Vrijdagmiddag

Vrijdagmiddag
Vrijdagmiddag

Afgelopen vrijdag hadden we weer eens een middagje met zijn tweetjes. We gaan dan naar een motel in de buurt van Amsterdam waar we al sinds jaar en dag een dagkamer huren (één van de weinige waar dat kan).
We zien elkaar ‘s ochtends gewoon op het werk en de spanning is om te snijden. We gaan seperaat van de zaak af en ontmoeten elkaar op een parkeerplaats waar ze bij me instapt. Aangekomen gaat ze naar de receptie terwijl ik parkeer, als ik dan aan kom lopen zijn de formaliteiten afgerond en kunnen we direct naar een kamer. Soms denk ik dat we ze allemaal al eens gehad hebben, ze zijn allemaal hetzelfde met de kaart van Texel en de wapens van Engelse edelen.
Eerst gordijnen toe en licht dimmen, ik zoen haar hartstochtelijk en begin haar zachtjes te ontkleden. Haar klacht is dat ze mooie lingerie kan aantrekken wat ze wil maar dat ze toch zo naakt is, dit keer niet 🙂
Als ze op haar hakken, kousen en lingeriesetje voor me staat voor de spiegel laat ik mijn handen nog eens over haar strakke lijf gaan, fantastisch.
Terwijl ik haar bekijk knoopt ze de poten van die stomme éénpersoonsbedden aan elkaar en doet ze de tweepersoons hoeslaken (die we johnnie noemen) over de bedden, ik kan je zeggen best veel comfortabeler.
Ik doe haar bh en broekje uit en laat haar mij uitkleden, als ze op haar knieen zit en mijn schoenen en sokken uittrekt aai ik even door haar haar en zoen haar.
Ik haal de handdoeken uit de badcel en spreidt ze uit op bed, haar schoenen gaan uit gevolgd door haar kousen.
‘Op je buik!’zeg ik en ze gehoorzaamt natuurlijk.
Ik giet de massage olie over haar kuiten en enkels en begin zachtjes te masseren, als ik over haar dijen iets hoger kom dan steekt ze haar billen al in de lucht. Ik geef er een tik op en vertel haar geduld te hebben.
Daarna zijn haar rug en schouders aan de beurt, ze geniet zichtbaar en slaakt kleine kreetjes, heerlijk glad is ze.
Natuurlijk kan ik het niet laten haar billen te masseren waarbij ze haar knieen iets uit elkaar doet en mijn hand vrijspel heeft in haar heerlijke bilspleet. Mijn duim wrijft over haar gaatje en ze is helemaal open voor me, haar sluitspier is helemaal ontspannen en ze gooit haar kont in de lucht. Mijn hand glijdt over haar kale poes en speels rol ik even over haar klitje.
‘Op je rug dan maar!’en wederom gehoorzaamt ze maar al te graag. Het hele massagespel begint van voren af aan of liever gezegd, van onderen af aan.
Haar borsten en buik glimmen van de olie en ze is ultrageil van het spel met haar tepels. Ik steek twee vingers in haar grotje waarbij ik ze iets krom zodat ze tegen haar buikwand aandrukken, de andere hand leg ik op haar buik zodat er een drukpunt tussen mijn handen ontstaat. Dit brengt haar tot ongekende hoogten zonder dat ze komt, de spanning wordt haast ondragelijk. Dan is het mijn beurt, ik op mijn rug en een grijnzende poes boven me. Ze likt me en is verrukt van de smaak van het voorvocht dat ik geproduceerd heb vanwege haar geiligheid. Dan de olie, ik ben ook geschoren (door haar) en in no-time zijn we glad als palingen. Ze kan niet meer wachten en laat zich over mijn stang glijden waarbij ze bijna direct een orgasme bereikt, zo hoog was de spanning. Ze berijdt me als een paard voor wat wel uren lijkt, ik heb vrijspel met haar tepels waar ze uiterst gevoelig voor is. Ik mag keihard knijpen en moet dan loslaten op het hoogtepunt waardoor het orgasme nog groter wordt. Ze vertelde me dat het niet zozeer vaak klaarkomen is alswel hele lange pieken. Ze raakt in een soort van roes en ik moet haar regelmatig ondersteunen en vasthouden, fantastisch vind ik het als ze zich zo laat gaan en mij volledig vertrouwt.
Heerlijk vind ik haar zo te zien genieten, door haar paardrij kunsten kan ze heerlijk op haar hurken zitten en met haar kutje als het ware aftrekken, een geil gezicht en dito gevoel kan ik je vertellen.
Uiteindelijk wint zij het pleidooi als ze me bijna opdracht geeft om klaar te komen en haar vol te spuiten, moe liggen we heerlijk in elkaars armen tot het tijd wordt voor onze beloning in de vorm van een hamburger bij de McDonald.
We gaan ieder ons weegs, zij loom op de bank bij haar echtgenoot en ik met een vage blik met mijn vrouw in ons stamcafe.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir