Ze is alles wat ik ooit fantaseerde

Ze is alles wat ik ooit fantaseerde
4 dagen geledeb heb ik eindelijk datgene beleefd wat ik altijd al heb willen beleven, ik vertel je het verhaal.

Voor mijn werk was het noodzakelijk dat ik moest overnachten in een hotel zodat ik de volgende dag bijtijds op een andere locatie van ons bedrijf kon zijn.
Ik was wat vroeg en besloot om na mijn tas in mijn kamer gezet te hebben even bij de bar te kijken en als het gezellig was daar een biertje en een nootje te nuttigen. Bij het binnenlopen zie ik in een van de zithoeken een bekend gezicht, het is de dame die bij ons de HR verzorgd, Marlies. Marlies is van normale lengte, vrij tenger, blond en op een bepaalde manier aantrekkelijk. Meestal lijkt er iets in de lucht te hangen als onze blikken elkaar kruisen, helaas heb ik nooit echt de mogelikkheid gehad om echt een praatje met haar aan te gaan.

Ik stap natuurlijk op haar af om hallo te zeggen en vraag of het goed is als ik bij haar kom zitten. Ze vindt dit wel fijn zecht ze, ze begon zich al een beetje alleen te voelen. Na een paar biertjes en een gesprek over koetjes en kalfjes beginnen onze magen een beetje te knorren. Ze geeft aan dat ze zich even wil opfrissen en het daarna wel leuk zou vinden om samen wat te eten.

45 minuten later zien we elkaar weer in de lobby. Ze heeft een zwarte jurk aangetrokken die niet te kort is maar daarentegen wel een diep decolete heeft, daaronder vuurrode pumps en haar blonde haar opgestoken. Ik zach Marlies zoals ik haar nog nooit had gezien. Als ze dichterbij komt kan ik het dan ook niet nalaten om haar een compliment te geven. Ik vertel haar dat ze er gevaarlijk mooi uitziet en ze beantwoord dit met een ondeugend lachje die ze probeert te verbergen.

Eenmaal aangekomen bij het desert zijn we al een beetje tipsy van de biertjes en wijntjes, Marlies heeft me ook al meer dan eens inkijk gegeven in haar decolete, bewust of onbewust vraag ik me af. Het was mij ook al opgevallen dat er een simpel kettinkje uit haar jurk hing, het leek mij een versiering van de jurk maar toch klopte er iets niet aan. Ik besloot er naar te vragen. Ik begon te denken dat je er nooit over zou beginnen antwoorde ze. Dit is mijn pikketting lacht ze. Pikketting antwoord ik niet begrijpend. Pikketting zegt ze, inderdaad. Ze trekt hem uit haar jurk en aan het einde zit een fluwelen stropje. Ik wil wel demonstreren waar hij voor dient zegt ze, maar dan gaan we wel even naar mijn kamer! Nieuwsschierig en geil als ik werd antwoorde ik resoluut: ja is goed.

Met mijn pik hevig kloppend loop ik achter haar aan haar kamer in. Als ze de deur dicht doet en zich weer omdraait lijkt ze ineens verandert. Marlies zegt op dwingende toon, dus jij wil graag kennis maken met mijn pikketting? Ja antwoord ik na wat aarzelen. Kleed je maar uit en ga op je knieen naast het bed zitten, beveelt ze me. Ik gehoorzaam en krijg vervolgens het fluwelen uiteinde toegereikt. Doe dit om je zak en pik en trek het strak zegt Marlies, ik gehoorzaam. Met het kettinkje in mijn hand kijk ik toe hoe ze haar jurk af laat zakken en ontdek ik dat ze al die tijd zonder slipje en bh tegenover mij had gezeten. Ik zie haar heerlijke kleine tietjes op haar slanke lijfje en een verrukkelijk kaal kutje met wat grote binnenlipjes die verleidelijk glinsteren. Heb ik je toestemming gegeven om naar mijn heerlijkheden te kijken snauwt ze terwijl ze het ketinkje afpakt en een ferme snok er aan geeft. Sorry weet ik uit te brengen en voel mijn pik flink tintelen van de afstraffing.

Ik ga je nu vertellen wat de bedoeling is vanavond zegt Marlies. Ik ben ontzettend geil op het moment en jij gaat ervoor zorgen dat ik voldaan kan gaan slapen vannacht, is dat duidelijk! Ja Marlies antwoord ik. Okay zegt ze, vanaf nu wil ik alleen nog maar ja of nee van je horen, begrepen? Ja.
Ze gaat met haar kutje precies voor mijn ogen staan en ik zie nu een touwtje tussen haar benen hangen. Ze pakt het touwtje beet en trekt er aan, er komt een massage ei uit haar kutje met grote slierten geil eraan. Open je mond maar zegt ze, ik gehoorzaam en krijg het natte ei in mijn mond gestopt. Hij proeft heerlijk en van geilheid voel ik een druppel uit mijn pik stromen. Wat een zooitje zegt ze, eerst eens even een beetje droog wrijven. En voor ik het weet smesrt ze al haar geil oved mijn gezicht uit waarbij ze even met haar kutje over mijn neus rijdt. Ze trekt de ketting strak en perst op deze manier nog meer vocht uit mijn pik zodat het naar beneden begint te stromen. Ze ziet dit en bukt om het op te likken. Als ze overeind komt trekt ze het ei uit mijn mond en geeft me een tongzoen zodat ik mijn eigen geil in haar mond proef.

Van de tafel pakt ze de waterkaraf en zet hem voor mijn neus onder haar lipjes, en begint uitgebreid te plassen. Ze kijkt me aan en vraagt of ik geen dorst heb. Ik ben zo geil dat ik zonder aarzelen smeek om een glaasje van haar warme drank. Een glaasje lacht ze, je drinkt alles op en houdt de kan boven me. Als ze begint te schenken drink ik alles gulzig op en bedank haar voor de verwennerij. Nu is het over met de gekkigheid snauwt ze tegen me en trekt aan de ketting. Je begint nu eerst met het verwennen van mij kontje met je tong, als dit goed is mag je aan mijn kutje likken en wie weet mag je me daarna neuken. Ze draait zich om en bukt zodat ik haar heerlijke sterretje zie, ik val gelijk aan. Stiekum trek ik mezelf af, ik kan het niet laten. Ze ziet het maar laat het toe. Als je wil mag je mijn kutje nu ook uitlikken zegt ze kreunend. Haar kut is zeiknat van haar plasje en van haar geil, ze smaakt en ruikt heerlijk. Ik lik haar net zolang tot ze begint te kreunen en bibberen en ik een golf geil over mijn gezicht gespoten krijg. Verwildert draait ze zich om laat zich met haar benen wijd op het bed vallen en commandeert me om haar zo hard mogelijk te neuken. Dit valt natuurlijk niet mee omdat mijn ballen op knappen staan. Na een minuutje pompen kom ik dan ook al klaar. Dit laat ik niet blijken omdat ik merk dat mijn pik door alle opwinding onvermindert hard blijft. Gelukkig ben ik in staat om haar goed door te neukenn totdat ik echt niet meer kan en na een paar ferme stralen uitgeput van haar afrol.
Je bent nog niet klaar zegt ze trekken aan de ketting, ik kijk op en zie haar openstaande gleuf boven me druipend van mijn twee ladingen zaad. Schoonlikken commandeert ze en een beetje snel, dan kunnen we nog een afzakkertje nemen bij de bar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir