billen, stevige benen, mooie ronde borsten, haar haar los en netjes opgemaakt. Ze zag er beeldschoon uit en dat had bij mij de uitwerking dat mijn broek wat strakker kwam te zitten. We liepen elkaar tegemoet en gaven elkaar 2 kussen op de wang en bij de derde plaatste ze haar lippen op de mijne. Het ijs was gebroken, we bleven zoenen en onze tongen vonden elkaar. Ik voelde haar handen over mijn rug en mijn handen gingen over haar mooie volle ronde billen. Na enkele minuten konden we elkaar los laten. Ik complimenteerde Felicia over hoe ze er uit zag. Zo mooi en zo sexy. Ik kreeg een complimentje terug en ik vertelde dat ik de sleutel van onze kamer al had opgehaald. Ze gaf me een hand en we liepen samen de lift. We spraken over van alles en nog wat en toen we voor de deur van onze kamer stonden deed ik het pasje in het slot. Een klik en de deur ging open. Ik liet Felicia voor gaan en ze liep direct richting het bed en liet zich er op haar rug opvallen. Ik keek naar haar, wat is ze mooi.
Ik liep nog wat rond in de kamer en hoor Felicia roepen, Kom je. Ik kwam uit de badkamer en liep naar het bed. Felicia had haar shirt en rokje uitgedaan en lag op het bed met alleen haar bh, stringetje, hold ups en pumps. Ze wenkte me naar haar toe en ik kroop aan het voeteinde op bed. Met mijn handen streelde ik zachtjes haar benen, ik gaf haar zoentjes op haar benen en langzaam ging ik naar boven. Een streling tussen haar dijbenen, een kusje op haar boven been en toen een sprongetje naar haar stringetje. Ik plaatste mijn lippen op haar lippen, gescheiden door een stukje stof van haar stringetje. Felicia bolde haar rug en gromde iets. Zachtjes duwde ik met mijn tong tegen de stof ter hoogte van haar klitje, weer hoorde ik een kreuntje. Met mijn handen streelde ik haar blote bovenbeen en haar buikje, mijn tongetje en lippen op haar lipjes. De handen van Felicia maakte duidelijk dat haar stringetje uit moest. Met mijn handen deed ik haar stringetje over haar benen naar beneden en over haar pumps. Het kutje van Felicia zag er heerlijk uit, geheel geschoren, mooie lipjes die een klein beetje naar buiten staken. Mijn tongetje plaatste ik op haar lipjes en als vanzelf ging mijn tongetje er tussen, ik proefde Felicia gelijk. Zo heerlijk, zoet. Zachtjes likte ik haar en Felicia had moeite om stil te blijven liggen, ze kreunde dat ze het heerlijk vond en dat ik door moest gaan.
Mijn tong draaide over haar klitje en af en toe zoog ik er zachtjes aan, met een hand streelde ik haar natte lipjes en deed er 2 vingertjes tussen. Felicia krulde wederom haar rug en bewoog zodat ik dieper met mijn vingers in haar kwam. Tegelijk bleef ik haar likken. Langzaam bewoog ik mijn vingers sneller en sneller en na een paar minuutjes liet Felicia zich gaan en gilde het uit dat ze ging komen.
“Ga door, ik ga komen, ga door ik ga zo hard aaachh, zo hard, ik ga aaachh, ik kooooooommmmmm”
Op dat moment schudde het heerlijk lichaam van Felicia op het bed en haar geil ontsnapte uit haar kutje. Ik likte nog over haar lipjes en proefde haar, heerlijk. We bleven even liggen.
Felicia trok mij zachtjes omhoog. Onze tongen vonden elkaar. Ze fluisterde in mijn oor “dit voelt zo goed, ik wil dat je in me komt en me neemt”. Ze maakte een begin om mijn kleding uit te doen en ik hielp haar. Naakt kwam ik op haar liggen en Felicia spreidde haar benen. Mijn lul gleed tussen haar lipjes en Felicia liet wederom een kreuntje horen. Langzaam kwam ik dieper in haar. Zachtjes in en uit haar en ik voerde het tempo op. Felicia en ik kwamen in een ritme en we lieten ons gaan. Ik liet het tempo iets verslappen waarop Felicia zei dat ze van achteren genomen wilde worden. Ik gin g uit haar en Felicia ging op haar knieën zitten. Ik positioneerde me achter haar en kwam weer tussen haar heelrijke lipjes. “Neuk me hard en laat je gaan, ik wil je voelen komen in me” Deze woorden zorgde er voor dat mijn handen haar heerlijke kont vast pakten en mijn tempo omhoog ging. Felicia streelde haar klitje met een hand en samen kreunde we er op los. Felicia spoorde me aan, door te zeggen dat ze ging komen en dit bleek het signaal te zijn. Mijn handen knepen harder in haar kontje en ik spoot mijn zaad in 4 stralen diep in haar kutje. Tegelijk kwam Felicia klaar en we bleven even liggen. Felicia had haar ogen dicht en genoot nog na, Ik bekeek haar naakte lichaam, wat is ze mooi en wat kan ze lekker genieten.
Felicia heb ik hierna nog diverse malen gezien en we hebben ook samen heerlijk genoten op mooie locaties. Wellicht meer in een volgend verhaal

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir