Met vrienden kamperen – Deel 2

Asian

Met vrienden kamperen – Deel 2
Mocht je Deel 1 hebben overgeslagen, dan raad ik je aan die te lezen.

Na ongeveer 5 dagen met zijn 3’en indeze wildernis te zitten, beslotenwe naar lagere grond te gaan en een meer bezoeken en de volgende dag een dorpje bezoeken die speciaal voor toeristen was.
We hadden alles ingepakt en begonnen langzaam af te dalen. Af entoe viel Bobop zijnreet, aangezien hij zeer onhandig is. Na ingeveer een kwartier wandelen kwamen we bij een meer aan. Het water was niet donker maar ook niet compleet helder. Aangezien hetzomer was, konden we gewoon zwemmen. We legden onze spullen aan de zijkant en pakte onze zwemspullen. We hadden allen hetzelfde soort tenue. We hadden een duikbril en snorkel om langer o der water te blijven. Voorde rest droegen we speedos met een langere zwembroek erover. Mijn speedo was al een paar jaar oud en duidelijk te klein. Om het aan te kunnen maken ik van de achterkant een string. Aan de voorkant schoot mijn lul er ook bijna uit. Maar na wat hulp zatdie goed. Vervolgens trok ik mijn zeemshorts aan met pijpen tot mijn knien.

Eenmaal onderwater was het lastig elkaar te zien. Soms beukte ik tegen Bob of Pieter aan of andersom. Ik maakte er maar een spelletje van. Ik dook naar boven en zocht Bob en pieter. Ik zag dat Pieter net langs mij zwemde en zwom erachter aan. Hij bleef even stil liggen en ik stak mijn hand via zijn broekspijp omhoog. Hij schrok endachtdat er een vis in zwom. Direct daarna zwom ik naar Bob. Ik ging achter hem zwemmen en trok elke keer aan zijn broekspijp totdat hij alleen nog zijn speedo droeg. Hij had een mooi strak kontje erin. Hij draagde zich on en Pieter kwam helpen ommij. Zwembroek uit te trekken. Daarna ook bij Pieter. In onze speedos zwommen we rond. Het water was lekker fris op een warme dag. We ging uit het water en lul was uit mijn speedo geschoten. Ik stopte hem terug tot Bob kwam aangelopen. Hij zei, “ik doe hem wel goed”. Hij ging op zijn knien en likte tegen mijn speedo aan. Daarna trok mijn lul eruit en likte mijn eikel. Daarna nam hij mij deep. Pieter kwam aangelopen. Ik pakte zijn broekje aan de zijkant en schroof hem net zo laag tot zijn lul er bijna uitschoot. Na een paar sec. Schoot zijn lul vanzelf uit zijn broekje. Ik likte mijn vingers en deed wat spuug om zijn eikel dat ik over zijn lul uitsmeerde. Hij was direct helemaal nat en ik begon hem af te trekken. Inmiddels begon Bob sneller te pijpen en moest ik komen. Ik drukte dijn gezicht van mijn lul en spoot over zijn gezicht heen. Bob stak zijn tong weer uit en likte mijn lul schoon. Hij stond op en ik haalde zijn stijve lul uit zijn broekje. Hij was al nat. Bob vond dat hij niet in mijn mocht komen. Hij paktemij beet en duwde mij over een bankje. Mijn kont hing in de lucht. Hij begon zijn lul langs mijn gaatje te strelen. Hij stak zijn hand in mijn speedo en zijn duim in mijn hol. Ik werd direct stijf. Met zijn tanden trok hij mijn strakke speedo naar beneden.
Hij streelde zijn piemel nog eens langs mijn anus en stak hem erin. Hij boog sich over mijn heen. Met een hand greep hij mijn ronde kont vast en met de andere mijn borst. Pieter kwam voor mij staan en stak zijn lul in mijn mond. Bob gleed zijn hand van mijn borst en pakte mijn lul. Hij trok er wild aan. Pieter zei dat hij moest komen en kwam in mijn mond. Ik slikte door en geil als ik was pijpte ik door. Bob begon harder te beuken en al snel werd mijn anus warmer. Hij trok zijn lul eruit. Ik stond op en trok Pieter naar benee en liet hem diepgaan tot ik voor de tweede keer kwam.

Toen gingen we naar we de tent opzetten. Toen we allemaal in bed lagen, ging ik ook uit bed. Ik droeg een witte onderbroek, dat op een halve string lijkt. Ik klom bij Pieter in de tent. Ik kwam in zijn bed liggen. Hij droeg alleen een strakke zwarte boxer. Ik zei “revanche” en scheurde zijn onderbroek aan de achterkant open. Ik pakte zijn lul door zijn onderbroek en begon te strelen. Hij kreunde. Ik trok het gat van de achterkant naar zijn ballen en begon daarmee te spelen. Hij begon harder te kreunen. Ik werd langzaam hard. Ik trok een paar keer snel aan zijn al stijve lul. Toen draaide hij om en stond op. Hij ging op mijn zitten met zijn ballen bij mijn mond. Hij zei “als je mijn lul wilt moet je die pakken”. Hij bukte zo dat zijn eikel rond mijn mond zat. Ik begon een gaatje rond zijn eikel te bijten en breidde die langzaam uit tot er genoeg van zijn eikel was. Ik vormde mijn mond eromheen en schoof zijn onderbroek naar achter. Ik pijpte hem tot hij kwam.

Deel 3 komt morgen!

Mochten er nog aanvragen voor fantasieverhalen zijn. Ik hoor het graag v

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir