op de zeedijk 2

op de zeedijk 2
In de zomer vind ik het heerlijk om te zonnen, boven op de zeedijk, net buiten de stad is het ideaal, een lekker briesje en een mooi uitzicht op het water en het land. Voordeel is ook dat als je boven op de dijk ligt je alles kunt zien maar niemand jou kan zien. Ik lig dan ook naakt, vind het lekker om de wind en de zon op m`n naakte lijf te voelen.
Zo ook op die ene warme dag, ik had me net geinstaleerd op m`n badlaken en lag naakt op m`n rug te genieten toen ik voetstappen hoorde in het gras, ik opende m`n ogen en zag een dame die naar me toe kwam en vlak voor me stopte, ze droeg een lange zomerjurk die ver openstond en had een klapstoel en tas bij zich. Ze was half de 50 schat ik, met een mooi gebruinde huid en een lekker lijf.
Ik richte me half op en steunend op m`n ellebogen keek ik haar aan, op dat moment besefte ik niet gelijk dat ik daar helemaal naakt lag en zij gewoon gekleed was. Ze begroete me en verontschuldiged zich dat ze me gestoord had maar begon te praten over het warme weer en vertelde dat ze Belgische was en een stuk verder op een camping stond en ze een stukje strand zocht, en of ik dat misschien wist waar dat was.
Ik deed geen enkele poging om mezelf te bedekken of om m`n slip weer aan te doen, ik zag haar ogen af en toe afdwalen naar m`n kruis, maar ze zei er niets van en bleef voor me staan en met me praten.
Ik voelde dat er langzaam leven in m`n lul begon te komen, eerst hing hij slap tussen m`n benen maar al gauw voelde ik hem tegen de binnenkant van m`n dijbeen drukken. Ik deed net of ik niets in de gaten had en bleef met haar praten, nog steeds half overeind op m`n ellebogen steunend.
Ik zag haar wel af en toe met glinsterende ogen naar m`n lul kijken. Dit maakte me zo geil dat m`n lul bleef groeien, ik opende m`n benen iets meer zodat m`n lul vantussen m`n dijbeen floepte en op m`n lies kwam te liggen.
Het gesprek stokte en ze keek vrijwel enkel nog naar m`n lul die z`n opmars rustig voortzette, ik voelde hem nog stijver worden en hij lag recht op m`n buik tot net voorbij m`n navel. Toen ik eindelijk ook zelf naar m`n lul keek zag ik dat hij zo stijf was en m`n eikel zo dik en paars was, met een druppel voorvocht die eruit kwam, dat het lang terug was dat ik m`n beste vriendje in die toestand gezien had.
Ik keek van m`n lul naar de dame, die haar blik niet meer van m`n lul af kon houden en tilde m`n bekken een beetje op zodat ze het nog beter kon zien. Ik glimlachte en ze zei een paar keer zachtjes, zo mooi zo mooi. Ik begon mezelf te strelen, eerst m`n buik en dan m`n lul. Haar aankijkend begon ik mezelf langzaam af te trekken, De hele situatie had me al zo geil gemaakt dat het niet al te lang duurde voor ik voelde dat ik klaar zou komen, Ik strekte m`n benen en trok nog een keer aan m`n lul en hield m`n hand onder aan m`n stam vast en ik kwam heftig klaar, Het witte zaad spoot ik tot aan m`n kin en zag er erg geil uit op m`n gebruinde lijf.
Toen ik gespoten had keek ik naar m`n buik en smeerde m`n zaad uit over m`n lijf. De dame stond daar nog, ze mompelde, O wat fijn, wat mooi, dank u dank u en ze pakte haar tas weer op en liep verder. Op dat moment kon ik even niet veel zeggen, natuurlijk had ik achteraf wel spijt en dacht van ik had dit of dat moeten zeggen zodat ik ze misschien nog eens had kunnen neuken, maar toch vond ik deze belevenis toch al zo geil dat ik mezelf er nog wel eens op aftrek en dit zeker nog wel eens zo wil beleven.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir