Joy heeft lekker gepijpt in de sekscinema

Joy heeft lekker gepijpt in de sekscinema

Ik was geil en had zin om weer eens lekker een potje rond te hoeren. Dus de ideale gelegenheid om dat te doen is mij lekker om te kleden, op te maken en naar een seksshop gaan waar een bioscoop bij is. Dus ik heb mij helemaal lekker uitdagend gekleed en opgemaakt en ging op weg naar de seksshop.

Toen ik binnenkwam in het donker moeten mijn ogen altijd even wennen aan de duisternis. Ik stond tegen de wand geleund en keek naar de film op het scherm. Na een aantal minuten waren ze gewend en kon ik zien dat er een aantal mannen in de filmzaal aan het kijken waren. Ik liep nu naar een vrije stoel op de hoek naast het looppad en ging afwachten. Eens kijken wat er ging gebeuren. Ik had een lange gekrulde pruik op, een shirtje met bh met siliconenvulling en een heel kort rokje met zwarte kousen plus jarretellengordel met hoge hakken.

Al snel kwam er een vent naast me staan. Ik draaide mijn hoofd opzij en keek gelijk tegen zijn gulp aan. Ik zag dat zijn broek strak stond. Ik keek nu omhoog en zag de kop van een geile vent. Ik lachte tegen hem en hij deed gelijk zijn rits naar beneden en maakte zijn broek los. Hij schoof die gelijk naar beneden waar hij op zijn knieën bleef hangen. Hij trok zijn pik nu van hard naar keihard. En liet hem toen los. Hij veerde heel geil een beetje na. Ja, toen had hij me natuurlijk. Zo’n heerlijke uitdagende lul voor me moet ik hebben. Ik stak mijn hand uit en pakte hem, met 1 hand, bij zijn ballen en aan de onderkant van zijn pik. Ik boog hem iets naar voren en zette mijn gelipstikte lipjes tegen zijn grote lul.

Ik duwde mijn gezicht iets naar voren en zijn eikel gleed tussen mijn lippen door naar binnen. Langzaam liet ik zijn lange dikke lul dieper en dieper in mijn mondje glijden. Deze lange lul raakte ondertussen goed nat van mijn speeksel. Hij beukte nu tegen de achterkant van mijn keel aan. Ik moest even kokhalzen. Zijn zak met zware strakke ballen zat tegen mijn kin aan. Nu wist ik dat hij niet dieper kon. Dus nu ging hij weer langzaam terug. Ik pijpte hem heerlijk soppig en nat.

Hij genoot hoorbaar want hij kreunde en zuchtte. Ondertussen maakte de natte soppende geluidjes van zijn kleddernatte lul in mijn mond de situatie ook nog eens een keer vele malen geiler. Het natte speeksel werkte als een lul die in de glijmiddel of massageolie zit. Hij glinsterde gewoon in het weinige licht. Mijn hoofd ging nu snel over zijn lul op en neer. Hij pakte nu mijn hoofd en gaf het tempo aan. Gewillig gehoorzaamde ik hem. Ik voelde nu weer tijdens het pijpen aan zijn kloten. Die geil, strak en stevig in zijn volle zak stonden. Het vel van zijn zak was super gerimpeld. Ik merkte dat hij echt heel geil was. Hij bewoog mijn hoofd nu zo op en neer dat zijn eikel bij elke haal diep in mijn keel gleed.

Hij hield opeens mijn hoofd heel strak vast. Echt zodanig dat ik niet terug kon trekken. Ik voelde nu dat hij zijn geile lading ging dumpen. Diep deponerend achter in mijn keel. De eerste stoot zaad spoot diep in mijn keel. Gelijk gevolgd door de tweede. Oeffffff ik moest slikken. Ik kon niet anders, anders zou ik stikken. Zijn eikel zat tegen mijn keelgat aan en het spoot rechtstreeks uit zijn geile lul zo mijn keel in. Ik slikte en slikte. Maar het was toch een te grote hoeveelheid dus ik moest ook even kokhalzen. Maar hij liet mijn hoofd niet los. En beukte zijn lul nu nog dieper achterin mijn mond tegen mijn keelgat aan.

Uiteindelijk had hij zijn hele zak geleegd en trok zijn slap wordende grote lul uit mijn mond. Zijn lul, en ook zijn zak, dropen van mijn speeksel en zijn vettige sperma. Alles glom in de tekening van het licht van het scherm. Er hing ook een sliert zaad aan zijn lul. Geil om te zien. Aan mijn kin hing een sliert speeksel. Ik pakte een paar handdoekjes uit mijn tas en veegde mijn mond en kin af. Ik keek hem aan lachtte naar hem. Hij lachtte terug en liep met zijn broek op zijn knieen naar de houder met een rol tissues. Hij was zijn lul en kloten nu aan het drogen met het papier. Ik keek even of mijn rokje niet vies was geworden. Maar dat was niet het geval. Ik had zijn zaad allemaal ingeslikt dus er was niets uitgelekt. Heerlijk, mijn eerste vent vanmiddag heb ik lekker leeg gemaakt. Ik keek nog even naar hem voordat hij zijn immiddels droge lul en kloten weer terug in zijn slip en broek stopte. Hij was nu slap. Maar nog steeds aantrekkelijk groot om te zien. Hmmmm heerlijk. Hij liep nu leeg en voldaan de bioscoop uit. En ik kon op zoek naar mijn volgende slachtoffer.

Groetjes van Joy-cd

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir