De eerste Lesbische ervaring van Iris

Female Ejaculation

De eerste Lesbische ervaring van Iris

Bij de studie had iedereen al het vermoeden dat er een jonge vrouw bij was die op vrouwen viel. Op de één of andere manier merk je dat gewoon. Nu werden we voor een opdracht in kleine groepjes verdeeld van twee personen. En, je raad het al, dit keer was ik aan Babs gekoppeld.

De groepjes gingen allemaal uit elkaar om op een rustig plekje verder de opdracht uit te werken. Babs is een knappe, tengere en slanke meid. Met mooie lange blonde haren. Op een gegeven moment zegt ze tegen mij: “Ik vind het nu eens leuk dat ik met jou samen een opdracht mag doen. Ik ben stiekem eigenlijk ook een beetje jaloers”.

Ik zei dat ze dan ook even moet uitleggen waarom. Blijkt dat ze me gewoon een leuke meid vind en jaloers is op mijn formaat borsten en billen. Babs zelf is tenger en heeft duidelijk kleine borsten. Maar wel in verhouding met haar lichaam. Dus eigenlijk niets aan de hand.
Ze keek naar mijn borsten en toen gaf ze me een knipoogje. Of verbeeldde ik me dat nu? Tijdens het gesprek wat volgde raakte ze me, zogenaamd onopvallend, steeds aan. Op mijn arm, mijn schouder.

Na afloop zei ze dat ze het heel gezellig had gehad. En leerzaam. Ze vroeg of ik het leuk vond om die avond bij haar thuis een drankje te komen drinken. Nu ben ik niet dom dus begreep wel wat ze eigenlijk bedoelde. Maar ik had nog nooit met een vrouw wat gedaan. En ik vond dat eigenlijk wel een spannend idee. Dus we spraken af.

Die avond had ik wat leuks aangetrokken en stond voor de deur bij Babs. Ze deed open en mijn oog viel gelijk op wat ze aanhad. Een strakke skinny broek met daarboven een dunne wijdvallende blouse met een soort van klein jasje daaroverheen. We dronken een kopje koffie en hadden het over de opdracht van vanmiddag en het was erg gezellig samen. Daarna een wat sterker drankje. Terwijl Babs zich bukte om het glas op de tafel te zetten viel haar jasje open en zag ik door de dunne blouse heen haar tepels zitten. Ze had dus duidelijk geen bh aan. Als borsten niet zo groot zijn kan dat natuurlijk ook makkelijk. Babs ging naast me op de bank zitten en sloeg haar benen over elkaar.

Ik zei: “Ik zag dat je geen bh aan had. Dat zou ik ook wel eens willen. Maar mijn borsten zijn daar toch net wat te groot voor.”
Babs lachtte en deed haar jasje uit. Ik zag nu de contouren van haar kleine borsten met haar donkere tepels. Ze zei:”Vind je ze mooi”?
Ik kon niet anders dan ja zeggen. Zonder verder wat te zeggen deed ze haar blouse nu met een snelle handeling ook uit. Ik was een beetje
van slag en hield mijn ogen op haar mooie stijve tepeltjes gericht.

Ze pakte mijn hand en legde die op haar borst en zei, ”Hier, voel ze maar”. Ik voelde haar zachte borst en in mijn handpalm en voelde de puntjes van haar stijve tepel. Ik begon het heerlijk te vinden. Mijn ander hand ging nu naar haar andere borst en voelde het zachte vlees. Ik streelde ze liefdevol. Babs had regelmatig haar ogen gesloten en was aan het genieten.

Opeens pakte ze mijn hoofd en bracht haar mond naar die van mij. De lippend gingen open en onze tongen vonden elkaar. Innig waren we nu aan het zoenen. Babs had haar armen om me heen geslagen en trok mijn truitje omhoog om de sluiting van mijn bh soepel los te maken. Mijn bh hing nu los om mijn schouders. Babs pakte nu mijn borsten liefdevol vast en masseerde ze zacht en vrouwelijk met veel gevoel.
Haar mond ging nu naar een tepel en zette haar lippen er op. Ze likte en zoog zachtjes mijn gevoelige tepel in haar mond.

Nu ging haar mond naar de andere tepel. Ze zei lachend: “Dit meisje moet ook geliefkoost worden”. Niet lang daarna waren we allebei naakt en trok ze me aan één hand mee naar haar warme slaapkamer. En voor ik het besefte lag ik op mijn rug met Babs bovenop me. Ze kronkelde met haar lichaam en ik voelde de zachte vrouwenhuid die mij heerlijk verwende. Onze borsten gleden zachtjes over elkaar heen. Subtiele aanrakingen die een goed gevoel gaven in mijn kutje. Ik merkte dat ik behoorlijk vochtig geworden was.

Babs ging nu met haar mondje rustig en verleidelijk naar beneden. Ze kwam langs mijn borsten die ze kustte en streelde. Om snel door te zakken naar mijn navel en mijn venusheuvel. Mijn benen lagen uit elkaar en zacht likte ze mijn bovenbenen. Ging ook tussen mijn benen om vervolgens bij mijn kutlipjes uit te komen. Zacht ging haar natte tongetje over de lippen. Mijn kut werd steeds natter. De schaamlippen werden iets voller en ik merkte dat mijn kutje iets meer open ging staan. Met haar handen hield ze mijn lipjes uit elkaar en haar tong ging nu volop aan de slag bij mijn natte kut. En toen ze bij mijn bovenste knopje aankwam was ik helemaal van de wereld. Wat is een vrouw toch zacht en gevoelig. Ik genoot van het heerlijke intense geile gevoel. De zachtheid waarme een andere vrouw mijn kut en klitje bewerkt is ongekend overheerlijk.

Mijn kut was nu echt kleddernat en hunkerde naar meer. Maar nu ging zij liggen en likte ik haar op dezelfde manier zoals ze mij had gelikt. Ik leer snel en dit is een goede eerste ervaring in de vrouwenliefde. Ook zij vond het heerlijk.

Na een tijdje ging ze uit bed en zei dat ik moest blijven liggen. Na een paar minuten kwam ze de slapkamer weer in en had nu een soort gordel om met een grote rubberen pik aan de voorkant. Ik kon echt een grote glimlach niet onderdrukken. Ze keek me lachend aan en zei: “Niet lachen, dit is serieus hoor. Ik ga je gewoon neuken”. Ik ging nu echt lachen en zei: “Nou lekker, ik ben er klaar voor”. Ze pakte een flesje glijmiddel en deed dat op de rubberen pik.

Ik moest op de rand van het bed gaan liggen met mijn benen wijd en uit elkaar. “Daar kom ik aan hoor” zei ze. Ik voelde de top van het rubberen geval tegen mijn kutje aanzitten. Voorzichtig drukte ze door en gleed hij naar binnen. Langzaam begon ze te bewegen en ze neukte me gewoon. Nou, dat voelde niet verkeerd. Het voelde net alsof een geile vent me flink aan het neuken was. Ze ging steeds sneller en ik voelde de harde kunstpik zijn werk doen op een goede manier.

Ze bleef maar doorgaan en ik kwam op een gegeven moment sappig klaar. Heerlijk. Maar ze ging door en niet lang daarna kreeg ik voor de tweede keer een geil orgasme. Uitgeput lag ik nu afgeneukt op bed. En dat door een zachte gevoelige vrouw. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Ze kwam naast me liggen en streelde weer zachtjes mijn borsten. Likte mijn tepels en speelde met de contouren van mijn volle borsten.

Ze fluisterde vragend in mijn oor: “Iris, zou jij me willen vingeren”? Nou dat kon ik niet afslaan en leek me wel horny. Nu ging zij op mijn plek op de rand van het bed liggen en ze hield haar benen ook omhoog en uit elkaar. Ik zag haar kutje en die stond echt helemaal open. Van het vocht glom hij helemaal. Ik moest even proeven en mijn mond ging naar haar kutje. Ze smaakte en rook heerlijk. De geur van een geile vrouw is ook prettig. Voorheen had ik alleen de geur van mannen in mijn gedachten. Maar een vrouw ruikt en proeft heel anders. Maar ook lekker. Zacht streelde ze mijn haar en pakte mijn hoofd. Heerlijk ging mijn tong door, langs, en in haar heerlijke opening.

Na een tijdje kreeg ik kramp in mijn mond, tong en nek en ging over tot een andere techniek. Ik ging naast haar staan terwijl zij nog steeds wijdbeens open lag. Ik zette een vinger voor haar kutje en liet hem naar binnen glijden. Ik voelde een heel strak poesje. Misschien was hier nog nooit een echte pik in geweest. Of door haar tengere bouw was ze zo strak. Dat kan natuurlijk ook. Na een tijdje was ze klaar voor twee vingers. En ik vingerde haar gevoelig maar wel stevig. Haar onderlichaam begon te schokken en haar ogen te draaien. Ze kwam klaar. Ik moest van haar even mijn vingers uit haar kutje halen. Met een handdoekje maakte ze de buitenkant van haar kutje droog.

Toen ging ik weer verder met vingeren. Na een paar minuten begon ze alweer te komen en trilde helemaal. Ze kreunde en zuchtte. Weer trok ze mijn vingers uit haar kutje. Gelijk kwam er nu een straal geil vocht uit haar lichaam. Zo op het zeil wat op de vloer lag. Wel handig dat het geen vloerbedekking is.

We gingen samen omarmt op bed liggen en kwamen bij van alle geile belevenissen. Ja, sindsdien ben ik wel in voor seks met een vrouw. Zachter, lieflijker en gevoeliger als een man.

Maar ook de seks met mannen wil ik toch absoluut niet missen. De mannelijke hardheid en het stevige lichaam is toch ook wel heel spannend. Daarnaast de aansturing van een man die rechtstreeks op seks afgaat spannend om te ervaren en om mee te spelen. Te teasen, uitlokken enz. Kortom, ik ben voor beide in. Hoe noemen ze dat? Bi-sexueel denk ik. Maar dat ga ik toch voor circa 75% voor een man en 25% (zo af en toe) voor een vrouw.

Groetjes van Iris

XHamster profiel: Iris-Dutch

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir