Ex-familie bezoek tijdens de vakantie dl 2

Cumshots

Ex-familie bezoek tijdens de vakantie dl 2
Zoektocht met Tanja en Bea

Tanja kwam steeds meer los en tijdens het zwemmen gleed haar hand veelvuldig in zijn zwemboek maar ook in die van Bea. Als Elmer en Karin iets verderweg aan het zwemmen waren dan werd Tanja begeleid door Ruud of Bea. Steeds vaker zelfs door beiden tegelijk en werden de gevoelens bij Tanja onophoudelijk geactiveerd. Tanja vloeide zelfs van geilheid.

De rest van de dag brachten ze door in het zwembad waarna in het huisje werd gegeten en vooral gedronken en toen Karin terugkwam van het plassen had ze een kaart bij zich.
“Ik stel voor dat we vanavond een spel gaan doen”. Spoorzoeken moest het worden en legde haar plannen voor aan de groep.
“Dan gaan we in 2 groepen, de ene groep jaagt op de andere. De voorsprong is een half uur” ging Karin verder.
“Dat worden dus 2 groepen. We gaan loten. Ik schrijf de namen van ons op. De eerste 2 namen vormen een team dat gezocht moet worden. De andere drie moeten dus zoeken” begreep Ruud, pakte pen en papier en schreef op de 5 briefjes de namen van alleen Elmer en Karin en gooide ze samengevouwen in een bekertje.
“Jij mag je lootjes trekken” gaf Ruud aan Bea door om de schone schijn op te houden.
Het eerste lootje had de naam “Elmer” en de 2e “Karin” en rustig pakte Ruud de beide lootjes terug en gooide ze meteen met de resterende loten en het bekertje in de vuilnisbak.
“Jullie treffen het met jullie 3en” zei Elmer met een glimlach.
“Juist en dat betekent dat jullie zo snel mogelijk uit onze ogen verdwijnen” haakte Bea er meteen op in.
“Ruud, als we hun gaan zoeken kunnen we toch de auto nemen. Die heeft lampen en gaat sneller. Ik wil wel eens meemaken hoe mijn moeder voor de auto aan het rennen is om weg te komen” hoorden ze het voorstel van Tanja.
“Jouw ideeën spreken me aan puppie” zei Ruud en gaf Tanja een kus.
“Jullie gaan lopen maar vinden doen jullie ons zeker niet!” sprak Elmer verrukt denkend aan Karin.
“Dit wordt ons vertrekpunt. We gaan er heen met de wagen die we daarna wel ophalen. Op die manier kan niemand de zaak belazeren, jullie kennende” gaf Ruud na bestudering van de kaart aan en wees het vertrekpunt aan.
“Moeten we zover teruglopen? Voor die afstand moet je haast een trein nemen” schrok Tanja van de afstand.
“Je bent jong dus niet zeuren. De winnaars laten zich op hun wenken bedienen als we terug zijn” stelde Ruud als beloning in het vooruitzicht.

Toen het donker werd maakten ze zich gereed om te vertrekken.
Op de plaats van bestemming aangekomen werd de auto afgesloten en vertrokken Elmer en Karin meteen en bleef de rest achter bij de wagen.
“Kunnen we niet meteen achter hun aanlopen, dan weten we de richting die ze opgaan” sprak Tanja slim.
“Ben je razend?!?” lachte Ruud. “Je denkt toch niet dat wij door dat vieze bos heen gaan rennen om ze te vinden. Hup, de auto in, we gaan terug naar het huisje” ging hij verder.
“We moeten wel eerlijk spelen Ruud, bovendien kunnen ze de motor horen!” haakte Bea in en trok Tanja naar zich toe, maakte haar broek open en trok die uit.
“Een mooi slipje heb je aan Tan maar die moet ook uit” sprak Bea zachtjes en niet veel later stond Tanja volledig naakt.
Meteen kleedden ook Bea en Ruud zich uit en ging dicht tegen elkaar aanstaan.
Afwisselend vrijde Tanja met Bea of Ruud en voelde hun handen op haar tepels, borsten, billen en tussen haar benen.
“Ga maar even op de motorkap liggen. Die is nu wel afgekoeld” gaf Bea aan en hielp Tanja op de motorkap liggen.
“Doe je benen zo ver mogelijk uit elkaar. Dan gaat Ruud je kutje likken” hijgde Bea en opende haar kutlipjes liefdevol.
Toen haar klitje zichtbaar hard vooruit stond zoog Ruud zich op Tanja vast en likte Bea haar harde stevige borsten en tepeltjes.
Ineens voelde Bea de handen van Tanja op haar borsten en tepels en al likkend streelde Bea haar gezicht en richtte zich weer op om te kijken.
“Ik ga je benen optrekken. Dan voel je zijn tong beter in je kutje” legde Bea haar uit en niet veel later lag Tanja er, voor het eerst in haar leventje, schaamteloos geil bij terwijl ze bespeeld werd door de andere twee.
“Laat je maar gaan lieverd” ondersteunde Bea de gevoelens van Tanja en hielp haar om haar knieën wijd uit elkaar te houden.
Met regelmaat voelde Tanja de tong van Ruud niet alleen haar kutje bewerken maar ook haar kontje en werd per minuut geiler.
“Wanneer ben je voor het laatst ongesteld geweest?” vroeg Bea toen ze haar tong uit de mond van Tanja haalde en na het antwoord voor alle zekerheid begon te rekenen.
“Dat komt goed uit. Je bent de aankomende periode niet vruchtbaar” hoorde Tanja in de verte zeggen.
“Zou je willen dat Ruud zijn eikel even tussen je lipjes duwt. Niet te ver maar een heel klein stukje?” begeleidde ze plagend Tanja naar optimale spanning maar werd intussen zelf door Ruud tussen de dijen van Tanja geplaatst.
Met trage bewegingen likte Bea Tanja en ook bij Bea voelde ze haar tong tussen haar billen en soms in haar kontje.
Ruud trok Tanja voorzichtig naar de rand van de motorkap en plaatste zijn lul in de mond van Tanja.
Een harde zucht deed Bea opkijken en zag hoe Tanja hem aan het pijpen was, trok zich terug en keek van dichtbij naar Tanja en Ruud.
“Ik ga met de ballen van Ruud spelen Tan” ging ze verder tegen het meisje die Ruud verwoedt aan het pijpen was.
Met haar ene hand speelde Bea met de ballen van Ruud en met haar andere hand legde ze de hand van Tanja op zijn lul.
“Nu kan je hem pijpen en aftrekken tegelijk. Mannen vinden dat heerlijk maar Ruud moet wel opletten dat hij niet gaat klaarkomen in je mond. Als zijn lul gaat kloppen dan moet je meteen stoppen” gaf Bea, Ruud aankijkend, aan.
Opeens ging Tanja anders liggen om de lul van Ruud beter in haar mond te nemen en kon hem meteen ook goed aftrekken en kwam er een verandering bij Tanja die zich actief begon op te stellen en Bea kon genieten van het uitzicht.
Daarna ging Bea half over de motorkap liggen en legde haar handen op de heupen van Tanja en begon haar tussen haar geopende billetjes te likken.
Een diepe zucht werd hoorbaar en meteen ging Tanja verder met pijpen terwijl ze zich intussen uitgebreid liet likken.

Alle aandacht ging naar Tanja die de vingers van Bea in haar kutje voelde glijden en toen haar klitje gemasseerd werd kwam ze met een flinke schreeuw trillend klaar en liet zich op haar rug vallen.
“Dat heb je perfect gedaan” hijgde Bea van geilheid, zette Tanja met haar voeten op de motorkap en opende haar benen.
“Nu gaat Ruud met zijn eikel in je kutje. Kijk maar en let op wat je gaat voelen!” gaf Bea aan, pakte de harde lul van Ruud vast en zag het vele voorvocht op zijn eikel, plaatste zijn lul voor het kutje en smeerde zijn met zaad besmeurde eikel af tussen de warme lipjes van Tanja.
Beiden zagen de lipjes van Tanja zich om zijn eikel vouwen.
“Ruud gaat je zo voorzichtig neuken. Morgen, als je moeder met Elmer vertrokken is gaan we echt neuken. Laten we rustig de spanning op bouwen. Vanavond kan je immers nog betrapt worden” gaf Bea aan en keek samen met Tanja hoe zijn eikel constant tussen- en over haar lipjes gleed.
“Terwijl Ruud je neukt ga ik je klitje strelen!” ging Bea verder met Tanja waarna Ruud zijn lul toch diep in de kut van Tanja liet glijden en haar begon te neuken. Na enkele minuten pakte Tanja beiden hardhandig vast en kwam eerst zacht kreunend klaar en rolde toen in een daverend langdurig orgasme maar werd op haar plek gehouden door Bea zodat Ruud Tanja ondertussen door kon blijven neuken.
“Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!” gilde Tanja opeens in trance, verstarde volkomen, keek tussen haar benen, begon om zich heen te slaan en spoot een enorme hoeveel kutsappen langs de lul van Ruud op de motorkap waarna Bea Tanja meteen in haar armen nam en tegen zich aantrok en Ruud uit haar gleed.
“Dat was pas echt klaarkomen wat je deed” gaf Bea Tanja strelend over haar rug aan en keek haar weer in de ogen.
“Ik ga je niet vragen hoe je je voelde toen je klaarkwam” lachte Bea die de tranen van Tanja weghaalde.
“Dit was werkelijk een onbekend heftig gevoel. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ga ik dat altijd voelen als Ruud in me zit??” vroeg Tanja zachtjes.
“Je gaat in je leventje wel vaak klaarkomen maar de manier waarop je het beleefd hangt af van degene met wie je neukt” informeerde Bea haar waarheidsgetrouw en hielp Tanja van de motorkap af en veegde met haar slipje het vocht weg.
“We zijn al een half uur achter op schema dus we gaan ons aankleden en rijden gewoon terug” gaf Ruud aan en beiden gaven Tanja haar kleding aan.
Na enkele seconden reden ze in het donker terug en kwamen niet veel later in het huisje aan waar ze op Karin en Elmer moesten wachten.
“Wil jij op de uitkijk staan Tanja, dan kan ik nog even met Ruud verder” gaf Bea aan en trok de broek van Ruud naar beneden, -haar slipje uit en deed haar rok tot onder haar borsten omhoog.
“Ik wil naar jullie kijken” hijgde Tanja naar Bea en ging naast Ruud zitten die Bea op haar knieën trok zodat ze beiden konden kijken naar de dikke kutlippen van Bea.
“Zie je hoe nat haar kut is Tan” hijgde Ruud en zag dat Tanja samen met hem Bea min of meer aan het inspecteren was.
“Ik wil zien hoe jullie neuken!” bekende Tanja en zag dat Ruud zijn handen op haar heupen legde waarna hij moeiteloos tot aan zijn ballen in haar lichaam gleed.
Met lange slagen werd Bea geneukt, nauwlettend gadegeslagen door Tanja.
“Hier was ik even aan toe. Een vreemde lul in mijn kut” hijgde Bea wild bewegend met haar heupen, steunend met haar handen op de vloer.
“Ik ga naar de keuken en roep als ik ze zie” zei Tanja en vertrok maar ging wel zo staan dat ze zowel naar buiten kon kijken als in de huiskamer.
Ruud en Bea begonnen in een geil samenspel te neuken waarbij Bea de stoten van Ruud vakkundig wist op te vangen. De binnenkant van haar dijbenen waren nat van haar sappen.
Omdat ze wisten dat ze niet te lang konden neuken haalde Ruud zijn lul uit haar kut, draaide Bea om en hield haar zijn lul voor zodat haar kut niet zou druipen van het zaad.
Meteen nam Bea hem in haar mond en begon er spelend op te likken en zuigen terwijl ze zelf met 2 vingers stevig werd gevingerd zittend met 1 voet- en 1 knie op de grond.
Volledig tot rust gekomen en realiserend hoe geil het was om met meerdere mensen tegelijk te spelen, keek Tanja naar Bea en Ruud en zag hoe haar tepels hard overeind stonden. Tanja genoot van het geile spel en zag dat Bea tijdens het pijpen schaamteloos en zonder enige gêne de sappen uit haar kut liet vingeren.
Terwijl Ruud inmiddels de grootste moeite had om niet klaar te komen stopte Bea opeens, rechtte haar rug en kwam zonder dat Ruud iets bij haar deed klaar en spoot haar sappen uit haar kut.
Meteen kwam Tanja naar haar toe en hield haar opnieuw stevig vast.
“Ik vond het zo geil dat je naar ons keek Tan. Wat is dat heftig!” sprak Bea zachtjes en zag Ruud al bezig om de vloer schoon te maken. Bea opende snel het raam in de kamer.
“Ga andere kleding aantrekken en je benen wassen. Je broekje is nat. Ik verheug me al op morgen” hijgde Bea nog na en wreef nog even snel over de stevige billetjes toen Tanja naar de slaapkamer vertrok.
Na een paar minuten keerde Tanja weer terug en werd door Bea naar een andere stoel gewezen.
“Zo valt het allemaal niet op” zei Bea, liep daarna gehaast naar de keuken, schonk drinken in en zette de glazen op verschillende plekken en ging zitten.

Toen Elmer en Karin eindelijk vermoeid thuiskwamen deed Karin als eerste de ramen dicht omdat ze verkleumd van de kou waren.
Daarna gaf Ruud aan dat ze ruim 2 uur hadden rondgelopen, weer bij de auto terecht waren gekomen en besloten hadden om maar terug te rijden.
“Vanavond zullen we goed voor jullie zorgen!” lachte Tanja compleet ontspannen die opstond om voor haar moeder en Elmer wat drinken in te schenken.

Na 3 uurtjes praten vertrokken ze naar hun eigen huisje en dook Tanja de badkamer in om zich nogmaals tussen haar dijen te wassen, vertrok naar bed en viel in slaap.
Ook Karin ging naar de badkamer en keerde terug in slechts een schoon slipje en ging naast Ruud zitten en niet lang daarna werd Ruud wederom gepijpt door Karin.
Tot diep in de nacht bleven ze likken, neuken en pijpen. In de huiskamer, in de keuken en zelfs toen Karin moest plassen werd ze in de wc gevingerd.
Keer op keer bleef Karin klaarkomen en smeerde uiteindelijk het vele zaad uit over haar gezicht.
“Ga je gezicht maar niet wassen. Zo denk je morgen nog aan me!” hijgde Ruud nog na.
“En ik morgen tekst en uitleg moeten geven aan mijn dochter. Doe je normaal of niet” lachte Karin, gaf Ruud een kus en vertrok via de badkamer naar haar slaapkamer.

Toen Ruud de volgende ochtend door Karin werd gewekt bleek Tanja nog te slapen. Na de koffie besloot Karin zich stilletjes aan te kleden terwijl Ruud niet eens de moeite nam om zich aan te kleden.
“Ik bel haar straks wel op. Laat maar slapen. Van jou ga ik het nog horen en succes lieverd” gaf Karin aan en vertrok met een kus richting Elmer.
Meteen kwam Tanja de slaapkamer uitlopen en gaf Ruud een kus.
“Ik was al wakker toen Ma zich aankleedde. Ze heeft onder haar jurk geen slipje aan” lachte Tanja vrijuit en trok meteen haar eigen slipje uit zodat Ruud haar kleine lipjes tussen haar benen zag.
Na 2 tellen kwam ook Bea aanlopen en zag Tanja voor Ruud staan.
“Trek jij ook alles uit Bea!” glunderde Tanja uitgelaten en ging naast Ruud op de bank zitten kijken hoe Bea zich uitkleedde.
“Vanaf vandaag zijn we met ons drieën en hebben alle tijd om je kutje maar eens goed te vullen met wat je al dagen wilt! Heel wat prettiger dan op een modderig bospad te spelen. Vanaf nu is het alleen maar klaarkomen voorlopig. Hoe- en door wie is van ondergeschikt belang!” glunderde Bea en ging aan de andere kant van Tanja zitten.
Al pratend legde Ruud het been van zijn nichtje over die van hem en zag dat Bea zijn voorbeeld volgde.
“Zo wij zijn er klaar voor!” zuchtte Bea en legde haar hand aan de binnenkant van Tanja’s dijbeen zodat haar pink op haar schaamlipjes lag.
Terwijl ze het dijbeen van Tanja al pratend met haar vingertoppen streelde bleef haar pink op de schaamlipjes van Tanja liggen en zag hoe Ruud zijn hand onder een borst van Tanja legde en die losjes vasthield alsof hij die woog.
“Wat een heerlijk harde borsten heb je Tan!” fluisterde Ruud en gleed soms met zijn vingers over haar tepels, kijkend naar Bea’s hand.
Toen Ruud anders was gaan zitten legde ook hij zijn hand op het dijbeen van Tanja zodat die 2 pinken over haar lipjes voelde glijden.
Een diepe zucht verraadde dat Tanja op haar gemak zat, wipte met haar billen iets omhoog en ging wat onderuit liggen tegen de rugleuning.
“Mevrouw neemt haar gemak!” hoorde Tanja zeggen en lag gelukzalig te genieten van de zachte strelingen tussen haar benen.
Ruud boog naar Tanja toe en liet zijn wijs- en middelvinger iets tussen haar lipjes glijden en liet Bea zijn natte vingers zien waarna Bea met haar middelvinger tussen de lipjes van Tanja drukte en speels haar kutje streelde.
“Ik houd haar lipjes uit elkaar Ruud, ga jij met je vinger eens over haar klitje!” fluisterde Bea en hield met 2 vingers de lipjes van Tanja uit elkaar zodat ze het harde klitje tevoorschijn zagen komen.
Even tikte Ruud met zijn vingertop zachtjes op haar klitje, gleed iets in het kutje om zijn vinger nat te maken en keek naar zijn eigen vinger toen hij zachtjes over het klitje begon te strijken.
Even voelden ze een schok bij Tanja maar toen Ruud zachtjes haar nek, wang en lippen begon te kussen rilde Tanja weer, opende haar mond en begon met Ruud te vrijen.
Bea hield de plakkerige lipjes van Tanja uit elkaar en legde haar andere hand onder de borst van Tanja zodat ze meteen haar tepel kon strelen.
Om Tanja niet te storen pakte Bea zachtjes de hand van Tanja vast en legde die op de lul van Ruud en trokken hem samen lichtjes af.
Even opende Tanja haar ogen, keek naar hun handen die Ruud aftrokken en begon met Bea te vrijen tot Bea haar hoofd terugtrok.
“Kijk eens hoe hard de lul van Ruud is” fluisterde Bea tegen Tanja, haalde haar hand van zijn lul en liet zien hoe hard ie was.
“Zie je hoe groot en dik zijn lul is! En die lul gaat straks weer in je buikje. Helemaal en langdurig!” ging Bea door.
Tanja keek naar de lul van Ruud en zag hoe Bea met haar vingers de grootte daarvan meette en liet haar zien tot hoever zijn lul straks in haar kutje zou verdwijnen.
“Tot ongeveer hier zit hij straks in je!” wees Bea de plek aan op haar buik en zag hoe Tanja zich daarvan een voorstelling maakte.
“We hebben in het bos gezien hoe heerlijk je op zijn lul bent klaargekomen maar dat zal straks vele malen heftiger worden” ging Bea door terwijl ze keek naar de vingers van Ruud die voorzichtig bewogen in het kutje van Tanja.
“Hoe nat is ze Ruud?”
“Voel zelf maar!” hijgde Ruud opgewonden en zag hoe 2 vingers van Bea het kutje in gleden.
Zachtjes gleden de vingertoppen langs de binnenkant van het kutje en voelde Tanja meteen hoe Ruud behoedzaam haar klitje weer streelde.
“Ze is drijfnat!’ beaamde Bea met een glundering en zag hoe de vingers van Tanja haar eigen kut in gleden.
“Nee, nee. Dat mag straks. We gaan naar bed!” zei Bea zachtjes, haalde het been van Tanja weg en liet haar opstaan.
“Blijf even staan Tan!” gaf Bea aan, draaide Tanja een slag om en keek samen met Ruud naar haar stevige billen die beiden meteen streelden.
Zachtjes duwde Bea Tanja iets voorover die meteen voelde hoe Ruud zijn hand op haar bil legde met zijn vingertop op haar kontje.
“Ik doe even je billetjes uit elkaar Tan!” gaf Bea aan en legde haar 2 handen op haar billen en trok die zachtjes uit elkaar.
“Ruud en ik gaan even tussen je billetjes kijken” legde Bea haar bedoelingen uit en keek toe hoe Ruud met zijn vinger cirkelend rond haar kontje ging.
“Je bent er echt aan alle kanten aan toe Tan. Je schaamlipjes zijn gezwollen!” legde Bea uit toen ze Tanja zwaar hoorde ademen en met haar kontje kneep.
“Doe maar!” hoorde Tanja Bea zeggen waarna Ruud zijn vinger van haar kontje haalde, zijn vinger natmaakte en er weer omheen cirkelde.
Opnieuw maakte Ruud zijn vingertop nat met veel speeksel en bleef daarmee haar kontje uitdagen.
Iets verder bukte Tanja en steunde met haar beide handen op het tafelblad en bleef gebogen staan.
Even rechtte ze haar rug toen de vinger van Ruud ietsjes in haar kontje gleed en haar lichtjes anaal vingerde.
Terwijl Ruud met zijn vinger in haar kontje zat legde hij zijn andere hand onder haar borst en streelde haar tepel en zag hoe Bea opstond, Tanja haar benen verder uit elkaar liet doen en met haar vingers in het kutje van Tanja gleed.
“Ohhhhhh, wattttt iss ddittttt lekkkkkker!” kreunde Tanja opgewonden door het gevoel en de spanning en voelde hoe Bea haar andere hand onder haar andere borst legde.
“Dit is nog maar voorspel lieverd” hijgde ook Bea en gleed ritmisch door het natte kutje.
“Maar nu naar bed!” nam Bea weer het voortouw en niet veel later lagen ze in de slaapkamer.

“Ga eens op je rug liggen Tan!” begon Bea die haar meteen begeleidde.
“En doe nu maar je benen helemaal uit elkaar!” gaf Bea aan en hield de hand van Ruud tegen die Tanja wilde helpen.
“Laat ze het zelf maar allemaal doen. Ze moet leren hoe ze haar lichaam gaat tonen. Ze moet aangeven wat ze wil. Ze moet zich daarvoor helemaal open stellen” gaf Bea als een onderwijzeres aan en zag hoe Tanja haar benen ver uit elkaar deed en zich presenteerde.
“Zo moet het lieverd. Je moet altijd aangeven wat je voelt en wat je wilt!” zuchtte Bea geil geworden van het uitzicht tussen de dijen van Tanja.
“Wat wil je? Wil je gelikt worden?” vroeg Bea die niet op antwoord wachtte maar sidderend van wellust haar hoofd tussen de dijen van Tanja legde en haar begon te likken.
Ruud gaf Tanja een kus, daarna een knipoog en ging op zijn knieën achter Bea zitten, pakte haar heupen vast en trok haar op haar knieën.
“Ik ga Bea even neuken terwijl ze jou likt!” bekende Ruud zijn plannen en drukte zijn lul meteen in de warme-, natte-, van geilheid gezwollen kut van Bea en begon haar te neuken.
Tanja voelde het lichaam van Bea bewegen bij elke stoot en legde haar hand in haar nek totdat Ruud zich na een tijdje uit haar lichaam terugtrok en op zijn knieën naast het gezicht van zijn nichtje ging zitten.
Tanja keek naar zijn lul en opende haar mond.
Zonder iets te zeggen ging Ruud met zijn lul voor haar mond liggen en toen ze zijn lul in haar mond nam zakte Ruud over haar hoofd en steunde op zijn armen terwijl hij gepijpt werd.
“Laat me maar weer eens zien hoe je je oom pijpt!” zei Bea toen ze zich haar teruggetrokken uit de kut van Tanja en keek toe hoe die Ruud aan het pijpen was.
“Ga eens omhoog Ruud en laat Tanja met haar gezicht op je buik liggen, dan kan ze je rustig pijpen en zelf bepalen tot hoever ze je lul in haar mond kan nemen” adviseerde Bea en zag niet veel later hoe Tanja de ballen van Ruud in haar hand had terwijl ze haar hoofd over de lul van Ruud bewoog.
Zachtjes streelde Bea haar rug en nek maar vond het, door geilheid gedreven al snel weer genoeg.
“Ga maar op je rug liggen lieverd” sprak Bea weer zachtjes tegen Tanja die bevestigend knikte en zijn lul uit haar mond liet glijden.
Toen Tanja met haar benen uit elkaar op haar rug lag werd Ruud tussen haar dijen getrokken en hield Bea zijn lul vast.
“Het gaat gebeuren! Je gaat eindelijk zonder haast je oom in je kutje ontvangen!” lachte Bea oprecht en trok zijn lul tussen haar schaamlipjes.
“Zachtjes Ruud. Laat haar eerst wennen, net als gister!” verhoogde Bea bewust de spanning en zag de lipjes van Tanja wijken onder de druk van zijn lekkende eikel.
“Het eerst zaad van vandaag zit al tussen je lipjes!” begeleidde Bea Tanja de ontwikkelingen en duwde Ruud weer wat verder in haar lichaam.
“Wijs maar aan tot waar je Ruud voelt!” vroeg Bea en keek naar de vinger van Tanja die net boven haar klitje aanwees.
“Ga maar dieper in haar kutje Ruud!” ging Bea verder en streelde intussen de onderkant van Tanja’s borsten.
“Waar zit Ruud nu?” vroeg Bea uitdagend en wreef over de plek die Tanja aangaf.
“Ga haar neuken, maar langzaam. Laat je zaad druppelen in haar kut!” ging Bea verder tegen Ruud en zag zijn eikel tussen de lipjes heen en weer gaan.
Toen Bea naast Tanja ging liggen en haar in haar armen trok wist Tanja dat dit het geile begin voor de aankomende dagen zou gaan worden en legde haar hand op de arm van Ruud, sloot haar ogen en wachtte af.
“Doe je ogen open en kijk Ruud maar aan. Hij wil diep in je!” fluisterde Bea en wreef over de buik van Tanja
Rustig gleed de lul van Ruud tussen haar lipjes heen en weer en duwde Bea hem verder totdat hij helemaal in haar zat.
Tanja opende haar ogen toen Ruud haar begon te neuken en gaf een gelukzalige knipoog en voelde hem het tempo in haar spleet opvoeren. Diep schoot zijn lul keer op keer in haar buik en hoorde hij de eerste kreun bij Tanja waarna hij stopte.
Niet veel later bewoog Ruud zijn eikel weer tussen haar lipjes waarbij hij wederom diep doordrong in haar buik en haar ritmisch begon te neuken.
Tanja voelde zich volledig gevuld en haar tepels tintelde van geilheid toen ze voelde hoe hij in haar zat.
Steeds meer drong het tot haar door dat ze alle tijd had om door beiden genomen te worden en keek van Ruud naar Bea en gloeide van trots met Ruud in haar buik.
“Jaaaaaa, dit isss lekkeeeerrrrr” kreunde Tanja en zag dat Bea keek hoe ze geneukt werd.
“Lekker he, zoiets in je buik. Dit gevoel ga je nu dagelijks ervaren en sterker nog, dit is pas het begin” hijgde Bea die zonder op antwoord te wachten haar eigen borst vastpakte en haar tepel in de mond van Tanja legde.
Zachtjes zoog Tanja op haar tepel en voelde het indringend geile gevoel in haar volkomen ontspannen lichaam dat met een afwisselend tempo werd geneukt, soms diep in haar lekkend kutje, soms alleen zijn eikel tussen haar lippen.
Toen Ruud zijn handen om haar schouders legde voelde Tanja dat ze werd meegedraaid totdat Ruud op zijn rug lag en zij op zijn borst.
Bea pakte haar armen en trok die langzaam op haar rug om daarna, geholpen door Ruud, Tanja op haar knieën te laten zitten terwijl ze vastgenageld was aan zijn lul.
Terwijl ze op zijn benen zat neukte Ruud haar door en voelde Tanja hoe Bea haar andere hand onder haar borst legde en meebewoog op het ritme van Ruud.
“Lekker?” vroeg Bea belangstellend, liet haar borst los en pakte haar haren vast waardoor Tanja geen kan meer op kon.
Vastgehouden en vastgepind op de lul van Ruud werd ze geneukt. Het indringend gevoel in haar buik werd steeds heftiger, mede omdat ze min of meer gedwongen werd in deze houding.
“Ruud gaat je nu goed neuken. Zeg maar gebruiken. Dus als je wilt klaarkomen dan kom je klaar. Net zo heftig als gisteren in het bos! Je mag het hele complex bij elkaar gillen zodat de mensen uit hun huisjes komen om naar ons te kijken!” hijgde Bea en zag hoe Tanja met haar heupen bewoog over de lul van Ruud.
Voorzichtig trok Bea Tanja opzij zodat ze niet veel later, samen met Ruud op haar zij lag zonder dat zijn lul uit haar kut was gegleden.
Met haar armen op haar rug, vastgehouden door Bea voelde Tanja hoe Ruud haar tepels om- en om in zijn mond nam en zijn hand in haar nek legde en haar naar zich toetrok.
Steeds sneller begon Ruud haar te neuken en Tanja bemerkte haar machteloosheid toen Ruud haar weer op haar rug legde en haar benen optrok.
Toen ze haar knieën bij haar borsten had, plaatste Ruud zijn armen onder haar knieholte en keek haar aan.
“We gaan maar eens beginnen! Vergeet nooit dat ik van je houd!” sprak Ruud zachtjes toen Tanja haar handen weer los naast haar lichaam had.
Nog voordat ze haar handen op Ruud kon leggen werden ze al weer vastgepakt door Bea en boven haar hoofd gehouden.
“Nu lig je er lekker bij Tan! Ruud, ze is er klaar voor!” hijgde Bea en zag dat hij diep in haar buik zat.
Steeds meer verhoogde Ruud zijn tempo en hoorden ze hoe hun lichamen tegen elkaar sloegen bij elke stoot.
Bea werd door het schouwspel steeds geiler en keek hijgend toe hoe Tanja schaamteloos hard werd geneukt, liet haar armen los en ging met haar kut boven de mond van Tanja zitten zodat Ruud zijn tong in de mond van Bea kon laten glijden.
De geuren van hun sappen vulden de kamer en dat werd erger toen Tanja onbewust- en machteloos haar kutgeil langs zijn lul uit haar kutje liet lopen op het matras.
Zonder vaart te minderen ploegde hij door haar kutje en toen Bea haar tong uit zijn mond haalde richtte ze zich op het klitje van Tanja.
Geneukt en gestreeld, met haar tong tussen de schaamlipjes van Bea probeerde Tanja al likkend naar adem te happen en had zelfs moeite met kreunen.
Ineens gleed Bea van Tanja af en gaf Ruud aan dat hij op zijn rug moest gaan liggen.
Niet veel later lag Tanja weer op zijn buik, zijn lul nog diep in haar kut, zijn mond op haar tepels.
Bea ging achter Tanja op haar knieën zitten, trok haar billetjes opzij en begon haar anaal te likken.
“Ruuddddddd!” gilde Tanja toen ze dat voelde en begon zelfs met haar heupen te bewegen om Ruud aan te sporen.
Steeds dieper likte Bea haar kontje en haar kutje begon zich vacuüm te zuigen om zijn lul.
Bea hield haar handen op haar warme heupen en likte haar in hetzelfde tempo als Ruud haar neukte.
Weer pakte Bea de handen van Tanja en trok ze opnieuw op haar rug en hield ze met 1 hand vast.
Toen haar tong tussen de billetjes van Tanja gleed maakte ze haar vinger nat met haar eigen kutgeil en drukte haar vinger diep in het kontje van Tanja en begon haar anaal te vingeren.
“Ikkkkk kkkkommmm klaaaaaarr!” kreunde Tanja ineens en kwam in oplopend gevoel heftig en schuddend klaar op de lul van Ruud en de vinger van Bea in haar kontje.
Ruud voelde hoe Tanja ongecontroleerd haar sappen via zijn lul naar buiten spoot maar bleef haar stevig neuken.
“Moet ik je loslaten of vasthouden?” hijgde Bea tegen Tanja.
“Vasssssthouddddennnn!” Tanja kreunend aan en kwam opnieuw trillend klaar.

Terwijl ze nog lag na te genieten voelde ze hoe hard de lul van Ruud in haar kutje stak en luisterde naar Ruud die in haar oor kreunde.
“Kom maar eens klaar Ruud en jij Tan, blijf stil liggen!” hoorde Tanja en voelde hoe Bea haar armen weer op haar rug legde en die vasthield.
Met haar heupen begon Tanja te bewegen op de pompende lul en wist dat hij zo in haar zou gaan spuiten en toen Bea de binnenkant van haar dijen wreef en daardoor steeds de ballen van Ruud aanraakte kwam Ruud ineens briesend klaar en spoot straal na straal warm zaad bij Tanja naar binnen.
Nog eventjes bleef Ruud met zijn lul in haar buik liggen totdat Bea op haar knieën zat, trok zich terug uit Tanja en zag hoe Bea tussen de dijen van Tanja ging liggen om het zaad uit het kutje te likken.
Enkele minuten later keek Tanja toe hoe Bea’s G-spot werd getergd door Ruud en was getuige hoe Bea hard gillend in een heftig orgasme raakte en schaamteloos met haar benen uit elkaar bleef liggen nasudderen.
“Ik weet wel dat de volgende keer er mensen komen kijken. Je kwam wat luidruchtig klaar” glimlachte Tanja.
“Dat mag, laat ze maar kijken, maar mijn God, wat kwam ik klaar!” erkende Bea.

“En?” vroeg Bea aan Tanja toen ze weer in de huiskamer zaten.
“Dat was heftig. Vooral toen je m’n armen op mijn rug hield toen Ruud in me klaarkwam” antwoordde Tanja glunderend.
“Dan moeten we je maar voortaan op die manier nemen! Mijn voorkeur heeft dat zeker, temeer omdat we dan gewoon over je kunnen beschikken!” gaf Bea aan.
“Welja, toe maar! En heb ik nog iets te zeggen?” vroeg Tanja.
“Liever niet maar we houden rekening met je hoor!” ging Bea verder.
“Waarom vond je dat fijn?” vroeg Ruud voor de duidelijkheid.
“Die machteloosheid, dat ik niets kan doen! De laatste dagen was dat al zo spannend in het bos en zwembad. Stel dat jullie gewoon waren doorgegaan met me als er mensen zouden kijken. Dan kon ik niets doen. Zo gaaf joh!” gaf Tanja aan.
“Je bent net voor de tweede keer door Ruud geneukt en nu al geef je aan dat je nog meer wilt! Hoe vind jij het Ruud dat ze zich wil laten betrappen?” haakte Bea erop in.
“Ze geeft het inderdaad aan. We mogen over haar beschikken. Laten we dat dan maar doen! We kunnen dan voor nog meer spanning zorgen als we ons laten betrappen. Ze heeft dus goede plannen” gaf Ruud nadenkend aan.
“Dus je weet dat zeker?” vroeg Bea ter bevestiging en zag Tanja JA knikken.
“Dat is mooi Bea. We hebben vanaf nu iemand die ons op onze geile wenken bediend en die we kunnen bespelen waar- en wanneer we willen. Zo wil ik het graag hebben! Eigenlijk had ik me al ingesteld om juist jou daarvoor te gebruiken als ik eerlijk ben!” lachte Ruud ingetogen, stond op en liep naar de keuken om wat drinken in te schenken.
“Mij willen gebruiken daarvoor?” gilde Bea vanuit de kamer.
“Ja, jou! Je kut is warm- nat en lekker geschikt daarvoor, maar los daarvan dat ik je de komende tijd dagelijks zal neuken met Tanja, kunnen we nu Tanja ook daarvoor inzetten.”
“Mijn lichaam kunnen jullie altijd gebruiken wanneer jullie willen, maar ik denk dat we Tanja nog beter kunnen inzetten. Afwisseling doet goed neuken!” gilde Bea terug en keek Ruud aan die terugkwam vanuit de keuken.
“Hoe wil je Tanja inzetten?” vroeg hij.
“Kijk eens in het zwembad. Ik stel voor dat Tanja aangeeft wie ze wil hebben in haar lichaam, zij gaat ons dan, om mensen die onze voorkeur hebben, meehelpen uitdagen. Ik wil de resterende dagen een groot sexfeest meemaken. Nu is de gelegenheid ervoor!” maakte Bea haar wensen openbaar.
“Na de borrel gaan we naar het zwembad en dan kunnen we eens kijken wat er rondloopt. We neuken dus op afspraak maar blijven bij elkaar!” lachte Bea en keek naar Ruud die de benen van Tanja al weer opzij had gelegd zodat ze samen weer Tanja aan het bespelen waren.
Ook Tanja keek tussen haar benen, zag en voelde de vingers van de anderen over haar klitje of in haar kutje en gaf zich opnieuw over aan haar gevoelens toen Ruud ineens tussen haar benen ging zitten en langzaam zijn lul weer in haar kut liet glijden met maar 1 doel.
Tanja kwam niet veel later weer trillend klaar waarna Bea haar tepels weer met rust liet.

10 Minuten later liepen ze naar het zwembad met een baldadige Tanja tussen hun in.
“Ik wil neuken!” riep ze ineens hard over het park.
“Waar zijn we aan begonnen?” stamelde Ruud verbaasd en keek om zich heen of andere mensen het gehoord hadden.
“ Ik ook, maar een klein beetje meer tact lieverd” genoot Bea en begreep haar des temeer.
“We pakken de grote kleedkamer” zei Tanja bij binnenkomst en stapte meteen naar binnen.
“Ik wil kijken hoe jullie het aanpakken. Ik moet nog veel leren toch!” zei Tanja met een onschuldig pruillipje.
“Lieverd, de laatste tijd heb je laten zien dat je al bijna gelouterd bent. Schaam je, maar oké, we gaan het je leren!” gaf Bea met een ruim hart toe en begon zich uit te kleden.
Toen ze zag dat Tanja haar bekeek trok ze langzaam haar slipje uit.
“Blijf eens zo staan!” gaf Tanja aan en liet haar handen vanaf de knieën van Bea omhoog glijden naar haar kut om daarna haar schaamlipjes te strelen.
Niet veel later gleden de vingers van Tanja door in haar kut en werd in de kleedkamer gevingerd.
Ook Ruud stond naakt naast hun en terwijl Bea werd gevingerd nam Tanja zijn lul in haar mond en zoog zachtjes op zijn eikel.
“Je leert wel verdomd snel” hijgde Ruud.
“Denk dan maar aan mijn moeder. Die zal misschien wel op dit moment geneukt worden door Elmer” mompelde Tanja.
“Zou je dddennkennn?” kreunde Bea lichtjes.
“Als ie het niet doet dan is ie een rund, ze kan neuken als de beste” kreunde Ruud en openbaarde meteen hetgeen hij met Karin had meegemaakt.
“Beter dan ik?” vroeg Tanja.
“Je moeder was heerlijk maar van jou houd ik en je hebt ons laten zien hoe speciaal je als vrouw bent” hijgde Ruud toen hij haar hand onder zijn ballen voelde.
Toen de deur openging glipte de lul van Ruud uit haar mond en gleden haar vingers uit de kut van Bea.

“Het is druk hier!” zei Gonnie toen ze met haar man binnenkwam en Bea en Ruud om Tanja zag staan.
Zo goed als mogelijk probeerde Ruud zijn harde lul, door snel een handdoek ervoor te houden, te verbergen wat maar ten dele lukte.
“Ik heb het idee dat we een andere kleedkamer moeten zoeken!” sprak John snel uit die hetzelfde had gezien als zijn vrouw. Ook het rood aangelopen gezicht van Tanja sprak boekdelen.
“Welnee, we hebben het al gezien en gelijk hebben ze. Ga maar verder, ik ga wel voor de deur staan!” gaf Gonnie aan maar bleef kijken naar het drietal.
“We gaan maar eens het zwembad in!” opperde Bea en nam de onbekende mensen in zich op.
“Dan zijn we helaas te laat” glimlachte Gonnie naar Tanja en bekeek haar goed.
“We gaan gezellig bij het zwembad zitten, schuin achter de bar” informeerde Tanja hen en zag hoe John zich al aan het uitkleden was.
Ook de lange blonde haren van Gonnie vielen op en keken Bea, Tanja en Ruud naar het stel zonder te vertrekken.
Toen ook Gonnie zich begon uit te kleden waren ze een en al aandacht en helemaal toen ze haar jurk omhoog trok over haar hoofd en haar slipje zichtbaar werd.
Tanja zag hoe de lul van John bungelde tussen zijn benen toen hij op het bankje zat om zijn sokken uit te trekken.
Gonnie rekte wat tijd door langzaam haar slipje uit te trekken, eruit te stappen om het vervolgens rustig op te pakken.
Alle 3 keken ze naar de billen van Gonnie en het daaronder zichtbare kutje.
Niet veel later hadden John en Gonnie hun zwemkleding aan en keken naar het drietal.
“Gaan jullie naakt naar de bar?” vroeg ze toen ze zag dat de 3 nog niet aangekleed waren.
“In dat geval gaan wij ook naakt!” gaf John met de nodige humor aan en trok het bikinibroekje van zijn vrouw weer naar beneden en toonde hun haar kutje opnieuw.
“Doe mijn broekje goed John!” gaf ze aan maar ondernam zelf geen enkele actie.
“Iedereen is hier naakt dus stel je niet aan!” verdedigde John zijn beleid en trok ook de bikini naar omhoog zodat haar borsten weer zichtbaar werden.
“Doe jij dat ook bij je vrouw en dochter in het bijzijn van anderen?” vroeg Gonnie liefjes aan Ruud.
“Ik ben Ruud en dat is Bea, een vriendin van me en dat is mijn nichtje Tanja” stelde Ruud zich meteen voor aan Gonnie en John.
Ook John liep op hun af en stelde zich eveneens voor zodat de officiële kant ervan af was.
“Je vrouw is erg mooi!” zei Bea spontaan toen ze merkte dat Gonnie half uitgekleed bleef staan.
“Dat is ze zeker” gaf John trots aan, ging achter zijn vrouw staan en hield haar bij haar schouders vast en keek daarbij vol naar Tanja en Bea.
“Iedereen is hier naakt behalve jij John!” wees Gonnie haar man op de feiten, draaide zich om en trok zijn zwembroek met een ruk naar beneden.
“Nu niet meer!” bekende John ruiterlijk en bleef rustig staan.
“Eigenlijk is het best gezellig hier nu alles zo spontaan gaat” gaf Bea toe en wenkte Gonnie en John om dichterbij te komen staan.
“Nu hoeven we niet zo hard te praten” ging Bea door toen Gonnie en John naast hun kwamen staan zodat iedereen in feite om Tanja heen stond.
“Kijk Ruud, mijn hele hofhouding staat om me heen!” lachte Tanja.
“Jij hebt geen hofhouding, vergeet niet wat je in het huisje hebt gezegd!” bromde Ruud tegen haar en keek weer naar Gonnie.
“Tanja heeft gezegd dat ze zich vandaag gedienstig zal opstellen. Dat betekent dus dat ze gaat luisteren” gaf Bea aan.
“Dan hebben jullie het net zo goed voor elkaar als ik. Gonnie heeft af en toe ook zo haar taken en verplichtingen!” ging John er voorzichtig op in om de schade te beperken wanneer zijn visie over Tanja anders mocht wezen dan hij dacht.
“We kunnen Tanja overal voor gebruiken!” ging Bea rustig verder en liet haar hand onder de borst van Tanja glijden en kneep in haar tepel.
“Maar jij hebt dus Gonnie voor alle hand en spandiensten?” ging Bea tegen John verder.
“Ja, in een spel als we zin hebben. Dan is dat exact het geval” en keek intussen naar Bea die met beide handen de borsten van Tanja streelde.
“Dat doen wij natuurlijk ook. Beetje rekening houden met de omstandigheden. Toen jullie binnenkwamen was Tanja Ruud aan het pijpen en mij aan het vingeren. Dat moesten we dus snel onderbreken helaas” bekende Bea.
“Dat hadden Gon en ik al geconstateerd inderdaad” zei John die het broekje van zijn vrouw uittrok en haar liet bukken voor Tanja.
“Kijken jullie maar eens goed naar Gonnie. Je kan haar gewoon aanraken!” gaf John aan en zag hoe het drietal zijn vrouw aan het bekijken waren.
Ruud liet zijn handen over haar billen gaan en keek daarbij naar Tanja.
“Je mag Gonnie aanraken!” stimuleerde hij haar en niet veel later voelde Gonnie hoe vele handen over haar lichaam gleden.
“Ga jij ook eens staan Tanja!” gaf Bea aan en ook Tanja werd nauwgezet geïnspecteerd en betast door John én Gonnie.
Enkele minuten later stond Tanja weer rechtop en voelde hoe alle vingers van haar lichaam werden gehaald.
“Ga eens op je knieën zitten Gon! Met je armen op je rug, je borsten naar voren!” zei Bea.
Toen Gonnie haar positie had ingenomen nam Bea haar beide borsten in haar handen en kneedde zachtjes haar tepels.
“Stevig voelen ze aan. Haar tepels zijn hard! Dus ze zal wel geil zijn Tanja. Ga op je rug liggen, met je hoofd tussen haar benen en lik haar kutje!” maakte Bea schaamteloos haar wensen kenbaar, duwde Ruud voor Gonnie, pakte zijn lul vast en zette die tegen haar lippen.
“Jij gaat Ruud maar eens pijpen Gon. Net werd hij door jullie gestoord en jij John, neuk Tanja maar eens terwijl ze je vrouw likt!” ging Bea verder met haar regie.

Met het hoofd van Gonnie tegen zijn buik werd Ruud teder gepijpt en liep het voorvocht in haar mond terwijl ze haar hoofd liet bewegen over zijn lul.
Een diepe kreun bij Tanja verraadde dat John al in haar kut doorgleed en haar begon te neuken terwijl ze zelf intussen het kutje van Gonnie likte.
“Dit is pas spannend Tanja, neuken en likken tegelijk in een kleedkamer waar iedereen zomaar kan binnenkomen!”
“Ga jij ook maar eens op je rug liggen Bea. Dan kan Gonnie je likken!” haakte Ruud in, haalde zijn lul uit de mond van Gonnie en toen die Bea begon te likken legde hij zijn handen onder de borsten van Gonnie en drong drong in haar kut.
“Op deze manier hoor je je vrije dagen te besteden” hijgde John die Tanja stevig aan het neuken was en keek hoe Ruud in- en uit zijn vrouw gleed.
“Dit is wel de meest fijne manier John. Ik kan je niet verbeteren!” hijgde Ruud.
Toen ook Bea begon te kreunen haalde John zijn lul uit Tanja, ging op zijn knieën naast Bea zitten en drukte haar lippen tegen zijn eikel en drong naar binnen.
“Bea pijpt werkelijk heerlijk en Tanja voelt zo lekker aan!” deelde John zijn net opgedane ervaringen.
“Ook jij hebt het getroffen met Gonnie. Ik voel haar kut knijpen om mijn lul!” hijgde Ruud verrukt mede vanwege de extreme schoonheid van Gonnie en hield haar borsten in zijn handen terwijl hij haar neukte.
“Zo, nu even klaar. We kunnen het niet maken wanneer er een gezinnetje binnenkomt. Aankleden allemaal!” gaf Bea aan en haalde John uit haar mond en Gonnie van haar kut.
Ook Ruud trok zich terug uit Gonnie, stond op en keek nog even naar Tanja die er verhit uitzag maar onder toeziend oog van Bea en Gonnie zowel Ruud als John tegelijk pijpte.
Niet veel later was iedereen aangekleed en zat op het bankje toen er inderdaad een gezin binnen kwam lopen.
“Wij zijn al klaar hoor” gaf Bea aan, pakte alle spullen en vertrok naar het bargedeelte.

“Dat was wat je noemt een spontane kennismaking” gunderde John die zijn vrouw aankeek en vroeg om samen met Tanja voor drankjes te zorgen.
“Het was werkelijk heerlijk en spannend tegelijk” bekende Bea en met hun drieën bekeken ze Gonnie en Tanja die bij de bar wachtten op hun bestelling.
“Je vrouw is werkelijk bloedstollend mooi” ging Bea verder en bekeek op haar gemak de billen van Gonnie in het kleine zwembroekje.
“Ruud heeft echt geluk dat ie jou en Tanja heeft. Jullie zijn net zo mooi en lekker als Gonnie” complimenteerde John hun meteen, stond op en liep naar een stapel tijdschriften en kwam er met 1 terug.
Na wat geblader liet hij 2 foto’s zien.
“Dit is dus wat Gonnie doet. Fotomodel voor luxe tijdschriften. Ook loopt ze modeshows in het buitenland. Ik ben haar manager en organiseer mede dat soort zaken!” gaf John aan en zag hoe Bea en Ruud in het blad keken.

Toen Gonnie en Tanja weer terugwaren liet Bea Tanja het tijdschrift bekijken.
“Wauw!” zei ze slechts en keek daarna naar Gonnie.
“Zo mooi!”
“De foto’s zijn net zo mooi als jij en je moeder!” lachte Gonnie.
“Het is mijn moeder niet weet je toch. Bea is een vriendin van ons!” lachte Tanja die eindelijk het tijdschrift weglegde.
“Voor ons zijn jullie papa, mama en hun kind” haakte John meteen in wetende de fantasie van zijn vrouw.
“Oké, dan hebben mijn papa en mama mij de laatste dagen verzorgd!” uitte Tanja zich.
“Vertel maar eens aan ome John” moedigde John haar aan en zag zijn vrouw verrukt kijken.
Niet veel later was Tanja aan het woord en vertelde wat er zich de laatste dagen had voorgedaan in het bos, het huisje en in het zwembad.
“Jullie zijn dus alleen maar bezig geweest met elkaar!” concludeerde Gonnie.
“Ja, dat kan je wel zeggen!” gaf Tanja trots aan en nam een slok van haar drankje.
“Maar vertel eens Tan. Luister je wel goed naar papa en mama?” vroeg Gonnie.
“Toen ze me vanochtend aan het neuken waren hielden ze me vast en dat vond ik erg prettig. Ik had het gevoel dat ik gebruikt werd en dat terwijl ze ook mij lieten genieten! Ik ben ik weet niet hoe vaak klaargekomen! Hier op deze zelfde plek werd ik zeg maar ingewijd. Bea en Ruud zaten me te vingeren en moest ik ook Bea vingeren. Ruud likte toen steeds onze vingers af!” ging Tanja verder.
“Mijn God wat moet dat spannend voor je zijn geweest!” hijgde Gonnie opgewonden.
Langzaam schoof Bea haar stoel naar Gonnie, pakte een handdoek en gaf die aan haar.
“Tanja, als Gonnie met haar billen omhoog wipt trek jij haar zwembroekje uit” zei Bea en legde bij Gonnie de handdoek over haar benen.
“Nu kijkt niemand!” zei Ruud en meteen wipte Gonnie met haar billen omhoog zodat Tanja haar broekje kon uittrekken.
“En hier heb ook jij een handdoek!” zei Bea tegen Tanja die even om zich heen keek en meteen haar zwembroekje uittrok.
“Ik ga masturberen en dat betekent dat jullie dat ook gaan doen!!” gaf Bea aan, deed haar broekje opzij en liet iedereen kijken naar haar kut om vervolgens met haar vingers naar binnen te glijden en keken Ruud en John hun ogen uit naar de masturberende vrouwen.
Niet veel later smeerde Gonnie haar kutgeil over de lippen van Ruud terwijl John zijn best deed om zoveel mogelijk de sappen van Tanja en Bea te proeven.
“Doe je benen uit elkaar Gon, en haal die handdoek maar eens weg. Ik wil naar je kut kijken” hijgde Bea van geilheid en keek iedereen naar Gonnie die haar handdoek weghaalde, haar benen spreidde en verder ging met masturberen.
Toen ook Tanja weer om zich heen keek en constateerde dat ze beschut zat haalde ze haar handdoek weg en samen met Gonnie liet ze zich wijdbeens bekijken.
“Haal je vingers uit je kut en laat ons kijken naar je klitje. Open je kut!” zei Bea hijgend tegen Gonnie.
Toen die Ruud aankeek opende ze met haar vingers haar kutje en liet iedereen rustig naar haar klitje kijken.
“Nu jij Tan!!” hijgde John en ook Tanja deed wat er van haar werd verwacht en voelde niet veel later een vinger van John over haar klitje gaan.
“Je mag John en Gonnie laten zien hoe je klaarkomt. Maar doe het zachtjes!” zei Bea die zag hoe John het klitje van Tanja bleef strelen voor de ogen van iedereen.
“Even stoppen, er komen mensen aan” gaf Bea ineens aan en haalde John zijn vinger weg tussen de dijen van Tanja zodat die, net als Gonnie hun handdoeken weer over zich heen trokken.
“Dat was net op tijd!” hijgde Bea en keek Gonnie aan.
“Verderop is een invalide toilet; ik wil neuken. John zal vooroplopen” fluisterde Gonnie en trok Tanja en Bea iets van de stoel.
Meteen knoopte Tanja haar handdoek om haar heupen en deed Bea haar schaamlipjes weer in haar broekje, stonden op en liepen met John weg.
“Kom, ik wil je weer in me voelen!” hijgde Gonnie tegen Ruud, knoopte ook haar handdoek vast en liep hand in hand naar de wc naast het invalide toilet.
Direct na binnenkomst trok Gonnie de zwembroek van Ruud naar beneden, trok haar handdoek weg en bukte voorover om zich door Ruud te laten nemen.
“Je bent warm en nat” kreunde Ruud toen hij zijn lul diep in haar kut drukte.
“En gewoon hoerig geil!” bekende Gonnie die haar hand tussen haar benen liet glijden om zijn ballen vast te pakken.
Een aanhoudende gil naast hun verraadde dat Tanja werd gebruikt.

“Blijf Tanja maar neuken, ik ga even naar je vrouw!” gaf Bea aan en liep meteen naar de buren, opende de deur en glipte naar binnen.
“Gonnie isssss zooooo nauwww en waaaaaaarm” kreunde Ruud tegen Bea.
“Blijf haar neuken terwijl ze mijn kut likt!” gaf Bea aan, trok haar broekje uit en ging wijdbeens op de wc-bril zitten om zich te laten likken.
Met haar handen onder de stevige borsten van Gonnie, spelend met haar harde tepels liet Bea zich likken en keek hoe Ruud zich vergreep aan de kut van Gonnie.
Het geluid van tegen elkaar slaande lichamen werden overstemd door een plotseling gil van Tanja.
“John heeft haar klaargeneukt!” herkende Ruud het geluid van Tanja.
Toen Ruud zijn lul uit de kut van Gonnie liet glijden nam Bea zijn lul in haar mond en pijpte de sappen van Gonnie ervan af om daarna naar de andere wc te gaan zodat Ruud en Gonnie nog even konden vrijen en neuken met elkaar.
Terwijl ze aan het vrijen waren hoorden ze Tanja praten tegen John waarna ze Bea steeds meer hoorden kermen.
Opnieuw gleed Ruud in de malse kut van Gonnie en neukte haar met rustige slagen weer verder.
Terwijl Bea werd geneukt waren Tanja en John met elkaar aan het vrijen maar de vingers van Tanja deden wonderen tussen de dijen van Bea die zich plots in een heftig orgasme liet glijden, stevig aan haar heupen vastgehouden door John.
Nadat John zijn ballen in Bea leegspoot trok hij zich terug uit haar kut en liet Tanja Bea hem pijpen waarna ze op de muur klopten ten teken dat ze klaar waren gekomen en hoorden bijna gelijktijdig zowel Gonnie als Ruud hard kreunend klaarkomen.

“Wij zijn klaar hoor!” bekende Gonnie toen ze met Ruud zich aansloot bij de groep.
“Ik had net die stampende lul van je man in mijn kut en de vingers van Tanja op mijn klitje. Zo lekker is dat klaarkomen!” bekende Bea tegen Gonnie.
“Ik weet er alles van!” zei Gonnie met een glimlach en liet haar hand nog even snel in het broekje van Tanja glijden waarna ze richting kleedkamer liepen.
“Jullie gaan voor de deur staan zodat Tanja Gonnie nog snel kan klaar laten komen!” gaf Bea John en Ruud te kennen en wenkte Gonnie naar de vloer waarna Tanja haar handen op de borsten van Gonnie legde met haar mond op haar kut om na 7 minuten Gonnie ingehouden te horen klaarkomen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir