L?p?t? p?r?k?

Masturbation

L?p?t? p?r?k?
Ah ta medicinska. U stvari, ja sam hteo u srednju ekonomsku, ono, prebires po papirima, ne dizeš ništa teze od spajalice, moj posao snova. Na nagovor roditelja ipak sam upisao medicinsku, jer „doktor uvek treba“. Ubrzo sam shvatio da ni malo nisam pogrešio kada sam se našao u okruzenju slatkih curica, kojih je srednja medicinska bila puna. Kako mi samopouzdanja nije manjkalo a i nije mi bila neka konkurencija, uspeo sam vrlo lako da sa njima uspostavim finu dvosmernu komunikaciju, kadkad upotpunjenu poljupcima.

Zlatno srednjoškolsko doba je proletelelo dok sam lupio dlanom o dlan, valjalo se školske klupe zameniti amfiteatrom i zagrejat stolica. Ordinacije, operacione sale nestrpljivo su cekale da jedan, buduci, mlad i perspektivan doktor završi studije. Teoretski, i ljubav lepo zvuci, a kako su mi vrele cure iz obliznjeg studenjaka bile draze od zagrejanih stolica i hladnih amfiteatra, ubrzo se broj bezuspešnih pokušaja polaganja ispita rapidno povecavao, a ja shvatio da nauka ipak nije za mene. Naravno, vrlo brzo je to shvatio i moj cale pa me jednog jutra probudio, naredio da se brzo istuširam, spremim i javim nacelniku doma zdravlja, inace dobar prijatelj mog oca, jer se otvorilo mesto na pedijatriji.

Razgovor je bio formalno kratak, cisto da me uputi u posao, pokupi dokumenta, potpišem ugovor nakon cega mi je rekao da sacekam ispred medicinsku sestru Minic koja ce me dalje upucivati u posao i biti mi mentor izvesno vreme dok ne steknem rutinu. Cekajuci doticnu sestru, tupavo sam zurio u svoj mobilni, prebirao pro brojevima telefona trazeci neku ribicu sa kojom bi adekvatno proslavio moj prvi pravi posao. Nadolazeci miris parfema Lady Million najavio je period mog zivota koji ce zauvek promeniti moje shvatanje erotskog naboja, strasti i te, tako cesto podcenjivanje, moci harizme kod zena.

Narednih tri meseca, ta dugonoga brineta savršeno cvrste guze i prelepih grudi je bila moj mentor, ucitelj, saradnik i predmet mojih svakodnevnih erotskih fantazija. Pri svakom mom ljubavnom poduhvatu sa curama neznanim i znanim, ona je bila tu, u mojim mislima, dajuci ritam i energiju pokreta mojih kukova. Ipak, u ordinaciji, ona je bila poslovicno ljubazna, ne dajuci mi ni trunku nade da ce se i najmanji delic mojih maštarija preliti u stvarnost. Ne secam se da smo ikada vodili privatan razgovor, sve do…
– Daco, ti se dobro razumeš u racunare?
– Onako, šefice, reci šta te muci?
– Nešto se moj kod kuce stalno koci, hajde dodi kod mene veceras da ga pogledaš, ako nemaš ništa u planu, objasnicu ti kasnije gde zivim.

WOW, napokon poziv koji sam dugo cekao. Iako upucen istim onim, poslovicno neutralnim, tonom kojim mi je svakodnevno zadavala zadatke i instrukcije, u trenutku sam u svojoj glavi izlistao par najvrelijih fantazija, dajuci im sada potpuno novu dimenziju. Taj pocetni entuzijazam je splasnuo vrlo brzo setivši se jedne krajnje otezavajuce okolnosti. Naime, pod tim istim krovom zivi izvesni muški primerak koji se odaziva na „gospodin Minic“. Ali, poziv u pomoc jedne dame se ne odbija.

– Tacan si, to mi se svida. Izvoli udi.
– Hvala. Jedva izustih opcinjen savršenom linijom uoblicenom kratkom crnom suknjom. Znao sam da je zgodna, palila me u bolnickoj uniformi, ali su njene obline tek sada došle do punog izrazaja.
– Racunar je u spavacoj sobi, pusti ga i procackaj, pridruzicu ti se samo da skuvam kafu.

Ukljucio sam racunar i poceo da rešavam problem, ono, klasika Run/msconfig/startup… Ubrzo se pojavila donoseci mi kafu.. Stala je iza mene posmatrjuci me kako „manirom iskusnog znalca“ ceprkam po njenom racunaru.
– Gotovo, sada bi trebalo da radi bolje.
– Hajde pokazi mi kako si to napravio, da znam za ubuduce.
– A mogla bi da mi sedneš u krilo, pomislih u sebi skrivenim osmehom, koje je u trenutku prešao u neskrivenu zbunjenost kada se njena guza iznenada, citajuci mi misli, smestila u mom krilu.

Instinkrivno i brzopleto, moja leva ruka se našla na njenoj goloj butini. U sekundi me oblio hladan znoj kada sam shvatio kakav sam potez napravio, išcekujuci neku njenu reakciju. Medutim, kao da se ništa nije desilo, njen pogled je bio usmeren ka monitoru. Nekako sam se dohvatio miša i krenuo sa objašnjavanjem, ne znajuci kako da se nosim sa novonastalom situacijom. Ipak, moja leva ruka je ostala cvrsto na njenoj butini, odbijajuci bilo kakvu pomisao da se skloni odatle.

Nekako sam, uz dosta muka i znoja završio sa objašnjavanjem. Pogledala me hladnokrvno, uhvatila me za ruku i povukla naviše. Pod prstima sam osetio to vlazno, toliko zeljeno, parce zadovoljstva. Ljubio sam je po vratu dok sam joj prstima dodirivao ribicu, slušajuci njene isprek**ane uzdahe. Minut kasnije, ustala je uhvatila za ruku i povela ka krevetu. Naslonila se na jastuke, i kada sam krenuo ka njoj, zeleci da je poljubim, odgurnula me lagano pokazujuci mi da se smestim na d**gi kraj. Zavalila se na meke jastuke i prstima pocela da mazi svoju glatku obrijanu ribicu. Gotovo bez daha posmatrao sam ples njenih prstiju po njoj. Laganim pokretima kruzila je po klitrolisu, provlacila kaziprst uzduz njene socne ribice, tucala se prstima dok se njeno telo uvijalo i grcilo zapljusnuto talasmo samozadovoljavanja. Svakim njenim pokretom disao sam sve teze, telo mi je gorelo, grizao sam usne i zeljno iscekivao njen sledeci potez. Njen krik i talas sokova koja su klizila po butinam oznacila su kraj ove igre. Za trenutak je sklopila oci, telo joj se umirilo a onda me ošamaila pogledom, kao zver svoju lovinu, i u par pokreta vec mi je disala za vratom otkopcavajuci mi šlic, sk**ajuci farmerke i bokserice. A onda su njene usne i jezik pocele da klize po mojoj tvrdoj kiti. Nije mi preostalo ništa d**go nego da se istopim od vrelog talasa zadovoljstva koja mi je moja šefica pruzala svojim laganim dodirima usnama, igrajuci se jezikom po mom glavicu, dok su joj prsti lagano klizili uzduz mog ponosa izazivajuci u nemir u mom telu, lom mojoj glavi. Ljubila me po stomaku, grudima, vratu, ne ispuštajuci moju kurcinu iz ruku, stiskajuci ga cvrsto, drkajuci ga lagano, a onda bi ponovo spustila glavu i uzela ga u usta mazeci rukama po butinama i stomaku dovodeci me do potpunog ludila.

U jednom trenutku posle, ni sam ne znam koliko vremena, opkoracila me, nabila se zestoko na moju kurcinu dok su me njene cvrste bradavice izazivale da ih grizem. Rukama sam je obuhvatio za guzove prateci ritam njenih kukova dok je plesala u mom krilu. Poljupcima sam mazio njene grudi, grickao njene bradavice, ljubio je po vratu dok mi je culo sluha bilo zaokupljeno slušanjem njenih vrelih uzdaha. Spretno je menjala ritam svojih kukova, ubrzavala i zastajala gotovo nepogrešivo ne dozvoljavajuci mi da svršim previše brzo, zeleci da me „muci“ što duze. Goreo sam od zelje da joj se pruzenim orgazmom zahvalim za poklon koji mi je neocekivano priredila. Osecajuci da ce ubrzo kraj stisnuo sam je cvrsto za guzove, i preuzeo inicijativu nabijajuci se svre jace, brze, zešce. Tela su nam izgubila potpuno kontrolu, uzdasi se pretvorili u glasne krikove. Eksplodirao sam, nekontrolisano svršavajuci u njoj, zagrlio sam je cvrsto zeleci da dodirnem svaki milimetar njenog tela, da osetim svaku poru na njenoj kozi. Ovog puta je njen pogled bio umiljat. Osmehom mi je stavila do znanja da je uzivala u ovom carobnom plesu naših tela. Ustao sam i otišao da malo odspavam pred sutrašnji radni dan, u mislima sam premotavao film ne zeleci da ikada zaboravim svaki sekund ove veceri, veceri kada sam postao muškarac, onaj pravi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir