Facebook

Celebrity

Facebook
Facebook

Jaren zijn voorbij gegaan, zei was toen 21 en ik was 15
Vergeten was ze me niet bleek na gisteren.

Via Facebook kwamen we elkaar weer tegen via een vriend van een vriend.
Na uren lange heen en weer gemaild en gechat wilde ze me heel graag zien.
En zo spraken we af voor een bakkie koffie bij haar thuis.

Ding dong de bel ging binnen en zij deed open, mooie blonde vrouw van 42 jaar met heerlijke grote borsten zoals ik ze herinnerde en met haar lekkere niet te kleine doch stevige kont, en in haar gezicht een paar mooie blauwe ogen.
Hmm ze keek me aan met een heerlijke geile blik in d’r ogen, helaas was haar kind thuis dus vlogen er alleen maar blikken over en weer zo van ik wil meer met jou.

Na de koffie liepen we naar de gang en haar kind bleef in de woonkamer, ze liet iets vallen en draaide haar om en gleed met d’r heerlijke kont gleed langs mijn inmiddels half zachte jongen naar beneden.
Ze draaide zich om keek me aan en gaf me een lekkere nattu tongzoen, en met d’r hand masseerde ze zacht me ineens hard geworden piemel, hmm zei ze, die wil ik heel graag snel onder handen nemen.

3 dagen later hadden we het voor elkaar ik ging eerder weg van me werk en zei moest naar fysio en vriendin zogenaamd, twee straten verder op stapte ze in de auto, en met d’r strakke legging, kort rokje en heerlijke witte wijde blouse met lage V was het een genot om naar te kijken.
Langs de dijkjes reed ik en zette de airco koud, hmm d’r tepels kwamen door d’r blouse heen, en kon ik amper me ogen op de weg houden.

Eindelijk zag ik een plekje op een heel rustig weggentje en parkeerde me auto daar.
Langs het weggentje liep een rietkraag met een paadje, keken elkaar aan en liepen er op, aan het eind bij het water geheel beschut haalde ze als verassing een handdoek en een doosje aardbeien tevoorschijn.
Ga maar liggen, dan zal ik je er een paar voeren, zei ze tegen me, daar ging ik natuurlijk niet tegen in.
Doe je shirt maar uit anders maak ik vlekken, heerlijk was dat zo in het zonnetje met me blote lichaam en die geile blik van haar. De aardbei kwam te voorschijn en ze stopte hem in me mond, hmm meteen kwam ze met haar mond op de mijne en sabbelde aan de aardbei mee, al tongend werden we steeds geiler en wilder tussen het riet aan de waterkant.
Langzaam maakte ze me broek open en haalde me alreeds grote jongen te voorschijn, ze speelde wat met het sap van de aardbei en nam hem daarna met volle teugen in haar mond, met lange halen begon ze langzaam en steeds sneller te zuigen, jemig dat was ze nog niet verleerd na zoveel jaren. Heerlijk lag ik achter over, met me handen kon ik mooi bij haar strakke legging en trok hem naar beneden samen met haar string, haar natte geschoren poes was goed zichtbaar en ik liet langzaam al pulserend me vingers tussen haar lippen glijden, hmm heerlijk nat werd ze en begon langzaam te kreunen.
Ze draaide zich om deed haar legging en onderbroek uit en zei; blijf liggen ik zal jou eens stevig berijden jongentje, hmmm dat zei ze ook al toen ik nog 15 was.
Met haar natte poes zakte ze in ene geheel over me harde grote lul helemaal tot me ballen, en begon langzaam me met lange halen te bereiden, steeds harder en harder, haar borsten gingen heerlijk op en neer en ik masseerde haar tepels met me nat gemaakte vingers.

Ze boog na een tijdje zo door te zijn gegaan naar voren en gaf me een natte tong zoen en fluisterde nu mag jij me neuken, liften haar kontje een klein beetje op en ik begon van onder haar me lul diep en steeds harder in de klets nat geworden poes te pompen, hmmmm.

Na een tijdje kroop ik onder haar benen door zodat me tong onder haar klitje was, ze liet haar poes boven op me mond zakken en begon haar langzaam overal te likken.
Hmm, me mond om haar poes en even er aan zuigen, heerlijk zo’n natte poes in je mond.
Ze kwam bijna klaar maar stopte op tijd, ik kroop achter haar terwijl ze nog op d’r knieën zat, naam me lul en schoof deze hard en diep van achteren in haar heerlijke natte poes, me ene been naast haar ribbenkast zodat ik haar beide heupen met me handen kon pakken en haar diep en snel kon neuken.
Zo waren we een tijdje hard bezig, me vinger kroop naar haar natte kittelaar en ging daar tijdens de neuk sessie heerlijk over heen.
Dat duurde niet lang of ze kwam hevig schokkend klaar met een heerlijk samen geknepen poes, ook voor mij was het einde bijna inzicht, ik haalde me lul er uit en hield hem voor haar mond, met een paar rukken er aan spoot ik al me sappen recht in haar gezicht en haar openstaande mond, hmmm heerlijk zo je ex weer te neuken …………….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir