Invloedrijke vader met nieuwe secretaresse

Big Dicks

Invloedrijke vader met nieuwe secretaresse
Opnieuw niemand thuis denkt Tom. Sinds het overlijden van zijn moeder 5 jaar geleden, heeft Tom zijn eigen weg moeten zoeken zonder al te veel hulp van zijn vader, die 50 jaar oud is geworden en dat heeft gevierd met veel vrouwen. Niet dat Tom erbij was. Neen, omdat Tom met succes zijn masteropleiding had beëindigd, werd hij door zijn vader gesponsord op 14 dagen Zuid-Frankrijk. Hij kreeg er een spiksplinternieuwe BMW bovenop. Aan geld is er dus geen gebrek, maar zijn vader probeert zijn afwezigheid te camoufleren met geld en dure geschenken. Intussen houdt de vader zich bezig met het runnen van een bouwbedrijf en bouwt hij nu en dan een stevig feestje. Meermaals trof Tom eens een schaarsgeklede dame aan in huis. Of ze nu ingehuurd zijn of niet, vader heeft écht wel goede smaak. En je kan het hem ook moeilijk kwalijk nemen. Het leven gaat verder en zich binden aan iemand zit er er op zijn leeftijd niet meer in.

De vrienden van Tom zouden best wel een raar kunnen opkijken van de situatie thuis. Maar daar is het vooral nog tasten in het duister. Dat mag je best letterlijk en figuurlijk nemen. Een grote villa met vele kamers, zwembad, maar bovenal een afgeschermd en afgelegen domein. Maar goed ook, met enkele de orgietjes die de vader des huizes er organiseert. Die keren is Tom steeds bij zijn vriendin of beter ex-vriendin. Zij was namelijk stikjaloers en beschuldigde hem onterecht van ontrouw. Akkoord, de verleiding was groot en Tom liep vaker met een paal rond op momenten dat er niemand thuis was. Een keertje was de poetsvrouw hiervan getuige toen Tom na een partijtje naaktzwemmen besloot om ook naakt naar de kamer te trekken. Helaas voor Tom is de poetsvrouw niet zo’n appetijtelijke meid en kon hij enkel rekenenen op een afkeurende reactie van haar kant. Het leverde haar prompt haar ontslag op.

Maar vandaag is er niemand, of thans dat dacht hij. De stem van zijn vader galmt uit het bureau. ‘Dan verwacht ik je hier morgen stipt om 9u’, zegt Rob die even verbaasd opkijkt als hij opmerkt dat zijn zoon is thuisgekomen. ‘Dit is Nathalie en vanaf nu mijn agenda beheren, maar ook wat huishoudelijke taken op zich nemen’. Tom zegt vriendelijk hallo en gaat naar boven. Van daaruit ziet hij de blondine het domein afrijden. Gave bleke huid die wat aan zijn ex-vriendin doet denken. Een nauw aansluitend jurkje dat verraad dat ze geen slipje draagt. Het kontje komt perfect uit in de glitterrode stof. De voorkant kan hij moeilijk beoordelen, maar de curves zijn aanwezig die een volle D-cup verraden. Op haar 28ste heeft de meid een mooi stel tieten zitten, denkt Tom. ‘Ik weet al wat mijn vader overtuigd zal hebben.’ Even doet ze denken aan zijn moeder, waarna hij één van haar foto’s van de kast neemt. Blonde lange haren, bleke huid ook,… en dat lichaam. Ja ze was een prachtvrouw, een prachtmoeder vanbinnen en vanbuiten. Helaas besliste een auto-ongeval er anders over. Maar het leven gaat verder en zo ook de volgende dag.

Nathalie is keurig op tijd. Tom stuurt haar door naar haar werkplek en laat haar voorgaan. Sensuele heupbeweging en opnieuw getooid in het rode glitterjurkje. Nu had Tom wél eens de kans om haar boezem even beter in te schatten. Zeker een D cup en zeker geen bh. Een frisse ochtendbries veroorzaakt stijve priemende tepels die duidelijk zichtbaar zijn. Alleen is Tom al ervaren genoeg om dat subtiel te negeren. Rob stond intussen te telefoneren over een nieuwe deal. ‘Nathalie, hier zijn de sleutels van je nieuwe wagen. Hoort bij de job’, zegt hij. Verlegen maar dankbaar neemt zij de sleutel aan en neemt plaats achter een tweede bureau. Af en toe wisselen zij en Rob enkele blikken uit en hij is er wat graag bij om haar wegwijs te maken in de dossiers. Af en toe gluurt hij in haar décolleté, te vergelijken met de jongens van Bibi Jones (voor de kenners onder jullie zeker opzoeken).

‘s Middags besluit Nathalie uit dankbaarheid een lekkere maaltijd klaar te maken. Ietwat pikant voor Rob, die zegt ‘wel te houden van pikant’. Het levert Nathalie een stel rode kaken op. Tom kan het wel smaken waarna hij besluit zich terug te strekken op zijn kamer. Het zwembad, de sauna en het stoombad zijn even minder aan hem besteed. Nieuwsgierig over de vele kamers in de villa vraagt Nathalie of de heren liefhebbers zijn van de spa. Tom bekent en zegt dat het één van zijn zovele manieren zijn om te ontspannen. Maar Rob vraagt of ze misschien zin heeft in enkele uurtjes spa. ‘Je hebt tenslotte hard genoeg gewerkt voor vandaag’. ‘Ga boven eens kijken in de dressing. Er liggen een reeks bikini’s van mijn vrouw, lijkt vreemd maar ze hangen daar toch maar’. Eerst weet Tom niet wat hij hoort, maar hij kan hem begrijpen. Nathalie moet quasi over dezelfde lekkere vormen beschikken als zij had.

Tom gaat naar zijn kamer en zijn vader gaat alvast naar de spa. Omkleden hoeft amper want hij liep al de hele dag rond met shorts. Eenmaal in de sparuimte trekt hij zijn shorts en badjas uit om een duik te nemen. Kort nadien komt Nathalie de ruimte binnen. Een badjas heeft ze blijkbaar niet gevonden, maar dat lijkt ze niet erg te vinden. Haar borsten komen nu volledig tot hun recht in de zwarte bikini. Nathalie springt meteen het zwembad in en toont dat ze over een uitstekende conditie beschikt. Rob hangt aan de rand van het zwembad toe te kijken. Hij is opgelucht in bad te zitten zodat ze zijn stijve paal niet in de gaten heeft.

Na enkele baantjes, klimt Nathalie uit het bad. Rob kan niet laten even te staren naar haar kont. Ze stapt naar één van omkleedcabines en komt terug met een grote handdoek. Tot zijn spijt heeft ze de bikini nog steeds aan en gaat ze de sauna binnen. Rob besluit zijn macht te gebruiken om naakt de sauna binnen te stappen. Hij is per slot van rekening de baas in huis. Nathalie ligt op haar rug met de ogen gesloten. Wanneer ze even kijkt wie er is, schrikt ze behoorlijk. ‘In feite heb ik nog nooit iemand gekleed de sauna zien binnengaan’, zegt Rob en vraagt haar om alles uit te trekken. ‘Sorry maar ik ken jullie nog niet zo goed en vreesde jullie reactie. Blij dat deze uit kan!’, zegt Nathalie. Eén haakje hoeft ze los te maken en meteen duwen haar flinke jongens de bikini zelf weg. Ook het slipje moet eraan geloven. ‘Kijk eens wat een zonde het was om dit stel te verbergen’, zegt Rob terwijl hij haar tieten even ondersteunt en knijpt. Meteen groeit zijn pik en zoent hij haar innig op de mond. Haar hand raakt voorzichtig zijn harde paal en gaat langzaam trekken. Zijn eikel staat gloeiend rood en het eerste voorvocht is daar. Zijn handen strelen ondertussen door haar haren, over haar rug, verder door naar haar billen, heupen, weer naar omhoog om haar tieten nogmaals stevig vast te nemen. Hij kust haar teder in de nek en fluistert hoe hard hij haar wil. Nathalie kreunt: ‘ik geef me volledig aan je over’. Ze gaat op de knieën zitten en neem de paal in haar mondje. Van tijd tot tijd stopt ze even met pijpen, trekt ze even stevig door en likt ze zijn natte eikel.

Tom, die inmiddels de sparuimte is binnengegaan, besluit om even in de sauna te vertoeven. Hij kan zijn ogen niet geloven en in een mum van tijd staat hij helemaal hard. Zijn vader Rob draait het hoofd ‘Ah kijk, helemaal zijn vader. Kom erbij jongen’. De band mag dan nooit echt goed zijn geweest, Tom twijfelt geen moment en gaat naast zijn vader staan. Eén been laat hij rusten op één van de saunaplanken. Nathalie slaagt erin om hen beide vrijwel synchroon af te trekken. Ze likt afwisselend Rob’s of Tom’s eikel en zuigt dan even wild. Het zicht dat beide heren hebben is goddelijk. Weelderige en volle borsten, een leuk snuitje en de mascara die een beetje uitloopt. Ja de temperatuur loopt
hoog op. ‘Hopelijk heeft vader je een contract voor het leven gegeven’, kreunt Tom. Nathalie staat op een tongzoent innig met Rob om nadien even te zoenen met Tom. Die leidt haar nadien meteen uit de sauna en gooit haar in het zwembad. Rob en Tom wachten haar op aan de rand van het bad. Tom gaat leunen tegen het douchemuurtje. Rob gidst Nathalie naar Tom. Ze besluit hem meteen weer te pijpen. Maar voor Rob mag het best wat meer zijn. Hij slaat enkele keren op haar billen en voelt met enkele vingers hoe nat haar kutje is. Dan graait hij zijn lul vast en wrijft over de natte lippen om dat in één beweging naar binnen te dringen. Haar mondje lijkt bij elke stoot iets wijder te staan dan normaal.

Rob gaat almaar harder stoten en spankt hierbij enkele keren Nathalies kontje. Robs lul moet nu zowat helemaal in haar keel zitten. Na een tijdje is het een position switch. Rob gaat op de rug liggen en Nathalie gaat op zijn gezicht zitten. ‘Jij moet toch nog eten vandaag’, zegt ze stout. Tom duwt haar hoofd en rug voorover waardoor haar kont mooi puilt. Zonder het evenwel voor te stellen, kiest hij nogal buusk voor anaal: ‘Je spruttelt niet echt tegen hé, vast en zeker al eerder anaal genomen schat?’. ‘Euhhjaaaa mmmmm’, is ze eerlijk. Het is beetje nauw daar, maar hij doet zijn uiterste best. Voor hem is het trouwens de eerste keer anaal. Bij al zijn ex-liefjes – en dat zijn er nogal wat – mocht hij niet. Ofwel durfden ze niet uit schrik pijn te hebben ofwel vonden ze het niet lekker ofwel waren ze gewoon erg preuts.

Tom voelt dat er een grote lading aankomt maar liefst wil hij nog een keertje vol geven. Hij gaat op de rug liggen zoals Rob daarnet. Nathalie schuift haar kutje over zijn lul. Het kontje is nu voor Rob gereserveerd, die er even gretig als zijn zoon gebruik van maakt. Tom tongzoent opnieuw innig met Nathalie en beide heren willen graag haar tieten even stevig vasthouden tijdens het neuken. Rob knijpt in de tepels en Tom zuigt ze als een baby zoekend naar moedermelk. Nog even en Nathalie staat op scheuren. Hoe hard beide heren tekeer gaan doet haar blijkbaar deugd. ‘Ach ik moet zo komen, laat ik lekker je kut volspuiten’, zegt Tom. Rob trekt zich terug en met wat hulp van een knielende Nathalie komt ook hij klaar. Over haar tieten en gezicht.

Met z’n drieën nemen ze een verkwikkende douche om nadien de dag verder te zetten. Het begin van een mooie samenwerking, al moet gezegd zijn. De chemie tussen Tom en Nathalie is wel degelijk aanwezig. Een beurt van Rob nu en dan moet kunnen. Die besluit hen bij elke businessmeeting mee te nemen. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, geven ze de andere de kans om mee te genieten van het schouwspel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir