Gluren bij de buren: op naar Nel en Lindsey!

Creampie

Gluren bij de buren: op naar Nel en Lindsey!
Gluren bij de buren: op naar Nel en Lindsey!

Vanuit mijn slaapkamerraam keek ik op het huis van mijn oudere achterbuurvrouw Nel, die al een jaar of vijf weduwe was en inmiddels een vriend had en een flinke hond, om de huwelijkslasten over vriend en hond te verdelen. Vaak zag ik Nel na het douchen naakt in haar badkamer met haar enorme tieten, die ondanks haar leeftijd (ik schatte haar begin zeventig) nog niet op haar navel hingen. Ze waren niet strak meer natuurlijk, maar gewoon lekker stevige kneeduiers.

Ik deed dan zelf het licht uit zodat ze me niet zag en pakte mijn verrekijker uit de la. Later pakte ik mijn smartphone erbij en zoomde in en probeerde wat videootjes te schieten van haar. Laatst ook weer, omdat ze me geil maakte. Ik zat een beetje met mezelf te spelen, terwijl ze zich tergend langzaam afdroogde en haar Dobermann ook in de badkamer liet. Haar stoere hond mocht dan haar natte kut snuffelen en ze streelde hem zachtjes over zijn hondenpotlood.

Maar opeens was Nel verdwenen, nog niet aangekleed. Ze had snel een grote handdoek om haar middel geslagen en had de badkamer verlaten. De hond was met haar meegelopen. Ik bleef kijken, want ik was nieuwsgierig wat de reden van haar plotselinge vertrek was. Mijn pik werd weer wat slapper, want de prikkel van geile Nel was verdwenen. Gelukkig maar tijdelijk, want na een minuutje verscheen ze weer, met haar hond Domo, en met bezoek. Ja, bezoek!

De eerste die ik herkende was labrador Nero, en die hoorde bij mijn andere buurvrouw Lindsey. Lindsey liet zich vaak Lenie noemen, omdat dat haar een lekker ordi gevoel gaf, maar officieel heette ze Lindsey. En zo noemde haar subechtgenoott haar ook. En als Nero kon praten, noemde hij haar ook Lindsey. Van haar fluisterde men dat ze Nero vaker neukte dan haar vent. En nu stond ze in de grote badkamer van Nel, met Nero. Twee vrouwen, twee honden.

Dat zag er veelbelovend uit, dus ik bleef kijken, tussen twee bijna dichtgeschoven gordijnen, met de verrekijker in één hand en mijn pik in de andere. Ik voelde mijn eikel tegen de koude vensterbank komen en dat wond me extra op. Ik zag dat Nel’s rechterhand tussen Lindsey’s benen verdween en kennelijk haar kutje binnendrong met haar vingers. Dit deed Nero meteen met zijn oren reageren, en met zijn neus, want hij had het herkenbare kutgeurtje van zijn bazin opgepikt.

Ik vermoedde dat beide dames grote ‘dozen’ hadden. Ze hadden allebei flinke heupen en daar pasten grote dozen bij. Lindsey had nog geen kind door haar opening geperst, maar Nel wel. Ze had drie oudere kinderen en was zelfs al twee keer oma. En toch liep ze vaak over straat in trashy leggings die weinig te raden overlieten en een echte ‘camel toe’ opleveren. Haar vette schaamlippen waren door de legging heen te zien, ook omdat ze weigerde een slipje te dragen.

Ik kon het met mijn verrekijker allemaal redelijk volgen, maar miste toch de details, en de geur. En het liefst zou ik daar in die badkamer zijn, niet alleen als voyeur, maar ook om de lakens uit te delen en de dames wat geile opdrachtjes te geven. Dat was mijn fetish: kijken en de leiding nemen. Ik was niet erg geobsedeerd door die vrouwen als neukobject, maar kickte wel op hun grote tieten. En als er een flinke hond in het spel betrokken was, werd ik alleen nog maar geiler.

Ik overwoog om naar beneden te gaan en om te lopen en net als Lindsey aan te bellen bij Nel. Maar dan zonder hond, en ik weet niet of Nel dan überhaupt naar beneden zou komen om de deur open te doen, nu ze in haar badkamer een geil spel met Lindsey begonnen was. Over de rol van de honden had ik ook een kinky idee, dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en de overstap te wagen. Ik ging de deur uit, zonder jas, en liep snel om naar Nel’s huis.

Het was koud en toen ik aanbelde, hoopte ik dat ze snel opendeed. Ik zag dat ik vergeten was mijn gulp dicht te doen en deed dat nog even snel. Eerst hoorde ik niks, dus na een halve minuut belde ik nog een keer en wachtte opnieuw. Ik hoorde iemand de trap afkomen en meende ook een hond te horen op de traptreden. De deur werd opengedaan en daar stond Nel, die met een half openhangende ochtendjas, die uitzicht bood op grote tieten die ze wilde verbergen.

‘Hallo! Wat doe jij hier, buurman?’, vroeg ze enigszins verbaasd. ‘Ik ben druk bezig op dit moment, dus zeg snel wat je komt doen’. Ik wilde zeggen: ‘Ja, ik weet dat je bezig bent’, maar kon dat nog net inslikken. ‘Ik ging zojuist de vuilniszak wegbrengen en zag toen Lindsey en Nero bij je naar binnen gaan. Vind je het gezellig als ik er ook bij kom, of wil je er liever geen kerel bij hebben? Maar je weet dat ik op jullie allebei best wel geil, toch?’ Nel dacht even snel na.

‘Kom maar gauw binnen’, zei ze na enkele seconden en ik zag Domo achter haar staan. Nieuwsgierig snuffelde hij aan mijn kruis, dat deed hij bij iedereen. Nel liet nonchalant haar ochtendjas openvallen, zodat ik nu ook tegen haar netjes getrimde kut aankeek. Daarboven had ze wel een beetje een buikje, maar ik vond dat dat wel mocht op haar leeftijd. Ze ging de trap op, opende de badkamerdeur en zei tegen Lindsey: ‘Kijk eens wie we hier hebben! Onze geile buurman!’

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir