Sexbios bezoek

Sexbios bezoek
Het is woensdag, buiten is het nog een beetje fris van het laatste winter weer. Voor een van de laatste keren maak ik vanuit het zuiden de trein rit naar Den Bosch. Als de trein bij Stadion Weert stopt schiet me opeens te binnen dat ik daar ooit een seksshop met bios heb zien liggen, dicht bij het station. Mmm, misschien wel geil om daar op de terug weg eens uit te stappen en de sexbios te bezoeken.
De hele dag loop ik met geile gedachten rond en op de terug weg stap ik met geile zin uit in Weert. Ik loop de route die naar mijn idee naar de seksshop leidt en bereik deze nog eerder dan verwacht. Het is pas een uur of twee in de middag dus het zal wel niet druk zijn.
Ik reken af bij de kassa en krijg er nog een gratis condoom bij, vast niet nodig denk ik…..

De onderste zaal blijkt de gay bios te zijn, op het scherm zuigt een jonge knul aan de grote glanzende pik van een behaarde man. Ik blijf even staan, om te wennen aan het donker en even de verdere actie te bekijken op het scherm. De trap naar boven leidt naar de hetero bios. Nou, ja hetero…ik weet nog van een eerder bezoek aan een bios dat hier vooral bi heren zitten die maar wat graag gepijpt willen worden. En daar heb ik wel zin in, een lekkere harde pik in mijn mond…..

Boven zitten twee mannen, een zit voor in het zaaltje de ander achter. Ik besluit om achter te gaan zitten, maar hou een stoel vrij tussen mij en de andere man. Het is een geil gezicht op het scherm, een oostblok hoertje, met een slank lijf en kleine tietjes wordt genadeloos geneukt door een enorme neger lul.
Ik kijk even naar de man naast me en zie hoe hij zijn gulp opent en een prachtige rechte lul uit zijn broek haalt. Ik kijk nog een tijdje recht vooruit en kijk dan weer stiekem opzij. De rechte paal is flink gegroeid, keihard en met een onbesneden eikel. De man knikte vriendelijk naar mij en kijkt naar zijn pik en dan naar mij.

Ik voel de geilheid in mijn lijf en weet dat ik dit niet kan weerstaan. Ik sta op een ga naast hem zitten. Mijn rechter hand glijd naar zijn keiharde pik en hij laat deze rustig los als ik met mijn hand zijn ballen streel. De film interesseert me nu geen reet meer. Ik laat me uit de stoel glijden en lik de hangende ballen onder zijn heerlijke paal. De man begint zacht te kreunen en legt een hand achter mijn hoofd en voor ik het in de gaten heb glijd mijn tong over zijn eikel en glijd mijn mond verder over zijn heerlijke paal. Ik pijp hem lekker nat en diep terwijl hij het ritme aangeeft met zijn hand die mijn hoofd steeds diep omlaag duwt. Ik hoor hem heerlijk kreunen, ik geniet hiervan, die geile pik in mijn mond en de gedachte dat de man voor ons hoort hoe ik de man achter hem verwen, misschien kijkt hij wel toe.
Maar ik kijk enkel naar de heerlijke pik, ballen en af en toe omhoog naar het gezicht van de man die er zichtbaar van geniet. Ik voel hoe zijn pik opzwelt en hoor hem kreunen “ik ga spuiten”, normaal zou ik nu terug trekken maar hij duwt mijn hoofd terug en spuit een enorme hoeveelheid zaad in mijn mond. Zijn zaad is heerlijk dik, golf naar golf en ik slik en slik en als hij verder achterover zakt lik ik de laatste druppel zaad van zijn eikel.

Hij staat op zonder iet te zeggen en loopt naar het toilet, waar hij zijn pik waarschijnlijk even wast. En inderdaad daarna loopt hij voorbij, knikt even naar me en verlaat de bios. Ik kijk waar de film gebleven is, maar de man die voor ons zat staat nu ook op. Zonder omweg komt hij voor me staan, met zijn lul al uit zijn broek, zijn pik is niet zo groot als van de ander man, maar hij heeft een heerlijk dikke eikel. Ik neem zijn pik in mijn mond en zuig en lik zijn pik. De smaak van het sperma van zijn voorganger nog in mijn keel maakt me enorm geil. Hij houd zijn handen op zijn rug en laat mij zuigen en likken. Zijn pik kan tot achter in mijn keel en daar geniet hij zichtbaar van. Eerder dan ik zou willen kromt hij zijn rug, neemt mijn hoofd vast en spuit diep in mijn keel, als zijn pik uit mijn mond glijd is deze nat en er druipt zaad en speeksel op de grond.

Ik ga weer zitten, hij ritst zijn broek dicht en loopt de trap af. Daar staan twee andere mannen, ik had hun binnenkomst niet opgemerkt tijdens mijn pijpwerk. Ik hoor hoe onder de deur dicht valt en besef dat ik nu alleen ben met de twee mannen die bij de trap stonden.
Na het dicht vallen van de deur loopt de eerste man recht op mij af. Hij kijkt me strak aan en zegt, “Zo dus jij hangt hier de slet uit” Ik wil een gevat antwoord geven, maar de andere man staat al naast me. Beide trekken ze mij omhoog en duwen me over de stoel voor mij. De grotere man houd me vast en duwt me stevig omlaag. Ik voel handen over mijn kont glijden en voor ik het weet hangt mijn broek op mijn enkels. De kleinere man komt achter mij staan en ik voel een pik tegen mijn kont duwen. Hij stoot zijn harde paal ruw naar binnen en begint me hard te neuken. De man die me eerst vast hield heeft zijn enorme paal ook uit zijn broek gehaald en duwt deze tegen mijn lippen die direct openen en zijn eikel naar binnen zuigen.

Ik ben alle realiteit kwijt aan het raken en denk en voel alleen nog maar lul en denk aan warm romig zaad. De man achter mij gaat als een gek in mijn strakke reet te keer, mijn hoofd wordt om de dikke paal heen geduwd en ik kokhals bijna van de eikel die steeds dieper in mijn keel glijd. Beide snuiven poppers hoor ik, de film is al gewisseld voor een ander en ondertussen hang ik over een bioscoop stoel en zuig pik en knijp met mijn kont bij elke stoot om een harde paal. Tijd lijkt opeens heel ver weg, voor mijn gevoel wordt ik eindeloos lang gebruikt. Dan voel ik hoe de man achter mij zijn pik uit mijn kont trekt en voel warm sperma over mijn rug en billen glijden. Dan spuit de andere man zijn zaad in mijn mond, twee dikke stralen en een derde over mijn gezicht. Uitgeput blijf ik over de stoel hangen, de geile geluiden van de film dringen langzaam weer tot mij door. Ik hoor hun voetstappen op de trap en beneden de deur weer dicht slaan.

Langzaam kom ik overeind. Op de hoek van de rij zit een dikke man, fors postuur en een 3 dagen baard. Uit zijn broek steekt een echt idioot dikke paal. Hij knikt naar me en beweegt zijn pik op en neer. Ik ken mijn plaats nu wel in deze bios. Met mijn broek nog omlaag en het zaad nog op mijn lijf kruip ik op mijn knieën naar de dikke vent en neem hongerig zijn natte eikel in mijn mond. Ik hoor hem hijgen en instructies geven, “lik mijn ballen, zuig mijn eikel, je tong over mijn pisgaatje, diep in je keel, natter zuigen” Ik volg alles onderdanig op en verlang naar het moment dat hij mijn mond volspuit. Hij laat me heerlijk lang zuigen, tilt dan mijn hoof omhoog en kijkt me stak aan. “Alles slikken hoer, geen druppel ernaast, snap je?” Ik sper mijn mond ver open en hij spuit al zijn zaad in mijn mond, ik heb mijn vingers nodig om alles in mijn mond te houden…..ik voel me voldaan, lekker genomen en veel zaad geslikt.

Ik blijf alleen achter in de bios, op het scherm een prachtig glad geschoren kutje en daaronder een enorme pik die diep in haar kontje stampt, ik neem mijn pik in mijn hand en kom ongelooflijk lekker klaar, mijn eigen zaad lik ik van mijn vingers….
Als ik naar buiten loop knikt de man achter de kassa vriendelijk naar mij, “ze vroegen of je elke week kwam?”…..Mmmm ik moet dit maar in mijn agenda inplannen denk ik bij mijzelf…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir