Eindelijk!

Bdsm

Eindelijk!
Na de vakantie kreeg ik een brief thuis gestuurd. In de brief stond dat er een rëunie zou plaatsvinden van het 3de leerjaar. Het eerste wat in mij opkwam was Tess, een onwijs aardige, spontane meid. In de 3de klas had ze al onwijs mooie ronde borsen. Ik had mezelf al zo vaak afgetrokken met de gedachten aan haar mooie ronde borsten (ik vond in die tijd gym het leukste vak, omdat je dan op een warme dag haar harde tepels door haar shirt zag schijnen!).

Ik kwam binnen in de school, daar werd ik begroet door de directeur. Ik werd naar de aula begeleid waar allemaal oud leerlingen stonden te praten. Na een paar saaie gesprekken zag ik haar staan, ze had blond golvend haar tot aan haar schouders en haar borsten waren gehuld in een wit topje. Ik stapte meteen op haar af en vroeg hoe het ging.

Na een tijdje praten, vroeg ze of ik een vriendin had. Ik antwoorde dat ik er geen vriendin had.
Toen voelde ik wat langs mijn ballen strelen, ik keek naar beneden en zag haar hand zachtjes over mijn lul glijden. Ze zei: ga je mee? Ik volgde haar naar de kleedkamers van de gymzaal. Voordat ik iets kon zeggen pakten ze mijn hand en legde ze hem op haar borst. Toen ging ze door haar kniën en trok ze me broek en onderbroek naar beneden. Ze pakte mijn lul en begon mijn eikel met haar tong te likken. Ik had hem nog nooit zo groot gezien. Na een tijdje deed ze al haar kleren uit en zei dat ik dat ook moest doen. Ze ging op zo’n bankje zitten en spreiden haar benen, ik wist meteen wat de bedoeling was en duwde mijn lul langs haar natte lipjes bij haar naar binnen. Dit deed ik een paar keer zacht tot dat ze zelf met haar heupen ging duwen. Ik begon harder mijn lul in haar ongeschoren kutje te duwen, met 1 hand die over haar harde tepel wreef, begon ze te kreunen. Na een paar minuutjes zo te hebben gestaan kwam ze hard klaar, ik voelde haar natte vagina samentrekken waarna ik hem terugtrok. Ze Ging staan en zei tegen mij dat ik moest gaan zitten. Toen ik zat ging ze op mijn kniën zitten met haar borsten richting mij ze deed wat spuug op mijn lul en liet zich langzaam zakken. Ze begon steeds harder op en neer te gaan waardoor ook haar borsten begonnen te deinen. Ik begon nu een ketsend geluid te horen van haar strakke kontje op mij ballen. Na 2 minuten voelde dat ik klaar zou komen, ik zei het tegen haar en ze begon langer en dieper te bewegen. In eens ging ze keihard op en neer ik voelde het sperma uit mijn lul in haar warme kutje stromen. Ik trok hem terug en we gingen langzaam onze kleren aan doen. We liepen de dames kleedkamer uit en kwamen weer in de aula waar we nog even na praatten en een drankje dronken.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir