ONTMOETINGEN 2

ONTMOETINGEN 2
Hoofdstuk 2 – Jooky

Weken gingen voorbij, zonder dat er een vervolg op mijn ontmoeting met Bernd plaatsvond. Zou ik toch te doortastend geweest zijn? Had ik hem, ondanks dat hij gewend was aan ontklede familieleden, de stuipen op het lijf gejaagd met mijn ongeremde gedrag? Ik besloot eieren voor mijn geld te kiezen en onze eenmalige ervaring rustig te laten betijen. Op school deed hij normaal en niets wees erop dat hij me op een andere manier kende. Ondanks mijn hunkering, sprak ik hem niet aan. Als hij het wilde, moest hij maar contact met me zoeken.
Blijkbaar was ik na Ferry’s vertrek eindelijk weer zó tot rust gekomen, dat ik steeds vaker troost vond bij mijn kunstlul en mijn vibrator. Ook had ik mezelf een nieuwigheidje geleerd. De buttplug die ik soms wel tijdens een vrijpartij gebruikte, kon ook zonder partner meerwaarde hebben.

Op een dag in mei, de dagen werden al weer langer en vooral warmer, ging ik op pad. De weersverandering bezorgde me kriebels en ik moest gewoon de stad in. Ook voor mij golden voorjaarsstemmingen. Wat dat betreft was ik natuurlijk ook gewoon een vrouw in haar vruchtbare levensfase en gevoelig voor lenteprikkels. Om mijn onbestemd geile gevoel te bevredigen had ik op dat moment alleen een wit stretch-katoenen strapless jurkje aangetrokken. Schoenen met halfhoge hakken droeg ik ook nog, maar dat was het wel ongeveer.
Om mezelf bij iedere stap te voelen had ik voor vertrek die plug in mijn derrière aangebracht. Dat halfdoorschijnende textieltje waar mijn donkere, bijna zwarte bosje zich schemerig doorheen deed vermoeden en mijn bij iedere stap parmantig snokkende tieten daarboven trokken behoorlijk wat aandacht. Van het opgeilen van vooral mannen en jongens genoot ik immers met volle teugen. Was ik niet gewoon een uitgesproken ongeremde exhibitionist?

Sommige voorbijgangers staarden me brutaal aan, hun ogen verkleefd aan mijn op en neer wiebelende borsten en soms zelfs kort naar de plek waar ze het snijpunt van mijn benen vermoedden. Anderen waren niet zo dapper en durfden zo’n directe confrontatie niet aan. Die keken stiekem als ze dachten dat ik niet doorhad dat ze me op zaten te nemen.
Je kunt wel zeggen dat ik voldoende aandacht trok. Iets dat me aangeboren leek eigenlijk. Ondanks de voorbeeldfunctie die ik op school ongetwijfeld vervulde, weigerde ik mijn privé-leven daardoor te laten beïnvloeden. Ik gedroeg me en ik zou me blijven gedragen op de manier waarbij ik me het meest op mijn gemak voelde. Mijn nogal exhibitionistische gemak, bedoel ik dus. Niemand zou me voor kunnen schrijven hoe ik me diende te gedragen.

Die dag flaneerde ik door de binnenstad en kocht hier en daar wat make-up spullen, een paar strings en de kleinste beha die ik kon hebben met mijn cupgrootte. Echt frivool kleine dingetjes waren er in mijn maat niet, maar het stukje lingerie dat ik aanschafte had maar ongeveer halve cups. Mijn borsten zouden er dus uiteindelijk meer op liggen dan er in opgeborgen worden. Tijdens het passen bleek dat mijn tieten niet alleen ondersteund werden, maar gelukkig ook nog tegen elkaar gedrukt zodat er een decolleté om van te kwijlen ontstond.
In de parkeergarage voelde ik me zelfs iets onzeker. Een paar knullen van Bernd’s leeftijd stonden elkaar een beetje op te fokken en maakten aanstalten achter me aan te komen. Was ik dan wellicht toch iets te uitdagend gekleed? Ach, dat zou niet uit moeten maken. Niemand heeft het recht een ander aan te vatten. Zelfs niet als die zijn of haar vrijheid in opvallende kledij beleefde. Achteraf was ik blij de deuren van mijn vervoermiddel te kunnen vergrendelen. Aan de binnenkant, wel te verstaan.

Thuis, een kwartiertje later, was ik al die toch wel ietwat zelf veroorzaakte commotie al lang weer vergeten. Voorover gebukt was ik nog bezig mijn aankopen uit de auto te pakken, toen er een vrouw met een meer dan volwassen uiterlijk mijn oprit kwam opgelopen. Door de ruit van mijn A4tje bezag ik de indringster op mijn terrein. Haar kwieke tred was er de oorzaak van dat haar borsten bij iedere stap onder haar weinig te raden overlatende bovenkleding op en neer deinden. Die uitgesproken sensuele hoedanigheid van haar voorgevel en leidden iets af van haar gezicht. Vlak naast me, stopte ze. Blijkbaar was ik dus het doel van haar onderneming. Met een van inspanning rood aangelopen hoofd kwam ik met mijn handen vol boodschapjes overeind.

Ze stelde zich voor als Jooky. Jooky Degelmans zei ze en er ging me langzaam een lichtje branden. Ze zag eruit als een doortastende vrouw. Een zelfverzekerde tante die van wanten wist en ik schatte haar een jaar of veertig.
‘U bent de lerares van Bernd, is het niet’ vroeg ze niet onvriendelijk.
Ze monsterde mijn verschijning en ik bekeek haar even ongegeneerd. Op mijn eigen terrein zou niemand me iets hoeven te vertellen en ik schaamde me absoluut nergens voor. Natuurlijk wist ik hoe ik eruit zag, en mocht ik het vergeten zijn, mijn plug deed zijn aanwezigheid bij iedere beweging van mijn billen merken. Het enige verschil was, naarmate ze me langer bleef opnemen, mijn tepels navenant harder werden. Mijn onbewuste reactie drukte me met de neus op de feiten. Die vrouw, die moeder van Bernd waarschijnlijk, bracht mijn libido in de war. Ook dat zal ze ongetwijfeld wel hebben opgemerkt.

Haar gezicht beviel me instant en die prachtige krullenbol met donkerblond haar deed me verlangen er mijn vingers doorheen te laten glijden. Ik ben gek op lang haar en genoot ervan mijn eigen nagenoeg zwarte bos, zo goed mogelijk te verzorgen.
Bij nauwkeuriger inspectie leken haar borsten toch niet zo fors als die van mij, maar mogelijk droeg ze een softlook beha. Een slanke taille benadrukte haar iets bredere heupen met daaronder een stel stevige stappers. Mooie benen zo te zien en nog wel aardig lang ook. Ze was ongeveer even groot als ik, dus we keken elkaar dan ook recht in het gezicht.
‘Bevalt het u wat u ziet’ vroeg ze nadat onze ogen elkaar weer troffen.
Die frontale benadering had ik niet verwacht, maar begreep meteen dat deze mevrouw me niet op het matje zou komen roepen.
‘Heeft u zin om wat te drinken’ inviteerde ik haar en maakte een uitnodigend gebaar naar het zitje achter in de tuin.

Het kostte nauwelijks overredingskracht om haar plaats te laten nemen en ik verdween naar binnen om mijn aankopen eindelijk op te bergen. Even later keerde ik bij haar terug met een fles wijn in een koeler en een paar glazen.
‘Op uw gezondheid’ proostte ik haar toe en we dronken een teugje.
‘U heeft daar niets onder aan hè’ vroeg ze toen ze haar glas weer op een tafeltje zette.
‘Geilt het u op om zo in het openbaar te verschijnen?
Ik kan dat goed begrijpen, Anko, mijn man, heeft dat ook.
Maar voor een man is het moeilijker.’
Rustig, alsof ze alles in de hand had, leunde ze achterover in haar stoel en bleef me met die licht ironische blik zitten opnemen. Ook aan mijn gedag veranderde niets. Al op mijn opritje had ik me voorgenomen de baas te blijven op mijn eigen domein, maar in een flits realiseerde ik me dat het daar eigenlijk helemaal niet over ging. Ze bracht me op de hoogte van iets en dat iets was toegenegenheid.
‘Eigenlijk ben ik ook met die ietwat frivole dwangmatigheid behept’ glimlachte ze ontspannen ‘maar voor een eerste kennismaking leek me een iets decenter tenue toch wenselijker.’
‘Maar ook al hebt u onze zoon gedeeltelijk in uw persoonlijke levensstijl willen betrekken, wisten we eigenlijk niets van uw achtergrond.
Dat hebben mijn man en ik nu laten nagaan.’

Ze nam weer een slokje en keek me over de rand van haar glas aan. Haar ogen drukten geen ironie meer uit. Ze vertelden inmiddels iets geheel anders. Die vrouw kwam me helemaal niet op het matje roepen, die vrouw solliciteerde naar een plaats in mijn bed!
‘Mevrouw Degelmans’ begon ik ‘zou het, gezien uw en mijn belangstelling geen goed idee zijn om elkaar te tutoyeren?’
Haar lachende gezicht bevestigde mijn vermoedens en nogmaals proostte ik haar toe.
‘Welkom in mijn leven Jooky’ hijgde ik bijna van geilheid.
Die vrouw wond me op. Alle vrouwen waarmee ik tot dan toe gevreeën had, waren eendagsvliegen geweest. Jooky zou een blijvertje zijn. Ze moest wel een blijvertje zijn. Dat was duidelijk. Terwijl ik dat allemaal zat te overpeinzen was ze overeind gekomen en had ze zich vlak voor me opgesteld. Eigenlijk verwachtte ik dat we onze armen om elkaar heen zouden slaan, dus verhief ik me eveneens en wachtte af wat haar vervolgstappen zouden zijn. Blijkbaar had ze andere plannen.

In eerste instantie gleden haar handen langs mijn gezicht, maar stopten niet op mijn schouders. Ze zakten verder. Ter hoogte van mijn borsten hielden ze stil en ik verwachtte al min of meer dat haar vingers zich met mijn vrouwelijke vormen zouden gaan bezighouden. Die vrouw, dat mens dat op dat moment mijn gedachten al volledig beïnvloedde, was van beduidend verdergaande plannen vervuld dan slechts het bepotelen van een paar tieten. Met een vlinderzachte aanraking aan de zijkanten van mijn tors leek ze uit te gaan voeren wat ik van haar verwachtte. Toch werd ik verrast toen ze in plaats daarvan mijn straplessjurkje in één doorgaande beweging naar beneden trok. Een min of meer dikke band textiel rondom mijn middel was het resultaat van haar plotselinge beweging.

Mijn tieten sprongen de vrijheid in en meteen voelde ik haar mond op mijn tepel.
‘Ooooohhhh Jooky’ hijgde ik op dat moment werkelijk ‘zaaaaaaalig!’
‘Streel me, raak me aan.
Heb me lief, nu.
Nu meteen, ik heb het zo nodig.’
Mijn wanhoopskreet werd beantwoord door verhevigd zuigen aan mijn al lang weer keiharde tepel, maar ook voelde ik een hand onder het toch al zo korte rokje. Ze wist precies wat ze wilde en duwde pardoes een paar vingers in mijn soppend natte gleuf.
Waarschijnlijk voelde ze mijn plug zitten, want even verdwenen haar vingers uit mijn kutje en tastten lager.
‘Jij bent nog véél ondeugender dan ik dacht Inge’ lispelde ze.
‘Kunnen we niet beter ergens binnen verder gaan, dan mag jij mij uitkleden.
Jou heb ik al bijna zover zoals ik mijn minnaressen het liefste zie.’

Nauwelijks kreeg ik tijd te herstellen van die overweldigende ervaring waarmee die overduidelijk zeer ervaren vrouw me bedacht. Haar aandringen sprak van hitsige urgentie en al strelend en met zo nu en dan een kusje, leidde ze me in de richting van het huis. Giechelend, als twee pubermeisjes die elkaar sedert lang gemist hebben, stommelden we de trap op.
Op mijn slaapkamer drukte ze me achterover op mijn bed en trok mijn jurk van mijn heupen.
‘Kom, til je kont eens op’ gebood ze me onceremonieel, maar desondanks met een diep gemeende glimlach.
‘Zo krijg ik dat hinderlijke dingetje nooit uit.’
Even leek haar gezicht te betrekken toen ze mijn bosje in het oog kreeg, maar meteen ook voelde ik haar mond op mijn kutje. Ooohhhh, wat verlangde ik naar een tedere mond en tong. Ferry befte me niet vaak, maar als hij het deed knalde ik altijd naar mijn hoogtepunt.

Jooky doopte haar tong in mijn zaligheid en leek me haast te proeven. Dat is eigenlijk ook precies wat ze deed, ze proefde mijn nectar en inhaleerde mijn geur, vertelde ze naderhand. Meer deed ze op dat moment ook niet, maar voordat ze me weer omhoog trok, haalde ze voorzichtig mijn buttplug uit mijn derrière. Ook daar rook ze aan en haar gezicht verried geilheid. Ongebreidelde geilheid.
Met een zachte tik belandde het conisch vormgegeven stalen gevaarte op mijn nachtkastje en trok ze me weer overeind om me te kussen. We kusten als vertrouwde minnaressen en ik proefde mezelf. Ik kende de smaak van mijn eigen sappen uiteraard, maar iedere keer als iemand mijn zaligheid had gelikt, raakte ik opgewonden als ik dan direct daarna de beffer of befster in dit geval, mocht kussen.
Op die manier je eigen lichaam proeven vond ik altijd veel intenser dan gewoon mijn eigen in mijn kutje gedoopte vingers aflikken.
‘Ga je me uitkleden’ fluisterde ze ‘ik wordt er altijd zo geil van als iemand anders mijn kleren uittrekt.’
‘Zelfs als Anko het doet, na al die jaren, windt het me nog steeds op.’

Terwijl we weer van het bed afkropen, waren mijn vingers al bezig en al gauw kon ik haar bloesje van haar tors tillen. Haar werkelijk schitterende, paars gekleurde beha steunde een paar prachtig geproportioneerde borsten die inderdaad een maatje kleiner leken dan de mijne. Mijn handen vonden elkaar op haar rug en gespten het sluitinkje los zodat ik haar bovenlichaam kon ontbloten.
Even hield ik de binnenzijde van een nog warme voorgevormde cup tegen mijn neus en daarna mijn wang. Ze rook naar vrouw. Naar geile vrouw. Ze rook als ikzelf. Geamuseerd stond ze me aan te kijken.
‘Weet je dat ik dat ook zo vaak doe’ glimlachte ze ‘als ik een nieuwe verovering voor de eerste keer intiem ontmoet, doe ik dat eigenlijk altijd.’
‘Ik wil weten, zeker weten of de geur van mijn nieuwe minnares bij me past.
Geur is heel belangrijk voor me.’

Ze vouwde haar armen rond mijn nek en kuste me nogmaals. Heel innig. Alsof woorden totaal overbodig waren, maakte ze me duidelijk hoezeer ze naar me verlangde. Natuurlijk bespeurde ze nog steeds mijn smaak tijdens die kus, maar dat scheen haar verknochtheid ten opzichte van mij slechts te intensiveren.
‘Je proeft zóóó goed meisje’ lispelde ze ‘en van jouw geur raak ik echt opgewonden.’
‘Het verbaast me niet dat Bernd je zo snel doorhad.
Hij moet aangevoeld hebben wat met hem van plan was.
Dat is voor ons in het geheel niet verwonderlijk.
We hebben hem zelf geleerd waar hij bij intimiteiten op moet letten
Maar ook lijkt die jongen heel veel op mij.’

Eventjes drukte ik een kusje op iedere tepel en nog weer een laatste op haar lippen. Mijn handen waren intussen geagiteerd bezig haar riem los te krijgen en dat bovenste knoopje. De ritssluiting stelde daarna niet zoveel meer voor. Gelukkig hielp ze me die strakke pijpen van haar benen af te krijgen en meteen hield ik een volledig naakte vrouw in mijn armen.
Net zo naakt als Bernd was geweest. Nergens voelde of zag ik lichaamsbeharing en ik gunde me enige tijd om haar te bestuderen.
‘Oh god wat ben je prachtig Jooky’ stamelde ik.
Ik was werkelijk overdonderd door haar ravissante verschijning. Buiten, bij de auto meende ik het al gezien te hebben, maar ze was werkelijk even groot als ik en ook ongeveer even slank. Bewonderend aanschouwde ik haar prachtige benen en op z’n minst even schitterende tieten. Maar oh, haar kutje. Dat prachtig gladgemaakte kutje. Maar uiteindelijk stonden we nog steeds vlak voor dat bed. Beiden verlangden we ernaar tegen elkaar aan te liggen, elkaar overal te raken, te voelen.

Met een vloeiende beweging belandden we weer op dat zachte matras en lieten onze handen over de zaligheden van de ander vlinderen. Eén hand zakte af naar dat punt waarin zij en ik versc***den van de minnaars die we ongetwijfeld allebei ook zo graag in ons bed aantroffen. Zacht en vochtig warm voelde haar huid daar en ik zwijmelde van verlangen haar te proeven, te likken. Langzaam verplaatste ik mijn gezicht naar de plek waar ik zo vreselijk naar verlangde. Ze begreep exact waarmee ik bezig was en spreidde haar benen net genoeg om me ruimte te geven mijn inspectietour te voleinden.
In tegenstelling tot mijn eigen vrouwelijkheid, piepten er twee schattige binnenste schaamlipjes tussen haar grote uit. Wel een paar centimeter of zoiets. Meteen ook drukte ik mijn neus in haar kruis en snoof haar geur. Die heerlijk frisse, intens vrouwelijke geur van iemand die haar lichaam uitermate goed verzorgt. Jooky rook naar een meisje, een jong meisje.

Menstruerende vrouwen hadden vaak een veel intensere geur, maar zij was nog steeds een jong meisje. Lammetjes konden ook zo onbedorven ruiken. Jooky was mijn lammetje. Terwijl ik mijn neus nogmaals tegen haar zaligheid aandrukte, merkte ik de volslagen gladheid van haar mons pubis. Natuurlijk had ik gezien en gevoeld hoe glad ze was. Mijn wangen waren echter veel gevoeliger nog dan mijn vingertoppen en mijn verbazing kende geen grenzen. Geen stoppeltje voelde ik en herinnerde me Bernds woorden toen pas weer.
‘Jij hebt je schaamhaar weg laten laseren hè’ informeerde ik terwijl ik weer overeind kwam om haar gezicht te kunnen zien. Natuurlijk realiseerde ik me dat ik eigenlijk naar de bekende weg vroeg.
‘Ja, wij allemaal zijn gelaserd’ klonk haar bevestiging op mijn vraag.
‘Anko en ik hadden en hebben nog steeds, zo’n verschrikkelijke hekel aan lichaamsbeharing.
We gruwen ervan.
Sorry meisje, maar zo is het en niet anders.
Zo gauw er iets definitiefs te regelen was, hebben we ons laten behandelen.
Later, toen Marbelle vijftien werd, wilde ze ook haarloos door het leven gaan.
Drie jaar later was Bernd zo ver en nu zijn we alle vier glad.
Helemaal kaal en weet je, het windt me nog steeds op om een kale stijve pik te zien.
Of een kaal kutje wat dat aangaat.’

Het duurde even voordat ik begreep wat ze me vertelde. In eerste instantie zou ik haar opmerkingen een beetje bijzonder gevonden hebben. Maar nauwelijks op tijd herinnerde ik me wat ik zelf gedacht had toen ik voor het eerst Bernd’s gladgemaakte penis en balzak in het oog gekregen had. Het toppunt van esthetische schoonheid had ik zijn genitale uitrusting toen gevonden. Het toppunt van erotische schoonheid wel te verstaan.
Het duurde Jooky blijkbaar allemaal veel te lang en ze drukte ze me zonder veel omhaal weer achterover.
‘Doe je benen uit elkaar, liefje’ lispelde ze ‘dan zal ik je verwennen.’

Uiteraard deed ik wat ze me vroeg. Niets liever dan dat. Nog voordat ik goed en wel lag, voelde ik haar strelende handen aan de binnenzijden van mijn dijen. Haar lippen ook. Langzaam, me eigenlijk maar ternauwernood aanrakend, kuste ze zich een weg naar mijn genotcentrum en bij iedere centimeter dat ze dichterbij mijn van vocht glinsterend kutje kwam, hoe geiler ik werd.
Eindelijk, het leek wel uren te hebben geduurd, voelde ik haar volle mond over mijn gleufje. Meteen ook flitste haar tong tussen mijn aaneengesloten schaamlippen en voelde ik haar diep binnenin me. Langzaam likte ze vanuit mijn diepte naar boven en meteen weer terug. Langs mijn binnenste lipjes en weer omhoog.
Iedere keer als ik dacht dat ze mijn clitoris zou raken, trok ze haar tong haast weloverwogen treiterend terug. Eindelijk kreeg ze door dat ik het niet veel langer meer uit kon houden en besteedde ze aandacht aan mijn bijna om genoegdoening krijsende genotsknobbeltje. Ze moet het haast gehoord kunnen hebben, zó gilde ik inwendig om aanraking van dat allergevoeligste plekje in mijn zaligheid.

Pas op het moment dat haar lippen en tong zich dan eindelijk rond mijn clitoris bewogen, duwde ze tegelijkertijd een aantal vingers tussen mijn kletsnatte lippen. Met kloeke bewegingen draaide ze die al in- en uitbewegend heen en weer in mijn op dat moment van een heftig orgasme samenkrampende vagina. Záááálig kon ze me naar mijn hoogtepunt katapulteren.
Eigenlijk gebeurde me zoiets alleen maar bij een vrouw. Vrouwen kenden elkaars gevoeligste plekjes natuurlijk het best, maar er moest meer meespelen, bedacht ik me niet voor het eerst. Vrouwen hadden meer aandacht voor elkaars orgasme. Het gehaaste van een man was geheel afwezig. Vrouwen hadden veel trager lief dan mannen. Toch zou ik nooit zonder een heerlijke harde mannenpik willen. Die brute kracht waarmee een vent mijn kut kon vullen, wilde ik voor geen goud missen.

Zodra mijn orgasme zachtjes wegebde, ik mijn benen weer kon ontspannen en mijn handen van Jooky’s hoofd wegtrok, verscheen eindelijk dat lieve gezicht weer in mijn blikveld. Zalig ontspannen lagen we gedurende enige tijd in elkaars armen. We praatten wat en ze maakte me deelgenot van haar gedachten omtrent mijn verhouding met haar zoon.
Ze vertelde dat zij hem had afgeraden me vaker te zien. Ze had het hem niet expliciet verboden, maar gevraagd eigenlijk, of hij eerst even wilde afwachten. Ze wilde eerst zelf kennismaken en eigenlijk wilde ze ook dat Anko, haar man, me zou zien voordat er van verdere exploitatie van mijn zinnen en die van haar zoon sprake zou kunnen zijn.
‘Maar ik weet nu al dat wij vriendinnen zijn Inge’ fluisterde ze.
‘Meer nog.
Ook al ben je een stuk jonger dan Anko en ik, je past wonderwel bij ons.
Ik denk dat jij Bernd heel veel kunt leren en ik verwacht dat Marbelle jou ook wel graag zou willen leren kennen.
Oh en dan nog iets.
Zou je me nu eerst willen beffen?’

Haar heerlijke directheid sprak me aan en ik verontschuldigde me voor het feit dat ik me had laten afleiden door haar uiteenzetting. Lachend nestelde ze zich tegen een paar kussens en spreidde haar benen. Dat eigenlijk wel heel prachtig kaal gemaakte kutje presenteerde zich wederom in alle glorie aan mijn nieuwsgierige blikken. Nog nooit had ik zo’n intieme blik kunnen werpen op iemands vagina en eigenlijk, ik moest het eerlijk toegeven, genoot ik van wat ik te zien kreeg. Ook van Jooky’s schaamte overviel me de typische esthetiek. Waar zou beharing op die plaats eigenlijk voor dienen, vroeg ik me af. Zoals zij eruit zag, leek ze me beduidend opwindender dan ik mezelf voelde.
Haar buitenste lippen vouwden zich tegen elkaar aan en sloten haar vrouwelijkheid geheel voor de buitenwereld af. Die twee binnenste lipjes namen daar klaarblijkelijk geen genoegen mee en piepten er een aantal centimeters tussenuit en daar werd ik afgrijselijk geil van. Zij ook. Ze had mijn inspectie met genoegen liggen observeren en spreidde als bonus haar schaamlippen opdat ik een blik in haar binnenste wellustigheid zou kunnen werpen.

Grote god, haar binnenste lipjes, het inwendige van die schattig roze lipjes kleefden nog even aan elkaar, maar moesten onder de druk van haar vingers toen wel loskomen. Zou ik er ook zo uitzien van binnen? Ze maakte me nieuwsgierig en besloot mezelf na onze ontmoeting ook eens voor de spiegel te inspecteren.
‘Heb je nu genoeg gezien Inge’ fluisterde ze ietwat ongeduldig ‘kom je nou?’
Haar verongelijkte gezicht lachte me ondanks dat, toch nog lief toe en ik zag haar nog iets verder onderuit zakken. Steunend op mijn ellebogen kroop ik naar haar gladgemaakte onderlichaam en kuste eerst haar venusheuveltje. Met mijn wang voelde ik nog een keer die heerlijke zachtheid van haar huid en drukte aansluitend een kusje op haar kleine lipjes.

Een schok van hete anticipatie trilde door haar heen en op dat moment bedacht ik me dat ik nog wat leuks in de aanbieding had. Razendsnel stond ik op en keek in het teleurgestelde gezicht van mijn bedgenote, maar ik probeerde haar gerust te stellen.
‘Ssssst, ik ben zo terug’ vertelde ik haar en greep in de lade van mijn nachtkastje naar mijn vibrator.
Niet lang daarvoor had ik een zalig werkende trilmachine gekocht die nauwelijks lawaai maakte. Die dingen maakten meestal veel teveel geluid en dat had een bijzonder storende invloed op mijn klaarkomgedrag. Het ding dat ik op dat moment in mijn handen had was het beste wat ik ooit op dat gebied had gezien. Vlug nestelde ik me weer tussen Jooky’s benen en likte speels over de volle lengte van haar schaamlippen.

Nogmaals vonkten de schokken door haar lichaam, maar vanaf dat moment behield ik contact met haar inmiddels ongetwijfeld hunkerende schaamte. Het trildingetje legde ik tussen haar benen nadat ik hem in de zachtste bedrijfsstand had gezet en spreidde met mijn vingertoppen haar lipjes weer. Met het puntje van mijn tong wriggelde ik zover mogelijk in haar zaligheid en ver boven mijn hoofd hoorde ik een verzaligde kreun. Zo’n kreun die ik van mezelf kende als het me bijna teveel werd.
Meteen ook, voelde ik haar handen op mijn kruin. Masserende bewegingen van haar vingers vertelden me dat ze genoot van mijn lippen- en tongwerk. Langzaam bouwde ik haar interne spanning op en keer op keer raakte ik, niet geheel per ongeluk, haar clit. Dat meest gevoelige van alle gevoelige vrouwenplekjes leek te zwellen onder mijn tonggeweld en het gekreun boven mijn hoofd nam toe.

Onwillekeurige bewegingen van haar benen en het bijna spastisch aandoende op- en neer golven van haar buikspieren, overtuigden me van de spoedige manifestatie van een climax. Dat was ook het moment dat ik besloot mijn trilvriend in haar grotje te rammen.
Huilend, nee krijsend van geilheid kwam Jooky klaar en kwam ik enigszins klem te zitten tussen haar samenkrampende benen. Haar handen leken me nog weer dichter tegen haar vrouwelijkheid aan te drukken en benamen me bijna de mogelijkheid tot normaal ademhalen. Gelukkig bleef er voldoende ruimte over om haar meest intense momenten niet te verstoren en na enige tijd hervond ze zichzelf gelukkig weer.
‘Kom je liefje’ bedelde ze ‘ik wil je bedanken.’

Zonder voorbehoud kroop ik in haar armen en onze borsten prangden tegen elkaar aan.
‘Jij bent de vrouw waarnaar ik mijn hele leven al op zoek ben’ lispelde ze terwijl haar hand zich tussen ons in wrong en haar vingers in mijn tiet klauwden.
‘Je weet, je kunt weten, dat ik niet alleen maar van vrouwen houd.
Maar ik kan zo oneindig genieten van de tedere aandacht van een sexegenote.
Al mijn eerdere contacten waren met lesbiennes of een enkele bisexuele, meestal getrouwde vrouw.
Jij bent de eerste die zich niet openlijk afvraagt of het wel màg, of het wel kàn.
Jij bent een sexbeest en daar houd ik van.
Kus me Inge, alsjeblieft kus me.’
Natuurlijk kuste ik de moeder van mijn leerling. Ik kuste haar in de wetenschap dat ik haar vaker in mijn bed zou hebben en dat ik haar zoontje vaker zou zien. Hij zou me neuken, hij zou me zelfs in mijn kont neuken.

Samen douchten we en samen bereidden we een maal. Het was niet een vraag of ze bij me zou blijven eten, het was als afgesproken. Tijdens onze tafelsessie, vertelde ze dat ze thuis had gezegd dat ze lang bij me zou blijven.
Gevoel.
Voorgevoel had ze ervaren.
Mijn gemoed schoot vol. Dit oneindig hitsige mens en ik, die immens geile lerares, hadden elkaar gevonden. En nog veel meer.

Het was al laat toen ze me ten afscheid kuste. Het was al bij tienen. Urenlang hadden we zitten praten over onze opstelling in het leven, onze ervaringen met relaties. Na urenlange gedachtewisselingen waren we ervan overtuigd dat een leven zonder de ander weinig zinvol meer kon zijn. Het was me geheel en al duidelijk. Van Bernd, of zijn ouders, zou ik geen loslippigheid hoeven verwachten en ik besloot Jooky mijn verzekeringspolis te overhandigen.
Met mijn camera in mijn hand, vroeg ik of ze even wilde wachten.
‘Oh’ grapte ze ‘ga je van mij ook compromitterende plaatjes maken?’
Haast ontzet keek ik haar aan en stamelde een ontkenning. Het geheugenkaartje klikte uit het apparaat en ik gaf het haar.
‘Alsjeblieft’ sprak ik een beetje schuldbewust ‘dit zijn de foto’s die ik van Bernd heb gemaakt.’
‘Die eerste keer wilde ik me indekken tegen puberale pocherijen, maar jij, en ook Bernd, hebben me de overtuiging gegeven dat er van opscheppen geen sprake zal zijn.
Ik vertrouw jullie.
Wil je dit aan je zoon geven?
Wil je hem zeggen dat ik me eigenlijk een beetje schaam dat ik me zo misdragen heb?’

Haar armen trokken me naar zich toe en ik hoorde haar fluisteren dat ze me vergaf. Ze fluisterde dat ze mede namens haar zoontje sprak. Ze kuste me voor de zoveelste keer en ik begreep dat ik vergeven was.
Onder de lantaarnpaal stapte ze in haar auto en nòg een keertje kuste ik haar door het geopende raampje. Mijn hand zwaaide als afscheid totdat haar achterlichten om de hoek verdwenen.

Binnen trok ik mijn haastig aangeschoten housecoat uit en positioneerde me ruggelings op mijn bed. Ik wilde, nee ik moest weten hoe ik er zelf uit zag op die plek die bij Jooky zo prachtig glad gemaakt was. Wijdbeens positioneerde ik me voor de spiegel aan de garderobekast, maar de afstand tussen mijn kutje en die spiegel was te groot. Ik kon geen details waarnemen en dus pakte ik een handspiegel. Voorzichtig vouwde ik mijn haartjes opzij. Maar iedere keer als ik dacht een beetje zicht op mijn schaamlippen en wat zich daartussen bevond te krijgen, bogen die haartjes weer terug en werd mijn zicht weer belemmerd.

Gefrustreerd stond ik op en beende nadenkend een paar passen heen en weer. Beneden in de keukenla lag een schaar en nadat ik die opgehaald had, knipte ik rondom mijn schaamlippen zoveel mogelijk van die krullende haren weg. Heel voorzichtig ging ik te werk, als de dood dat ik me in mijn eigen gevoeligste plekje zou knippen. Bij iedere knip verdwenen er meer haartjes en na iedere knip kreeg ik meer zicht op wat er zich nou werkelijk tussen mijn benen bevond. Veel te lang was het geleden dat ik mijn nog geheel onbehaarde spleetje had bewonderd. Ik kan destijds nooit ouder geweest zijn dan een jaar of tien, elf misschien.
Het resultaat van mijn snoeiwerkzaamheden leek bevredigend. Die gulle bos boven mijn clitoris en op mijn venusheuvel stond er nog, maar rondom mijn gleufje stonden alleen nog maar korte zwarte haartjes die een nadere inspectie van mijn buitenste, maar ook binnenste schaamlippen een stuk eenvoudiger maakte. Eigenlijk had ik altijd gedacht dat mijn buitenste lippen mijn doosje volledig afsloten, dat ik een aaneengesloten stel schaamlippen had, die alle tere delen zorgvuldig voor de buitenwereld verborgen hielden. Toch piepten mijn binnenste lipjes en de huidplooi die mijn clitoris omvatte, een fractie naar buiten. Het idee van een kaal, en net zo glad kutje als ik van Jooky gezien had, begon me aan te spreken. Ietwat gehaast begon ik de rest van mijn harige overdaad te verwijderen en het resultaat was, dat mijn onderlichaam er nogal gehavend uit kwam te zien.

Rigoureuzer maatregelen zouden benodigd zijn en ik realiseerde me dat ik dat zelf niet voor elkaar zou krijgen. Internet bood uitkomst. In de lerarenkamer had ik wel eens een gesprek van een paar vrouwelijke collega’s opgevangen die het over de verwijdering van hun beenbeharing hadden gehad. ’s Zomers hoorde ik meestal gesprekken die over de zogenaamde bikinilijn gingen, maar die conversaties interesseerden me nooit zoveel. Tot die avond van de eerste ontmoeting met Jooky dan.
Er zou een speciaal voor dat doel ingerichte studio zijn en daar zocht ik dus naar. Op de site van een bedrijf dat uitvoerde wat ik wenste, maakte ik een afspraak. Daar zouden ze me zeker helpen de juiste maatregelen te treffen.

In mijn sas na mijn goed bestede dag, schonk ik mezelf nog een glas rode wijn in en zapte langs onbenullige tv-programma’s. Het was al ver over elf toen ik het licht op mijn slaapkamer uitknipte. Mijn hand die over mijn gekortwiekte kutje gleed voelde de stugheid van mijn stoppelveldje, maar ook de warme vochtigheid van mijn toch wel aantrekkelijke gleufje. Moe, maar intens tevreden, viel ik als een blok in slaap.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir