naar seksbios candy

naar seksbios candy
Onverwachts geile middag
Ik had wat zitten chatten op Bullcaht maar zoals gewoonlijk de laatste tijd erg rustig en veel fake. Had nog wat chatcontacten ook op msn en skype maar ook hier erg rustig, allemaal aan uitrusten na de carnaval denk ik. Ik had afgelopen week op film een dildo gezien die mij geschikt leek om mijn mannenkutje goed te rekken zodat ik binnenkort keer gefist kan worden. Na contact met Germe besloten om deze dildo te kopen dus dacht dat kan ik dan mooi nu gaan doen. Ik had in gedachten dat met de dildo’s van Titanmen verkocht bij Candy in Tilburg dus ben daar heen gereden.
Daar aangekomen auto geparkeerd en naar binnen gegaan, weet niet wat er te doen was maar was er erg druk, ben de shop ingelopen en op zoek naar mijn Dildo, helaas hadden ze deze niet maar wat is er toch allemaal voor mooi speelgoed. Terwijl ik aan kijken was bleven er mannen binnenkomen en een bioskaartje kopen. Alles was net open maar dit had ik niet eerder gezien. Ik was niet van plan om de bios te bezoeken en had dan ook geen speciale outfit aan, wel had ik gedoucht die morgen. Ik besloot om een goedkope rubber cockring te kopen en een geile string die was afgeprijsd.

Stoute schoenen aangetrokken en een bioskaartje gekocht en om een locker gevraagd. Bij de lockers mijn kleding uitgedaan en de camouflagestring en cockring aangedaan. Sleutel van locker en autosleutel in mijn laars gedaan en zo de bios in. Wat een drukte, dit was lang gelden dat ik hier zoveel mannen heb gezien, ik overdrijf niet als er minimaal 20 man rondliepen tussen alle 4 de zalen.
Ik ben eerst naar gayzaal gegaan met aangrenzende darkroom, darkroom meestal meeste succes want niet alle mannen durven openlijk te geilen. In darkroom ging het er al geil aan toe en ik zocht mijn plekje in een inham met aan beide zijde schot met gloryholes. Het duurde dan ook niet lang of er werden pikken aangeboden en binnen 10 minuten had ik dan ook de eerste lading te pakken over mijn lijf, als je bezig bent worden er vanzelf meer pikken aangeboden en ik heb het niet allemaal gezien maar volgens mij stonden er op een bepaald moment minimal 5 mannen om me heen. Ik pijpte een pik leeg en voelde dat iemand me van achteren onderspoot, hij stond genietend van het schouwspel zichzelf af te trekken en spoot zijn lading over me heen. Mmm wat was dit geil. Zo had ik na denk ik een half uur al 3 ladingen te pakken maar nog geen sperma in mijn bek. Ik besloot even de rust van de zaal op de bovenverdieping op te zoeken. Hier waren 3 mannen een film aankijken , ik ging achteraan in zaal staan afwachten. 1 man ging weg en een andere man kwam naar me toe en begon met mijn tepels te spelen, ik wordt hier altijd erg geil van en al snel had ik dus zijn pik uit zijn broek gegoocheld
Ik begon hem uitgebreid te pijpen, hij wilde me neuken maar helaas was ik niet voorbereid dus geen condooms en niet gespoeld. Hij liet zich uitgebreid pijpen en spoot zonder waarschuwing izjn volle lading achter in mijn keel, was een flinke lading uit een niet zo een hele grote pik maar was heerlijk. Ben toen even naar travozaal gelopen waar een travo heerlijk geneukt werd voor in de zaal door een man, ging er heftig aan toe en was erg geil om te zien, ben er even bij gaan staan en voor ik het wist had die travo mijn pik in haar bek, was best wel geil. Heb meniet klaar laten zuigen want ik wilde meer.
Ik ben weer naar darkroom gegaan en leek wel of het nog drukker was geworden, ik ging op mijn knieën en ja hoor weer man of 4 om me heen en weer binnen een kwartier 3 ladingen waarvan 2 in mijn bel en 1 achter over mijn rug. Ik weetniet hoeveel verschillende pikken ik heb gezogen, weet wel dat er 7 of 8 mannen hun lading geloosd hebben in mijn bek of over mij heen. De laatste was een getinte man met een redelijk grote pik. Hij wilde liever wat discreter gepijpt worden en vroeg of ik mee naar wc ging, heb dat gedaan en heb hem daar heerlijk leeg gezogen en zijn sperma geslikt, ik zei dat hij ook wel mocht pissen maar dat was helaas niet zijn ding. Ik keek op klok en zag dat ik er al bijna 2 uur was dus hoogste tijd om te gaan. Heb trouwens wel vernomen dat er een advertentie had gestaan ergens dat er een meesteres zou komen met 2 slaven maar die zijn niet op komen dagen dus misschien daarom zo druk ?

Hopelijk snel weer meer van dit soort avonturen.

Xxx Kinkyboy67
[email protected]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir