Twee vriendinnen met zoon op vakantie deel 2.

Twee vriendinnen met zoon op vakantie deel 2.
Zoals belooft plaats ik nu ons: Waargebeurde verhaal “ deel 1 geplaatst hier op 23-01-2-11 – Dag twee van onze vakantie op Aruba: Ik werd wakker toen Elly na haar ochtend plasje te hebben gedaan, terug in bed kwam, goedemorgen Rietje fluisterde zij en samen keken wij naar Erik die nog in diepe slaap was. Ik ontwaakte verder en moest gelijk weer denken aan het voorval van die nacht toen ik wakker was geworden en Erik had zien masturberen waarbij hij zijn zaadlozing op zijn lichaam had geloosd. El kroop dicht tegen mij aan waarbij zij met haar onderlichaam tegen mijn linker bovenbeen aan kwam te liggen, ik had wel mijn slipje en nachtpon aan, maar Elly was helemaal naakt zo kon ik goed voelen. Het was allemaal zo anders op Aruba geworden, wij sliepen samen in een bed en Erik sliep in een bed op amper twee meter bij ons vandaan. Wij leefde hier echt letterlijk op elkaars lip, zo had niemand van ons meer echt een klein beetje privacy, dat kon ook niet in ons kleine appartementje. Voor mij was dit erg wennen, Elly en Erik woonde de laatste jaren al samen in een huis, voor hun waren veel dingen heel normaal, die voor mij niet zo vanzelfsprekend waren.

In mijn eigen huis kon ik mij ook naakt en vrij bewegen, met Elly had ik daar ook niet zo veel moeite mee, maar met haar 17 jarige zoon erbij was dit voor mij wel moeilijk. Ik weet ook wel dat jongens van zijn leeftijd met hun eigen ontwikkeling bezig zijn en daar hoort seks ook bij, maar om Erik zichzelf te zien bevredigen, is zo intiem, daar reageren mijn eigen zinnenprikkelingen ook op. Ik ben gelukkig nog steeds niet van steen en begon ook de seksuele intimiteit in mijn eigen leven steeds meer te missen. Dit intieme gevoel ontstond zelfs toen Elly naakt tegen mijn lichaam aanlag, dit deed zij, ging ik vanuit, niet bewust met seksuele bedoelingen. Fluisterend namen wij de plannen voor de dag door in bed, Elly zei het goed naar haar zin te hebben en vroeg of ik het ook lekker naar mijn zin had? Ja natuurlijk zei ik en ging per ongeluk met mijn hand langs haar lichaam, Elly ging even daarna op haar rug naast mij liggen en fluisterde, doe dat nog eens! Ik keek haar vragend aan, wat bedoel je vroeg ik, toen pakte zij zelf mijn hand en begon daarmee tussen haar benen te strelen. Ik kwam daarbij met mijn hand over haar gladde huid van haar venusheuvel, lekker fluisterde El. De spanning liep helemaal op toen Elly met haar hand mijn slipje in kwam en over mij schaamlippen streelde, kom bij mij naar binnen vroeg ze, ik heb dit maar heel even gedaan. Op het moment dat ik voelde dat zij ook een vinger bij mij naar binnen duwde, draaide ik mij weg, dit kon niet met Erik bij ons.

Elly vroeg met zachte stem waarom ik haar afwees? Erik, dit kan ik zo niet zei ik, laten wij opstaan stelde ik snel voor en ging uit bed, El is toen ook opgestaan. Het zelfde ritueel herhaalde zich zoals een dag ervoor, de ontbijttafel klaar maken, alleen kleden ik mij toen aan en wilde er even tussen uit om dit op mij in te laten werken, ik ging naar de bakker. Elly is mij dierbaarste vriendin en wij hadden nog nooit zoiets intiems gedaan bij elkaar, ik heb ook nooit biseksuele gevoelens voor een vrouw gehad, ik was er echt van in de war in mijn hoofd. Dat werd nog veel erger toen ik terug kwam in het appartement, Elly lag bij Erik in bed, die vrolijk riep, goedemorgen tante Rietje! Ik zag dat El wel de ontbijttafel had gedekt op het balkon en ik ben daar gaan zitten. Zij lagen nog wat te giebelen met elkaar en toen kwam El als eerste uit bed, ik zag dat zij nog steeds naakt was maar ook dat haar tepels stijf stonden, zij deed toen alleen een dunne duster aan en kwam bij mij aan de ontbijttafel zitten. Elly zat met haar rug naar de kamer toe gericht, ik zag Erik uit bed komen, hij had ook niets aan, maar nog erger, zijn penis stond stijf en hij was behoorlijk groot zag ik. Erik liep bijna nonchalant met een lachende blik op mij gericht naar de badkamer, ja en toen begon ik mij toch wel het e.a. af te vragen? Moeder en zoon die samen naakt met elkaar in een bed liggen te stoeien en dan komt Erik even daarna met een erectie uit bed en Elly met grote stijve tepels, dat is toch wel iets heel seksueels in mijn beleving en dat riep vragen bij mij op die ik later op het strand dan ook heb gesteld aan mijn vriendin. Ik had ze geen seks met elkaar zien hebben, maar er was bij hun beide duidelijk opwinding ontstaan, ik zat tegenover Elly en kon haar tieten en stijve tepels goed zien door haar dunne doorschijnende witte duster, toen ik tussen haar benen keek, zag ik dat haar schaamlippen ook opgezwollen waren, een teken van seksuele opwinding die ik wel herkende.

Erik had een boxershort aan toen hij bij ons kwam zitten aan de ontbijttafel, hij was heel goed gehumeurd en keek mij ook steeds aan, wij maakte plannen om weer naar het strand te gaan. Nadat iedereen was gedoucht zijn wij naar het strand gegaan en daar liep al snel de spanning weer goed op. Elly werd weer zonder bovenstukje goed ingesmeerd met zonnebrandolie door Erik, de meeste tijd besteden hij daarbij aan haar tieten, hij deed dit zo opvallend dat ik beschaamd om mij heen begon te kijken of de aanwezige mensen vlakbij ons daar geen aanstoot aan namen! Ik kon het niet bespeuren, iedereen leek met zichzelf bezig te zijn. Toen Erik klaar was met zijn moeder richten hij zich op mij, doe je bovenstukje ook uit tante Riet lachte hij en kwam al bij mijn staan, nee joh lachte ik gelijk een beetje nerveus, dat is niets voor mij! Doe niet zo preuts Riet viel El haar zoon bij, gooi af dat beklemmende ding, niemand kent ons hier, wat maakt dat nou uit. Nee dat doe ik niet zei ik nogmaals, maar mijn weigering had geen effect op Erik, pardoes maakte hij mijn bovenstukje los en greep mij onmiddellijk bij mijn tieten, niet doen zei ik. Hij duwde mij met kracht terug op de ligbank, stapte er wijdbeens overheen en kwam bovenop mij zitten, ik kon geen kant meer op.
Heel dominant zei hij tegen mij, blijf nou even normaal liggen, ik ga je lekker insmeren en vandaag ga je lekker in je blote tieten zonnen. Elly bemoeide zich er ook nog even mee door tegen Erik te zeggen, doe maar hoor, ze vind het best fijn, Rietje moet alleen over haar grens heen. Ik wilde er ook geen drama van maken midden op het strand met al die andere mensen om ons heen, bovendien had ik al geen eigen keus meer want Erik had al een klodder zonnebrand op mijn tieten gespoten. Hij begon mijn tieten verder in te smeren, begon daarbij ook in mijn tepels te knijpen die daar natuurlijk op reageerde en stijf van werden. Ik sloot mijn ogen en liet hem zonder verder tegensputteren maar zijn gang gaan.

Hij deed mij natuurlijk wel wat ondanks tegenstrijdige gevoelens die ik had, ik was al heel lang zo niet meer gemasseerd, en Erik bleef in mijn stijve tepels knijpen. Ik kreeg daar natuurlijk ook seksuele opwinding van in mijn lichaam, en ik had dat niet alleen begon ik te voelen. Erik die met zijn billen bovenop mijn kruis zat, had een erectie gekregen die ik voelde elke keer als hij zich uitstrekte om ook mijn schouders met de zonnebrandolie in te masseren. Ik keek naar Elly vlak naast ons, zij glimlachte naar mij en zei, zo te zien vinden jullie dit allebei lekker, op dat moment keek zij ook naar haar zoon in zijn favoriete kleine gele zwembroekje. Ik had het bijna niet meer, ik was hier zo opgewonden van geraakt, maar besefte ook heel goed waar wij waren en er veel mensen mee konden kijken! Erik vond het wel even genoeg en ging weer van mij af,hij liep gelijk de zee in om af te koelen. El en ik lagen nu samen in alleen ons bikinibroekjes te zonnen, ik weet het ook niet wat hij heeft zei Elly, hij gedraagt zich hier totaal anders dan thuis zei ze. Ik haakte er maar gelijk op in en vroeg waar zij mee bezig waren met elkaar toen ik van de bakker terug kwam? Dit doen wij thuis af en toe ook wel, dan kruip hij even bij mij in bed en stoeien wij gewoon een beetje onschuldig met elkaar, een beetje dollen zei ze. Vanmorgen ging zij even bij hem in bed liggen nadat hij wakker was geworden, zij wist niet dat hij geen onderbroekje aan had glimlachte El, nee dacht ik gelijk terugdenkend dat ik Erik die nacht ,zichzelf had zien aftrekken, dat was dus wel waar wat zij vertelde. Zij lagen een beetje te dollen maar zoals Erik net bij jou heb gedaan met je tieten, deed hij ook ineens bij haar. El voelde ook dat haar zoon daar een erectie van kreeg, met zijn stijve lag hij tegen haar bovenbenen aan te drukken, maar zij durfde daar ook niets van te zeggen, zij schrok er van. Erik draaide haar snel op haar rug naar hem toe, zij wilde uit bed stappen, maar toen pakte hij haar stevig vast en vroeg of zij nog even lekker bij hem wilde blijven liggen tot ik terug kwam zo vertelde El het mij. Maar hij ging door, hield haar stevig op haar zijde tegen zijn lichaam aangedrukt, en probeerde toen echt achterlangs in zijn eigen moeder te penetreren. Elly had even zijn stijve lul een stukje in haar kutje gevoeld, zij vertelde dat ze Erik toen geschrokken van haar af had geduwd, en toen kwam ik binnen.

Erik kwam terug uit de zee, zijn verfrissende duik had hem goed gedaan zag ik, hij was nog wel goed gevuld in zijn zwembroekje, maar zijn erectie was verdwenen. Wij gingen alle drie genieten van de zon die middag, er gebeurde verder niets bijzonders meer op het strand. Wij waren aan het eind van die middag weer in ons appartement, althans Elly en ik samen, Erik bleef nog even bij zijn strand vrienden. Elly en ik dronken alleen in ons bikinibroekje een kopje koffie, ik was er inmiddels wel een beetje aangewend om ook met blote borsten te lopen en vond dit in deze vakantie sfeer ook wel een prettig gevoel. Je moet dit hier gewoon lekker doen meid zei Elly met een blik op mijn tieten, je heb mooie tieten en hoef je nergens voor te schamen zei zij. Maar scheer jij je schaamhaar nooit helemaal af vroeg zij? Nee nooit helemaal glad zoals jij het heb glimlachte ik, moet je toch eens doen vond zij, dat is altijd lekker fris, mij geef het altijd een lekker gevoel als ik helemaal glad ben zei El. Ik ben bang dat ik mezelf snijd, ben je gek zei ze, ik wil het ook wel voor je doen hoor stelde zij daar op ons balkon voor! Ik wil het weleens proberen floepte ik er spontaan uit, dat was niet tegen dovenmansoren gezegd, want Elly stond gelijk op en ging naar de badkamer waar zij even later uit terug kwam met een scheermesje, scheerschuim en een kommetje lauw water. Elly vroeg of ik op het bed kwam liggen, ik voelde mij heel opgelaten toen ik daar lag en zij mijn bikinibroekje uitdeed. Kijk er nog maar even na lachte zij, want straks ben je echt lekker kaal. Elly begon aan haar kut klusje zoals zij het vernoemde, ik besloot het maar over mij heen te laten komen en het had zeker ook iets opwindends toen zij mij daar overal aanraakte. Mijn tepels gingen er stijf van staan en af en toe schokte ik even als El mijn klitje aanraakte, ik vroeg mij af of zij dit expres deed? Ja dus,. Want toen ik helemaal glad was en zij daarna tussen mij benen ging liggen op het bed, werd ik voor het eerst in mijn leven daar door een vrouw gelikt. Ik vond het echt heel opwindend en het was een vervolg van nog verder oplopende spanningen van onze twee dagen op Aruba, dit kon niet uitblijven. Ik voelde haar tong steeds weer in mijn kutje, ik werd er heel geil en nat van en durfde ook voor het eerst te zeggen, dat ik het lekker vond wat zij deed. Het moedigde Elly nog meer aan, ik kreunde erop los.
Ik bleef toch nog wat gespannen reageren, Elly voelde dit ook goed aan, laat je gaan Rietje zei ze en begon mij nog heftiger te likken. O hijgde ik, dit is super, ik ga klaarkomen riep ik uit. El stopte, deed haar bikinibroekje ook uit en kwam toen in standje 69 over mij heen liggen, haar kutje was vlak bij mijn mond toen zij bij mij verder ging. Eerst nog heel voorzichtig en aantasten gaf ik haar ook een paar likjes met mijn tong over haar kutje, zij was heel glad geschoren en er kwam al snel steeds meer vocht uit haar kutje in mijn mond. Dit deden wij minuten lang bij elkaar, onze opwinding deed de rest en wij gingen helemaal in elkaar op, Elly kwam kreeg net iets eerder dan ik een luid orgasme, gevolgd door mij. Wij schrokken ons rot toen wij Erik binnen zagen komen, in een schrik reactie duwde ik Elly van mij af, maar hij had al genoeg gezien natuurlijk, ook Elly wist zich even geen houding te geven, het enigste wat zij zei was, o ben je er al. Ja lachte hij en stond ons schaamteloos te bekijken, hier hadden jullie natuurlijk niet op gerekend, maar wel geil lachte hij weer. Hiermee begon voor ons een groot erotisch spel, vol seksuele spanningen, uitdagingen en seks met elkaar die heel erg ver ging. Voor Elly ging het nog verder dan voor mij, zij had ook seks met haar eigen zoon, i****t is niet goed te praten, maar het gebeurde en was niet meer te stoppen, toen ik er naar keek hoe Erik zijn eigen moeder neukte nadat hij eerst mij te pakken had genomen. Het begon natuurlijk allemaal toen Erik ons zo betrapte, hij ging er waarschijnlijk vanuit dat wij dit vaker hadden gedaan, omdat hij tegen zijn moeder zei, nou weet ik waarom jullie thuis het liefst samen zijn en vrolijk waren als ik naar mijn vrienden ging, Elly kon haar zoon alleen maar zwijgend aankijken, wij waren nog niet bekomen van de schrik, maar ook omdat wij voor het eerst seks met elkaar hadden gehad en nog steeds naakt waren. Erik bleef naar ons kijken, ziet er goed uit zei hij, twee mooie kale kutjes, hij ging bij ons op het bed zitten, deed zijn shirt en gele zwembroekje uit en liet ons trots zijn erectie zien.

Wat ga je doen vroeg Elly ? Lekker met jullie meespelen glimlachte Erik, hij was heel direct en pakte mij als eerste bij mijn borsten, verbijsterd keek ik naar zijn moeder. Ze zei niets, maar aan haar gezicht kon ik aflezen dat ze het ook niet wist wat wij hiermee aan moesten! Erik kroop verder naar mij toe, hij begon op mijn tepels te zuigen, ik liet het toe. Ik zag Elly naar haar zoon kijken, zij keek net als ik naar zijn grote stijve lul, maar deed verder niets, de spanning liet bij mij verder op toen Erik met zijn hand tussen mijn benen ging, hij duwde zomaar een vinger in mijn natte kutje. O riep ik uit, en zag op dat moment ook dat El met haar hand zijn stijve lul vast pakte, toen zij haar eigen zoon langzaam begon af te trekken, wist ik dat mezelf hiertegen te verzetten geen zin meer had. Erik lag op zijn zijde tegen mij aan, hij zoog op mijn tepels en vingerde mij, ik werd steeds geile. Elly zat aan de andere kant naast mij op het bed, zij trok hem af terwijl zijn lul zich dichtbij mijn kutje bevond. Erik vroeg aan zijn moeder of zij hem wilde pijpen, maar daar reageerde El niet op, zij bleef haar zoon aftrekken. Ik werd heftig door Erik gevingerd, hij ging diep in mijn kutje met zijn vinger op en neer en al na een paar minuten kwam ik heel intens klaar, mijn orgasme trok door heel mijn lichaam en Erik begon ook te kreunen, mam ik ga spuiten riep hij uit. Ik zag dat Elly hem nog sneller begon af te trekken, Erik zoog nog wel op mijn tepels, maar had zijn vinger na mijn orgasme uit mijn natte kutje gehaald. Ik volgde zoveel mogelijk de verrichtingen van El en toen Erik riep dat hij klaar kwam zag ik zijn sperma uit zijn lul spuiten. Zijn sperma kwam op mijn kale venusheuvel en buikje terecht, El hield pas op met hem af te trekken toen er niets meer uit zijn lul kwam. Zij had haar eigen zoon seksueel met haar hand bevredigt en ik lag daar ondergespoten met zijn sperma op mijn lichaam naar te kijken. Elly was door het dollen heen, ik zag het aan haar ogen en grote stijve tepels, zij liet hem los.

Het ging nog verder toen Elly op haar knieën op het bed ging zitten, zich voorover boog en het sperma van haar zoon van mijn lichaam begon op te likken, dit ging heel ver vond ik maar het wond mij totaal op. Ik voelde haar warme adem over mijn venusheuvel en lag er naar te kijken hoe zij alles op likte, Erik kroop ineens naast ons weg en zag dat hij achter Elly,s billen gaan zitten. O ja doe maar kreunde El toen hij haar achterwaarts begon te likken, zij had al het sperma van Erik van mijn lichaam gelikt en kwam verder over mij heen liggen, zij werd gelikt toen zij met mij begon te tongzoenen. Het was onze eerste tongzoen en wij vloeden daarbij de seksuele chemie van ons samen in elkaar vloeien. Elly reageerde heel heftig, zij hield mij stevig vast en wij bleven elkaar tongzoenen tot op het moment dat zij ook klaar begon te komen. Elly hapte naar lucht boven mijn gezicht, en hijgde het uit dat zij klaar kwam. Ik zag haar ogen grote worden, haar lichaam reageerde heftig toen zij haar orgasme kreeg, dit was een heel heftig moment tussen ons drieën. Elly bleef op haar knieën zitten over mijn lichaam heen en pufte uit, ze zei dit heel geil te vinden. Erik zag ik achter haar omhoog komen, het moet voor hem op dat moment ook een hele spannende en geile ervaring zijn geweest om zijn eigen moeder te likken en haar met zijn tong te laten klaarkomen. Ik kon het ook goed aan hem zien, zijn lul was alweer heel groot en stijf terwijl hij hooguit tien minuten hiervoor zelf ook was klaar gekomen, El kon zijn stijve lul op dat moment niet zien. Erik ging nog verder, hij pakte Elly,s heupen vast en deed een poging om zijn lul in haar kutje te duwen, El reageerde daar op alsof zij door een wesp werd gestoken, o nee Erik riep zij en schoot in een beweging naar voren, ik werd er bijna door plat gedrukt. Dit wilde zij duidelijk nog niet, alle drie verkeerde wij in een uiterste staat van opwinding, maar dit was op dat moment toch een stapje te ver voor Elly, zij wilde niet geneukt worden op dat moment door haar zoon. Neem Rietje maar zei ze en ging zelf van het bed af naar de badkamer. Erik wilde daarna gelijk op mij komen liggen, maar ik was hier ook nog niet aan toe.
Erik respecteerde dat gelukkig wel, hij zei dat komt nog wel Rietje en ging even op zijn eigen bed liggen. Ik was nog steeds heel opgewonden van alles wat er was gebeurt, maar er ook nog niet aan toe om zo diep intiem met Erik te gaan, door met hem te neuken. Daarna begon Erik zich met de dag dominante te gedragen tegen ons, hij begon te bepalen hoe wij ons moesten kleden als wij uit eten gingen of een bar bezochten. Als wij dit niet wilde omdat dit echt te ver ging in het openbaar dan begon hij vooral zijn moeder te chanteren door te zeggen dat hij eenmaal weer terug in Nederland, alles openbaar ging maken. Erik dwong ons zo ook seks met elkaar te hebben terwijl hij daar dan bij zat te kijken hoe wij dit deden, met zijn mobiel heeft hij hier ook veel foto’s van gemaakt. Als ik en Elly elkaar hadden bevredigt en hij genoeg van ons had gezien, was het zijn beurt en moesten wij hem bevredigen. Dit begon allemaal op dag drie van onze vakantie na wat er eerst allemaal was gebeurt wat ik hierboven heb beschreven. Elke dag ging dit een stukje verder en durfde wij Erik niet meer tegen te spreken of dingen niet te doen die wij eigenlijk niet wilde, wij waren volledig in zijn macht gekomen en dat mag je gerust bizar noemen dat wij ons als twee volwassen vrouwen zo lieten domineren door een jongen van 17 jaar die daarmee volledig aan het doorslaan was. Maar het zetten niet alleen ons leven totaal op zijn kop, Elly en ik genoten er seksueel ook van om deze seksspelletjes te doen en zijn opdachten uit te voeren. Erik had ook momenten dat hij heel lief en teder met ons omging en ons echt heel goed verwende op seksgebied, dan was hij zeker niet altijd egoïstisch alleen voor zichzelf bezig. Door onze kleding aan zijn wensen aan te passen kwam er ook heel veel erotiek bij, ook in het openbaar als wij ergens naar toegingen met zijn drieën. Ik zal binnenkort dag drie hier beschrijven en wil alle geïnteresseerde lezers er graag op attenderen dat het eerste deel door mij is geschreven en geplaatst is hier op de site op 23 januari 2011 onder “waargebeurde verhalen” ik zou het enorm waarderen als degene die op deel 1 nog niet hebben gestemd, dit alsnog zouden willen doen om onze verhalenlijn onder de aandacht van alle toekomstige lezers te brengen. Als er voldoende respons is ben ik zeker gemotiveerd om elke dag zoals wij die hebben beleeft tijdens onze vakantie op Aruba , dit met de lezers te delen en daar mijn tijd aan te besteden. Liefs Rietje.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir