een weekendje weg

Cumshots

een weekendje weg
Het is vrijdagmiddag twee uur en ik krijg een sms van je. Jo, heb je dit weekend tijd en zin? Je kan veel geld verdienen en heerlijk genieten….
Ik stuurde natuurlijk gelijk een berichtje terug, zin heb ik altijd en als ik er nog geld mee kan verdienen…
Je belt me gelijk terug. Ik kom je vanavond rond half zes ophalen, zorg je dat je er lekker kinky uitziet en eet goed voor die tijd want je hebt je energie wel nodig!
Wat gaan we doen dan? Vraag ik nog maar je had alweer opgehangen.
Nou ja, dan gaan we maar even lekker douchen, scheren en wat te eten klaarmaken dacht ik en met toch wel een gevoel van spanning ging ik onder de douche staan. Natuurlijk wond de gedachte dat ik lekker ging genieten me al aardig op en na wat spelen met de douchekop kwam ik al heerlijk klaar…. Ik bewerkte mijn tepels, deed mijn geishaballen in en met een glad geschoren lichaam, lekker ingesmeerd met bodylotion trok ik mijn latex lingeriepakje aan. Lekker strak met gaten op de juiste plekken en aan dat pakje de nodige kettingen en ringen. Aangezien het nogal warm was trok ik geen kousen aan, een leuk jurkje eroverheen en een paar leuke schoentjes. Uiteraard deed ik wel mijn 12 cm hoge pumps in een tasje die zou ik wel aantrekken als we gingen beginnen.
Half zes hoorde ik een toeter buiten, ik pakte mijn tas en liep naar buiten. Daar zat je, in de auto, te kijken hoe ik aankwam lopen. Ik ging naast je zitten en je begon met een tongzoen, voelend onder mijn jurkje wat ik aanhad. Goedkeurend gromde je… keurig sletje…. en kneep in mijn keiharde tepels.
Hmmm gaan we op die toer? Dacht ik en die gedachten wonden me nog meer op.
We reden naar Scheveningen, maar inplaats van de boulevard reed je naar de haven. Je parkeerde je auto en greep me bij mijn elleboog. We gingen een boot op en aan het einde van de loopplank gaf je me een blinddoek. Zo die mag op sletje en trek je pumps aan, dan help ik je van het trappetje af. Terwijl ik het trapje afliep trok je mijn jurk over mijn hoofd dus daar liep ik in mijn latex setje op mijn hoge hakken met een blinddoek voor. Terwijl ik de kajuit in liep hoorde ik een gejoel en gefluit en je maakte me duidelijk dat ik stil moest staan. Ik moest mijn armen vooruit steken en je bond mijn polsen bij elkaar. Armen omhoog, siste je me toe en gehoorzaam stak ik mijn armen in de lucht. Natuurlijk… die werden vastgebonden en ik voelde dat je een spreidstang tussen mijn benen vastmaakte.
Kijk maar mannen, dit is onze slet dit weekend zei je en gaf me een paar flinke tikken op mijn billen. Ik voelde dat de motor van de boot gestart werd en terwijl we de zee opgingen leefde jij je even lekker op me uit. Op mijn tepels zette je een paar flinke klemmen en de hoofddoek werd vervangen door een masker. Alleen mijn ogen waren zichtbaar, mijn mond stond wijdopengespert door een rubberen rand aan de binnenkant. Je liet het touw van mijn armen wat vieren, ga op je knietjes slet zei je terwijl iemand een krukje neerzette…. En ja door alle mannen gingen uit de kleren en om de beurt moest ik ze pijpen….. en maakten de mannen neukbewegingen achter in mijn keel….

Zo sletje, deze mannen betalen een kapitaal om je te gebruiken, je doet alles wat ze zeggen en dan hebben we een leuk geil weekend waarin je ook nog wat bij kan verdienen zei je. Je ging op de bank zitten, Heren…. she is yours…. zei je nog.
Hmmmm de eerste man liep op me af…. zo ben jij Jo, die geile slet van xham? Vroeg hij en toen ik knikte trok hij keihard aan mijn tepelklemmen…. Ik gilde het uit en toen sloeg hij me nog even stevig op mijn tepels…… stil slet, we zijn nog te dicht bij de ander boten….. En hij maakte mijn armen en benen los….. Ga jij maar eens met je kont in de lucht over die kruk hangen… en gehoorzaam deed ik wat hij vroeg. Hij pakte een zweepje en sloeg ritmisch een heleboel keer op mijn kont…. Met zijn andere hand sloeg hij regelmatig met vlakke hand en het geil droop langs mijn benen terwijl mijn achterwerk gloeide…… Een van de andere mannen zag het geil druipen en hij ging onder me liggen en likte mijn benen af…. zo die smaakt lekker jongens…. en al gauw waren drie mannen mij afwisselend aan het likken. Ik werd door een andere man van het krukje afgetild en ik werd op de tafel gelegd. Mijn handen en voeten werden aan de tafelpoten vastgemaakt, ik lag net op het randje…. mijn kutje werd wijdopen getrokken en een trillende vibrator werd op mijn klitje gezet… Zo laat ons eerst maar eens zien of je kunt spuiten zei een van de mannen en terwijl mijn klitje verwend werd ramde hij in een keer vier vingers naar binnen. Uiteraard spoot ik hem helemaal onder en een applausje klonk op. Jij zat te lachen, je wist hoe ik hiervan genoot…. Na een poosje viel de motor stil en hoorde ik hoe het anker uitgegooid werd… Zo hier liggen we nu slet, niemand die je kan horen en we gaan ons helemaal uitleven zei een van de mannen. Er kwamen nog drie mannen naar binnen, ze waren met zijn achten. Met mijn vriend erbij dus negen mannen en ik was de enige vrouw…. Pfff…. dat ging een druk weekend worden…
De drie mannen die binnenkwamen kleedden zich ook uit en ik zag negen stijve lullen….. Zo sletje… jij gaat zorgen dat we allemaal aan ons trekken komen… en ik wil geen lul slap zien vanavond siste je nog in mijn oren en het feest ging beginnen…. Ik ging op mijn knietjes op de grond zitten en begon ze allemaal te pijpen, met mijn handen speelde ik met twee andere lullen terwijl ik er een in mijn mond had. Regelmatig werd er gewisseld en na een poosje gaf je aan dat we even pauze hadden. We dronken allemaal hetzelfde drankje, en de stemming werd wat losser en na twee drankjes waren we allemaal wel een beetje aangeschoten. Iemand had mijn tas ontdekt en aangezien die altijd helemaal vol met olie, geile setjes en lekkere speeltjes werd hij met gejoel uitgepakt.
Kom sletje we gaan aan het dek, kwam iemand en daar ga jij je eerst uitkleden, dan zet je jezelf helemaal in de olie en gaan we je allemaal neuken….. We gaan je allemaal als een beest verkrachten! Jij keek me aan en fluisterde speel mee sletje…… doe net of je niet wilt…. Oke… dus eerst gaf ik een striptease weg en daarna ging ik op een handdoek zitten, deed net of ik de mannen niet zag en smeerde me flink in met de olie…. Het was van die olie die eerst intrekt en dan zorgt dat je over je hele lichaam gaat gloeien… Ik word er altijd bloedgeil van en zorgde natuurlijk dat mijn kutje flink ingesmeerd werd… Toen ik klaarwas werd ik handhandig beetgepakt door twee mannen. Hmmm wat dacht je slet, ga je dat allemaal voor jezelf houden. Ik begon tegen te stribbelen, te gillen en te schoppen…. Ik kan nogal fel zijn dus uiteindelijk werd ik door vier man in bedwang gehouden toen een vijfde man mijn benen uit elkaar trok en me keihard begon te neuken….. En toen hij klaar was kwam de volgende, net zolang tot ze alle acht waren geweest en ik stribbelde al die tijd tegen, sloeg om me heen, kneep en beet overal in waar ik bij kon en kreeg uiteraard dezelfde behandeling terug…. Nadat ik door acht man keihard geneukt was hielden we weer even pauze. Allemaal weer hetzelfde drankje als daarnet en een van de mannen kwam met een sexy setje en een leuk jurkje naar me toe….. Zo, nu willen we een striptease, kousen aan en ga je gang. We gingen weer terug naar binnen waar de mannen op een rijtje op de banken zaten terwijl ik op de muziek begon te bewegen, een striptease deed en om de beurt bij de mannen op schoot ging terwijl ik mijn borsten in hun gezicht duwde…. Uiteindelijk ging ik op de kruk zitten en pakte mijn speeltjes erbij…. Terwijl ik lekker met mezelf zat te spelen zaten alle mannen met hun pik te spelen. Een ervan trok mijn aandacht, ik had het wel gevoeld natuurlijk maar die was mega dik en ook nog eens erg lang….. Ik liep op hem af en liet me op zijn enorme lul zakken… Hij zakte achterover in de kussens terwijl ik hem keihard bereed….. Helemaal bezweet kwam ik tot een enorm orgasme en terwijl ik spastisch zat te bewegen en te kreunen kwam er een man achter ons zitten die in een keer zijn lul diep in mijn kontje stak…… Terwijl ik nog klaar aan het komen was werd ik overspoeld door het volgende orgasme………….
Ik bewoog heftig heen en weer en voelde die enorme lekkere lullen langs elkaar heenschuiven diep in mijn onderlichaam…..
Na een poosje werd ik weggeduwd… nee, ik wil nog niet komen sletje zei de man en hij ging weer overeind zitten. De lul die net zo diep in mijn kontje had gezeten werd me voorgehouden… Pijpen snol en hij duwde mijn hoofd naar zijn pik toe. Gretig begon ik lekker te zuigen en uiteraard moest ik zijn vrienden ook nog even verwennen. Toen stond jij op en bond me weer met mijn armen in de lucht aan het plafond, mijn voeten weer met een spreidstang ertussen en je vertelde dat je even ging laten voelen wie er de baas was….
Met de nodige zweepjes, paddles en handen bewerkte je me tot ik bijna niet meer op mijn benen kon staan. De tepelklemmen werden weer gebruikt en je bond mijn tieten op tot ik het gevoel had dat ze uitelkaar zouden knallen….. Je speelde met mijn tieten en vertelde aan de mannen dat als er iemand zachtjes over mijn tieten zou strelen ik enorm klaar zou komen. Een van de mannen wilde dat wel zien en terwijl hij me begon te strelen voelde ik het geil uit mijn kut spuiten…. Je hoorde echt een straal op de vloer kletteren en toen jij me voorover liet buigen en je trukje achterlangs deed in mijn kutje bleef het kletteren….
Wauw…. de mannen genoten, ik genoot en werd helemaal gek……
Weer even tijd voor een pauze, weer een lekker drankje en een lekkere joint ging even rond. We waren allemaal supergeil. lekker relaxed en omdat het gewoon erg lekker weer was gingen we nog even het dek op. Daar stonden wat stoelen en een ligbed waar ik op werd gelegd. Op mijn rug, benen wijd en vastgebonden en met opengesperde kut lag ik te wachten… We waren inmiddels al een hele poos bezig en nadat de mannen me allemaal hadden geneukt kwamen ze om me heen staan… ik ging op mijn knietjes zitten, begon te pijpen, af te trekken en liet iedere kerel in mijn mond klaarkomen….. Het zaad smeerde ik uit over mijn tieten, mijn buik, mijn gezicht…… Ik had het zo druk dat ik niet in de gaten had dat er een boot vlakbij was komen liggen. Ik hoorde je praten met de mensen die daar aan boord zaten en terwijl je zei afgesproken tot morgen liep je naar me toe. Goed gedaan sletje… ga maar even mee douchen dan zal ik nog even doorsmeren !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir