Spanning

Spanning
Het was ongeveer 2 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst zagen en het was 13 jaar geleden dat we een korte maar heftige relatie hadden. Het was op een doordeweekse dag. Op een dag waarvan je niets meer zou verwachten. Totdat we elkaar zagen….
Hij had mijn emailadres op het internet gevonden en kon het niet nalaten mij een berichtje te sturen. Ik vond het leuk om iets van hem te vernemen. Maar gelijk was ik ook verrast daar ik 1 dag eerder nog naar zijn site met vakantiefoto’s op het internet had gekeken.
Die dag mailden we heen en weer om herinneringen aan vroeger op te halen. Leuke herinneringen, gevoelige maar ook pikante. Mijn vingers gleden enthousiast over het toetsenbord heen en weer en af en toe verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Mijn ogen glansden en je kon duidelijk zien dat ik plezier had in het uitwisselen van de berichten. Op sommige momenten moest ik me inhouden om een uitbundige schaterlach te onderdrukken, van werken kwam die dag weinig.
Hij vroeg me of we elkaar konden zien voor een hapje of drankje om zo herinneringen aan vroeger uit te wisselen. Ik stemde toe. Hij zou die dag voor een kopje koffie bij mij op kantoor langskomen. Zo hadden we dit in de ochtend via de mail afgesproken. Toen ik mijn werk voor die dag voortzette merkte ik dat mijn gedachten telkens weer afgleden naar hem en de tijd die we samen hadden doorgebracht. En bij deze gedachten kwam er steevast een glimlach op mijn gezicht.

Hij zou om 16.30 uur langskomen, dat waren nog een paar uur te gaan. Eerst had ik er niet zo bij stil gestaan maar met de gedachten aan vroeger en de enorme aantrekkingskracht die hij toen op mij had voelde ik me enigszins opgewonden. Toen het 16.30 uur was liep ik even naar het toilet om een laatste blik in de spiegel te werpen en mijn haar te fatsoeneren. Toen ik terugliep naar mijn kantoor hoorde ik mijn collega roepen: “Je hebt bezoek!”. Toen ik naar de trap wilde lopen om hem te verwelkomen merkte ik dat ik het moeilijk vond om mezelf een houding te geven maar dat veranderde al snel toen ik hem zag. Ik voelde een siddering door mijn lichaam gaan. Het was al weer bijna 2 jaar geleden dat we elkaar niet gezien of gesproken hadden, maar toch voelde het vertrouwd toen ik hem zag. Ik knikte naar hem en kuste hem op beide wangen waarbij ik met mijn hand zachtjes zijn gespierde bovenarmen aanraakte. Ik heb altijd op zijn welgevormde stoere mannenlichaam gegeild, dat was nu niet anders en zou ook niet zo maar veranderen. Wederom ging er een siddering door mijn lichaam.

Ik liep hem voor naar mijn kantoor. Hij vervolgde mij en ging tegenover me zitten. We keken elkaar even diep in de ogen maar van verlegenheid keek ik weg. Ik wilde me beheersen en me niet aan mijn gevoel overgeven. Mijn gevoel. De aantrekkingskracht was na al die jaren niet verdwenen. Hij leunde achterover in de stoel en plaatste zijn armen achter zijn hoofd waardoor de spieren in zijn biceps aanspanden. 1 bonk geiligheid, dacht ik. Ik moest me echt beheersen om me niet te laten gaan. Ik kon en mocht me niet laten gaan. Niet voor hem maar ook niet voor mezelf. Hij was keurig getrouwd en ik wilde hem niet in de problemen brengen maar ook niet mezelf want ik had het gevoel dat mijn gevoelens van weleer niet waren verdwenen en dat ik me nog steeds enorm tot hem aangetrokken voelde.

We praatten wat over vroeger, over koetjes en kalfjes, maar onderwijl kon ik mijn ogen niet van hem afhouden en was meer gefixeerd op zijn lichaam dan op de verhalen die we elkaar over en weer vertelden. Ik luisterde wel maar zat met mijn gedachten heel ergens anders.
De laatste collega’s verlieten het pand en vroegen me af te sluiten omdat ik de laatste zou zijn. Terwijl we herinneringen aan vroeger ophaalden dwaalden mijn gedachten af en kon ik het niet nalaten om deze gedachten de vrije loop te laten en te fantaseren hoe het zou zijn……

Ik had al geruime tijd geen sex gehad. Ik speelde wel geregeld met mezelf, maar het was niet hetzelfde, niet hetzelfde als het lichaam van een man te voelen, de intimiteit en de passie. Iets waar ik al lange tijd naar snakte en wat me door een tekort hieraan des te meer deed hunkeren naar een mannenlichaam. Ik ben niet het type om naar een bar te gaan om iemand op te pikken, maar ik had het nu wel even moeilijk om me niet te laten gaan in mijn fantasie. Hij keek me aan met zijn helderblauwe ogen op een manier dat ik het gevoel had dat hij me aan het uitkleden was. Langzaam maar zelfverzekerd. Ik fantaseerde hoe ik hem vast zou pakken om vervolgens heerlijk lang met hem te zoenen en daarbij zijn gespierde armen om mijn middel te voelen. Te voelen hoe zijn handen over mijn lichaam zouden glijden, tastend, voelend, onderzoekend.. Hoe hij zachtjes mijn borsten zou betasten en hij licht in mijn hard geworden pralende tepels zou knijpen….

Plots stond hij op van zijn stoel en trok me achter mijn bureautje vandaan. Ik deinsde even terug. Als ik “nee” had willen zeggen zou er hoe dan ook geen geluid uit me komen, ik was in een soort van extase, overdonderd maar welwillend. Er was niemand meer in het gebouw en hij wist dat hij zijn gang kon gaan. Hij trok me naar het kantoor van mijn baas toe. Het licht was uit. Hij trok de deur achter zich dicht en duwde me enigszins hardhandig met zijn robuuste lichaam tegen de deur aan waarna hij me hartstochtelijk begon te kussen. Jezus, wat had ik hier naar verlangd! Hoe lang was dit geleden! Mijn hele lichaam trilde.

Hij knoopte langzaam mijn jasje open, knoopje voor knoopje, en ik voelde zijn grote handen wederom mijn lichaam aftasten. Op een bijna beestachtige manier betaste en kneep hij in mijn borsten en tepels. Ik genoot intens en werd alsmaar geiler en geiler. Zijn kussen werden vuriger en af en toe beet hij zachtjes op mijn lippen terwijl hij diep met zijn tong in en uit mijn mond ging. Hij wist nog precies wat ik lekker vond. Mijn god, wat was ik geil! Ik knielde voor hem naar beneden en ritste zijn rits open. Een joekel van een harde pik prompte op en gulzig van opwinding en geiligheid stopte ik zijn pik in mijn mond om hem heerlijk lang en diep te pijpen. Mijn god wat had ik hier naar verlangd en wat had ik mezelf gek laten maken door hem. Ik trok zijn broek verder omlaag en terwijl ik hem heerlijk pijpte pakte ik met mijn lange nagels zijn stevige ronde billen vast zodat ik zijn heupen al pijpend en zuigend naar me toe kon trekken. Ik hoorde hem harder en harder hijgen terwijl hij aan mijn haren trok om mijn hoofd meer richting zijn lekkere harde pik te duwen. Wat was dit lekker!

Ik voelde me nog geiler worden dan ik al was. Met mijn hete natte tong maakte ik speelse bewegingen om zijn eikel en gaf er met mijn natte lippen zachte kusjes op. Daarna nam ik zijn harde pik wederom diep in mijn mond om hem heerlijk lekker lang af te zuigen. Ik voelde een beetje vocht uit zijn welgevormde harde pik komen. Ik liet dit heerlijke geile goedje gretig in mijn mond verdwijnen. Ik zou niets liever willen doen dan deze jongen helemaal leegzuigen. Met mijn tong bewerkte ik ook zachtjes zijn ballen terwijl ik voorzichtig met mijn ranke vingers zijn pik omsloot en zachtjes begon te trekken. Ik heb altijd op zijn pik gegeild en dat was nu na al die jaren niet minder. Hij pakte mijn hand en geleidde me naar de vergadertafel waarna hij mijn rokje in 1 ruk naar boven trok en me voorover op de tafel duwde. Hij duwde mijn string welke intussen vochtig van geiligheid was geworden opzij. Mijn god, wat was ik geil en nat! Ik leunde voorover op de tafel en ik voelde hoe hij zijn harde pik van achter in mijn strakke natte kutje stak. Ik dacht dat ik gek werd! In en uit, heen en weer, het vocht uit mijn kutje spatte alle kanten op. Wat was dit lekker! Ik hoorde hem kreunen van genot terwijl hij zijn harde geile pik in en uit mijn vochtige kutje stootte. Mijn hele lichaam was warm van opwinding en ik fluisterde “harder”, ”dieper”. Ik genoot enorm en hijgde en kreunde terwijl hij me steeds harder en dieper neukte. Hij hield nu met 1 hand stevig mijn ene heup vast en met zijn andere hand trok hij aan mijn haar. Ik had het niet meer.
Ik draaide me om met mijn gezicht naar hem toe en ging op de tafel liggen. Ik spreidde mijn benen terwijl ik ze optilde en trok zijn pik richting mijn kutje. Zijn pik was heerlijk nat van mijn vochtig kutje en ook nu gleed zijn harde pik diep heen en weer in mijn geile gleuf. In en uit. Dieper en harder. Met mijn vingers speelde ik zachtjes met mijn natte klit. Mijn ademhaling werd steeds heftiger en sneller. Af en toe keken we elkaar aan en glimlachten. Ik stak mijn vingers in mijn mond en likte zo het vocht van mijn kutje van mijn vingers af terwijl hij me heerlijk, zonder te stoppen, doorneukte. Ik wilde echter niet dat hij in mijn kutje zou klaarkomen dus ik zakte langzaam naar beneden en nam zijn pik in beide handen en duwde hem weer diep in mijn mond. Ik zei zachtjes: “ik wil dat je op mijn gezicht klaarkomt, schatje”. Ik had dit geen minuut later moeten zeggen want na een paar halen trok hij zijn pik uit mijn mond en spoot hij zijn geile warme sperma over mijn gezicht. Het geile goedje droop over mijn gezicht naar beneden, over mijn ogen, mijn neus, mijn lippen.. Toen ik met mijn tong over mijn lippen streek kon ik zijn heerlijke warme sperma proeven. Ik likte gulzig mijn lippen af……..….

“Je zal ook wel naar huis willen, toch…?”. Ik schrok op en keek enigszins verbaasd voor me uit. Mijn bezoek zat nog steeds op de stoel voor mijn bureautje. He, dacht ik bij mezelf, heb ik me zo laten gaan in mijn fantasie?
Ik zei dat het inderdaad al laat was geworden en hij zeker ook naar huis wilde. Daarop liep ik voor hem de trap af naar beneden en bij de achterdeur aangekomen namen we afscheid van elkaar..……….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir