seks met milf merel op werk

Amateur

seks met milf merel op werk
merel een hoger geplaatste collega van een andere afdeling zit ik al een tijdje op te geilen.
zij is 48 ik ben 32 jaar. via mail hebben we regelmatig contact over het werk. het is nooit meer geweest, totdat onze email ineens wat dubbelzinnig werd.’Zo zij ze een keer hang hem er dan maar gewoon in” ze bedoelde er iets heel anders mee, maar het lijkt natuurlijk op datgene wat wij nu allemaal denken 🙂
Het kwam natuurlijk ook doordat ik al regelmatig fantaseerde over haar. Ze kleed zich altijd buitengewoon sexy met korte jurkjes en haar tieten steken altijd flink uit.
tot op een gegeven moment ik haar ergens hoog in ons kantoor een instructie moest geven over een onderwerp.
Dit spraken we gek genoeg af even na sluitingstijd. Natuurlijk fantaseerde ik er al heftig op los, maar ja het was wel een hoger geplaatste vrouw en wellicht helemaal niks aan de hand.

Die dag net na 18.00 uur pikte ik haar op en nam haar mee naar de hoogste verdieping.. eenmaal daar aangekomen moisten we via een klein beetje gevaarlijk trapje verder omhoog. Hierbij deed ze stuntelig haar geile hakken uit, en zei ”zal ik voor je gaan?
Ik zei ja is goed, met haar heerlijke kont schudde ze voor me langs. het leek wat overdreven. Maar ja daar gaan we weer in mijn hoofd werd ik al behoorlijk gek.

eenmaal boven zei ze, en genoot je een beetje van het uitzicht? Dit was de eerste keer dat ze zich definitief uitsprak. Men pik in men broek werd direct keihard en klopte al behoorlijk.
Men uitleg moest toen nog beginnen. TIjdens men uitleg, beet ze af en toe op haar lip, en stak ze haar enorme borsten af en toe even goed vooruit. Tijdens het gesprek, kon ik dan ook steeds even stiekem gluren.. heerlijk.

De uitleg was ten einde en ik zei nou zullen we dan maar naar beneden gaan? Zij zei nee, ik wil nog één verdieping hoger jou wat uitzicht laten zien.
Waarop ik zij nou prima toch. wij nog een verdieping hoger en die ruimte was zo klein dat je er amper kon staan, laat staan met zijn tweeen.. Ik stond dus beetje tegen haar aan. Mijn nog steeds harde lul beetje tegen haar kont aan.. Dit moet ze gevoeld hebben.

Zo zij ze.. dat voel ik wel hoor.. zal ik je even ontdoen van die kloppende harde lul in je broek?
Ik zei nee, ik neem nu het heft in handen.. ik pakte haar stevig beet.. draaide me om, ging op men knieen deed ruig haar jurkje omhoog, slip opzij en begon Merel stevig te likken.. ze genoot er opzichtig van, en kreunde redelijk hard..
na een paar minuten zij ze ik smeek je,, ik wil je pijpen.. dit liet ik me niet nog is zeggen.. ik haalde mijn staaf uit mijn broek, en zij slurpte letterlijk aan die pik van mij. na een paar min moest ik zeggen stop, want ik wil je echt nog even neuken.. Hierop zij ze prima.. stopte met slurpen.. en ik deed haar jurkje weer omhoog, slipje opzij en ramde men pik in haar zeiknatte gleuf.. oh wat is ze geil.. binnen twee minuten spoot ik haar helemaal vol.. en men zaad liep langs haar benen omlaag.. oef wat was dat geil zij ze..

Binnenkort wil ik weer een instructie van je..
ik zei dat kan geregeld worden. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir