Van huis af.

Ahegao

Van huis af.
Ik liep na de computer toe die nog aan staat met de live webcamshow. Ik las de reactie. Het was allemaal ideeën om mijn te vernederen. Ik sloot de computer af en kleed me aan. Ik zag dat het half 12 was. Ik schrok want ik moest om half 1 beginnen in de zaak. Snel kleedde ik me aan. Bianca, mijn collega vroeg me hoe het is. Ik zei goed. Heb lekker uitgeslapen zei ik.
s’ Middags ging mijn telefoon af in de zaak. Ik zag dat Tessa mijn opbelde. Ik pakte hem op en zei hoi. Tessa begon streng. Je moet meesteres nog steeds zeggen, begrepen!? Ja meesteres antwoorde ik. Gelukkig zat Bianca op het toilet.
Goed zo. Ik heb express mijn tas bij jouw achter gelaten. Daar zit die opblaasbare buttplug in. Je moet vanacht met die opblaasbare buttplug slapen. Wij willen ervoor zorgen dat je anus snel wijdt wordt. En ik heb nog wat. Morgen komt er een pakketje in de winkel. Dat kostuum wat er in zit trek je thuis aan. Daarbij doe je ook je halsband om. Tommy komt je in de avond je ophalen. Voor dat ik kon zeggen heeft Tessa de verbinding verbroken. Ik wou stoppen maar dat ging niet nadat ik probeerde Tessa terug te bellen. Er stond een jonge dame me aan te kijken en vroeg of het nog goed gaat. Ik schrok ervan. Ik zag haar helemaal niet binnenlopen. Ik vroeg of ik haar ergens kon helpen.
‘s Avonds liep ik na de tas toe en keek erin. Er lag enkel wat touwen, de zweep, ballgag, opblaasbuttplug, halsband, 2 spreidstangen en een grote dildo. Ik pakte de buttplug en stopte het in mijn kontje wat Tessa zei. Ik pompte het zachtjes op totdat het zeer begon te doen. Stiekem was ik toch benieuwd wat voor pak ik krijg en wat Tommy gaat doen. Ik ging maar slapen en liet het rusten.
De volgende dag stond ik op en zoals altijd ging ik douchen. Ik scheerde mijn kut weer mooi glad. Ik droogde me af. Mijn hand voelde iets op de rug. Oja dat is mijn track en tracé. Het jeukte maar wist dat de huid weer heelt.
Na het ontbijt begon mijn werkdag weer. Na een uurtje werken kwam de postbode binnen. Ik nam het pakketje aan en ging weer verder werken. Niemand anders mag het weten dat ik een subje van iemand ben. Bianca was wel benieuwd wat er in het pakje zat. Daar schrok ik wel van. Gelukkig was het bijna carnaval en zei dat ik in de pauze het pakketje open zal maken. Hopelijk is het niet iets vernederd. Toen het pauze was waren we beide nieuwsgierig. Ik maakte de doos open.
Er zat een brief in. Die moest ik eerst van bianca moest voorlezen. Er stond niet zoveel in. Vanaf nu is het even je hondenleven. Tot 19 uur. Las express de zin niet zonder lingerie. Ik snap het niet helemaal. Mijn collega grapte al. Van je vrienden moet je het maar hebben. Maakte de doos verder open. Er lag een witte pak in met zwarte vlekken. Ik pakte het pak uit en zag dat die uit 1 geheel bestaat uit spandex. Het was een dalmatiërpak. Er zat ook een staart bij en honden oren. Nu begrijp ik waar de brief over gaat. Op de bodem lag nog een schminkdoosje met wit en zwart erin. Woef zei Bianca al. Is wel handig dat er een gulp in zit bij je kruis. Doe hem eens aan wil je, je hebt ruim de tijd voor je pauze. Ik was wel benieuwd of ie goed past. Ik deedt mijn kleren uit en stond in mijn lingeriesetje in de kantine. Bianca kon haar blik niet van me af houden. Ik durfde niks te zeggen bang dat ik verraad dat ik een subje ben. Ik trekte gauw het pakje aan. Het zat wel een beetje strak. Bianca zei dat het wel een maatje groter moet zijn. Je vriendinnen zouden je verkeerde maat hebben doorgegeven, maar verders is het een leuk pak. Snel kleed ik me om en ging lunchen. Na werktijd ruimde ik snel om en wierp mijn blik op mijn horloge. Het was al half 6. Bianca merkte al dat ik haast had. Ga maar naar huis dan zie ik je zaterdag weer.
Snel ging ik naar huis. Ging snel douchen om fris en fruitig in het pak te lopen. Door het gehaast kreeg ik niet het pakje goed aan.
Het was kwart voor 7 toen opeens ik hoorde dat het slot werdt omgedraaid. Hallo slaaf marlou. Ik schrok van de stem van tommy. Ik wist niet dat ze me sleutels ook hadden meegenomen. Zo dat is schrikken voor je maar ik kon niet wachten. Wil het lukken met je kostuum? Ja meester Tommy antwoorde ik. Maar het pak is een maatje te klein. Tommy gaf geen antwoord en liep naar de koelkast en pakte een blikje cola. Opschieten jij!
Al snel lukte me het pak aan te doen. Deedt mijn staart en halsband om. Zo zei Tommy. Ik help je wel met schminken. Hij verfde eerst mijn hele gezicht wit en liet het opdrogen. Das wit nu nog de flekken. En drukte keihard met het sponsje de flekken op mijn gezicht. Zo bijna klaar nu enkel je blonde haren nog. Tommy haalde mijn paardenstaart uit elkaar en borstels het aardig wild. Au zei ik. Tommy reageerde niet en ging rustig verder. Hij pakte een klein spuitbusje uit zijn binnenval en spoot nog zwarte flekken in mijn haar. Hierna maakte Tommy van het haar een paardenstaart. Zo klaar. Ik was van een mens in een hond veranderd.
Nu is het hondenleven voor je begonnen. Je gedraagt je als een hond en mag alleen maar woef zeggen vanaf nu. Woef zei ik maar gauw.
Zo we kunnen gaan. Tommy pakte een hondenriem. Eerst ga ik je even uitlaten. Hij kwam naast me en deedt de gulp los. Zo we gaan. Tommy liep naast me met de lijn terwijl ik op handen en knieën kruipt. Aangekomen bij een grasveld ging ik een plasje doen. Toen zag ik de buurman om de hoek kwam aan lopen. Ik schrok maar zei niks. De buurman praate met Tommy of hij een weddenschap heeft gewonnen. Gelukkig herkende de buurman mij niet. Zo uitgezeken teef? Kom dan kan ik gaan. Woef woef zei ik maar. Bang dat er iets naars ging gebeuren ging ik terug richting huis.
Daar stond een busje met een laadcabine. Ik moest daar in gaan zitten. Ik kon niks van de buitenwereld zien. Tommy zei dat ie de tas ophaald en dat we kunnen vertrekken. Daar gingen we dan naar een onbekende bestemming voor me.
Na een lange rit stopte de bus. Ik was moe en had honger. Daar ging de achter deur open. Ik zag dat het niet dat Tommy was die open deedt. We kwamen aan in een bosrijk gebied. Daar zag ik een vrijstaande huisje met een schuur. Mikeey stelde zich voor en vertelde dat ze de broer was van tommy. Mikeey deedt de gulp open en zei dat het laatste mogelijk is vandaag te plassen. Ik plasde niet echt veel en hoopte dat de blaas leeg zou blijven. Mikeey legde uit dat Tommy mijn huis ging verbouwen zodat je meer vernederd wordt. Mijn gulp werd dicht gedaan en ik kreeg een ruk richting het schuurtje.
In het schuurtje stond een grote hondenbench. Ik werd daar naar toe gedwongen. Maar voordat de deur op slot ging deedt mikeey weer de gulp open. Je weet natuurlijk wel dat je kond wijder moet en stopte de buttplug mijn kont en pompte hem op. Ook sloeg hij een paar keer flink op mijn kond. Op de een of andere manier was ik er iets aan gewend. Mikeey merkte dat en zei dat ie morgen een andere buttplug in mijn anus ging doen.
Hij deedt de bench dicht en de schuurdeur dicht. Daar lag ik dan in een kooi. Gelukkig stond er in de hoek 2 voederbakken. 1 met water en de andere met zacht hondenvoer. Ik had echt honger en at dat.
Toen ik het op had hoorde ik een stem van Tommy. Hoi teef. Zo te zien gedraag je echt als een hond. Je hebt netjes je voer opgegeten. Ik ben bij je thuis om het een en al te veranderen zoals je misschien het al gehoort hebt. Mijn broer zou goed voor je zorgen. Succes en slaap lekker op de koude bench. Hierop probeerde ik te slapen. Al ging dat niet echt fijn.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir