Een Warme Zomeravond

Amateur

Een Warme Zomeravond
De bladeren ritselden zacht en takjes knapten onder ons gewicht terwijl we door het bos liepen. De warme zon had moeite om zich door het dikke bladerdak heen te wurmen, wat ons bijna continu in de heerlijke koelte van de schaduwen hield. Vogels floten hun mooiste liederen alsof hun levens ervan af hingen. We zeiden niets tegen elkaar, maar genoten van het heerlijke weer en de rust die om ons heen heerste. Af en toe raakten onze handen elkaar aan tijdens het lopen, maar we wilden beiden de magie van het bos niet verbreken. Zonder een woord te zeggen wees je op een smal paadje aan mijn linkerkant, als indicatie dat we daar doorheen moesten. Braaf sloeg ik het aangewezen pad in en voor ik het goed en wel door had, stonden we buiten het bos. Knipperend tegen de plotselinge felheid van de zon wierp ik je een glimlach toe, we stonden bijna recht voor je huis. Je had exact geweten waar we waren, ook al had ik geen moment aan je getwijfeld. Nog steeds zwijgend liepen we samen de straat over, meteen door naar de achtertuin. Met een zucht liet ik me achterover vallen op een van de zachte tuinstoelen.
“Wil je wat drinken?” vroeg je, terwijl ik mijn ogen sloot en genietend nog wat zeldzame zonnestralen in me op nam.
“Hmm, lekker. Cola graag, met wat ijs. En een citroentje.” Je voetstappen verwijderden zich en ik hoorde hoe je de achterdeur opende. Ik kwam weer overeind en trok in een vloeiende beweging mijn schoenen uit. Mijn bloesje werd ook geopend, ik wilde optimaal gebruik maken van de warmte. Ik lag net weer languit toen je terug kwam, twee grote glazen cola met rinkelende ijsblokjes in je handen. Je grijnsde bij het zien van mijn ontspannen houding en mijn kanten BH.
“Kan je het zien?” vroeg ik plagerig toen ik je blik opmerkte. Je trok alleen je wenkbrauw op en zette het glas op het tafeltje naast me. “Je staat in mijn zon,” mompelde ik nu, terwijl ik lui mijn ogen weer dicht liet zakken. Ik voelde me volledig ontspannen na die lange wandeling en had weinig zin meer in wat anders dan hier liggen en de eerst komende tijd niet meer overeind te komen.

“Zijn we bijdehand vandaag?” Ik hoorde de dreiging wel in je stem, maar de zon liet al mijn zorgen verdwijnen. Ik opende één oog en stak mijn tong uit naar je. Je had je shirt uitgetrokken en was naast me komen zitten. “Beter bij de hand dan bij de voet.”
“Pas op met je woorden, meisje,” zei je zacht, terwijl je terug overeind kwam zitten. Je uitstraling was anders geworden, ik wist dat ik nu echt moest oppassen, maar ik kon het niet laten.
“Want anders? Ga je me slaan?” Het was een opmerking die ik vaak plaatste bij vriendinnen, waar het onschuldig genoeg was. Hier niet. Zelfs mijn plagerige glimlach kon mijn woorden niet terug nemen.

Zonder een woord te zeggen, veerde je overeind. Met vastbesloten stappen liep je naar het schuurtje. Je gebruinde huid glansde in de zon, de spieren in je rug rolden met elke beweging die je maakte. Onbewust likte ik mijn lippen af, wetende dat alles wat ik zag van mij was. Dat ik alles kon aanraken en strelen, met je toestemming uiteraard.

Verbaasd keek ik toe hoe je vier palen uit het schuurtje haalde. In stilte werkte je, zonder mij aan te kijken. Een voor een sloeg je ze in de grond met een hamer, steeds met ongeveer twee meter afstand, zodat ze in een vierkantje stonden. Pas toen kreeg ik in de gaten wat je van plan was en ik slikte moeizaam, mijn hart begon sneller te kloppen. Je ogen vertelden me genoeg toen ze die van mij ontmoetten. Je wees naar het midden, mijn opdracht was duidelijk. Ontzettend zelfbewust kwam ik overeind, nam snel een grote slok cola voor mijn droge keel en liep naar je toe. Ik voelde me onzeker en klein, mijn ogen sprongen nerveus van de palen naar je gezicht. Stilletjes nam ik plaats tussen de vier palen en zakte uit automatisme door mijn knieën.
“Kleren uit.” Jouw stem vertoonde tekenen van boosheid en ik twijfelde er niet aan om te aarzelen. Je voeten liepen terug naar het schuurtje, terwijl ik mijn blik naar beneden gericht hield en zo snel mogelijk al mijn kleren uittrok.
“Op je rug,” klonk je stem vanuit de schuur. Ondanks de warmte trok er een rilling over mijn ruggengraat. Ik slikte en liet me achterover zakken, de grassprietjes kietelden mijn huid. Mijn armen lagen ontspannen naast me. Ik moest mijn ogen dichtknijpen tegen de felle zon die genadeloos op mijn lichaam scheen. Je vingers streelden plotseling mijn enkel, de beweging deed me opschrikken. Ik had je niet aan horen komen, iets wat waarschijnlijk je bedoeling was. Ik voelde hoe je me aan mijn enkel iets naar je toe trok, tot het lag hoe je het wilde hebben. Een ruw touw omsloot mijn huid, ik wist dat deze aan een van de palen vastgemaakt zou worden. En ik wist ook wat het touw met mijn huid zou doen als ik teveel zou bewegen.

Ik slikte moeizaam en probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen. Je hand pakte mijn andere enkel, omwond het met hetzelfde soort touw, mijn benen werden open getrokken. Ik moest mijn handen echt tegenhouden om mezelf niet te bedekken, ik voelde me naakt en kwetsbaar in deze positie, in de buitenlucht, wanneer ik het zo had verpest. Ik wist dat je nooit iets zou doen wat ik niet aankon, maar dat maakte me niet minder nerveus.
Je schaduw viel over mijn gezicht toen je over me heen boog, mijn ogen openden zich om te kijken wat je deed. Zacht maar stevig pakte je mijn pols beet en strekte die in de richting van een van de palen boven me. Je gezicht stond serieus en geconcentreerd, terwijl je het touw strak aanspande, zodat ik weinig bewegingsruimte had. Mijn andere gebonden arm zorgde ervoor dat ik geen kant meer op kon. Pas toen richtte jij je blik op mijn gezicht, je vingers streelden zacht over mijn wang.
“Alles oké?” klonk je stem bezorgd, je ogen strak op die van mij gericht. Ik schoof mijn billen een centimeter op in de hoop op iets meer comfort, maar het mocht niet baten. Ik lag stevig, ik kon geen kant op en ik wist dat ik het wel even vol moest houden. Mijn tanden boorden zich in mijn onderlip en ik knikte langzaam.
“Mooi.” En met dat ene woordje stond je op en liep je weg naar het huis. Je liet mij verbaasd achter in de brandende zon. En die was heet. Het duurde niet lang of ik voelde de eerste zweetdruppeltjes op mijn gezicht vormen en je was nog steeds niet teruggekeerd.

Paniek sloeg toe, stel dat er iemand de tuin in zou lopen, en mij zou zien liggen? Stel dat er iets met jou gebeurt zou zijn en ik kon je niet helpen omdat ik hier vastgebonden lig? Stel dat je me zou vergeten en ik hier levend zou verbranden?
Bijna wilde ik gaan schreeuwen, toen je eindelijk tevoorschijn kwam, zelfverzekerd en met een arrogante grijns op je gezicht. Je knielde naast me neer en streek zacht met een vinger wat plakkerige haren van mijn voorhoofd.
In stilte pakte je iets achter je rug vandaan, een ijskoude vloeistof kwam neer op mijn buik. Mijn adem stokte door het plotselinge temperatuurverschil, kippenvel sierde mijn lichaam toen je het spul uit begon te smeren over mijn huid.
“Ik zou natuurlijk niet willen dat je gaat verbranden, dan heb ik weinig aan je. Je moet dus goed ingesmeerd worden.” Je sprak met een toon alsof je het tegen een klein kind had, maar ik zei er niets van. In plaats daarvan sloot ik mijn ogen weer en genoot van de aanraking, jouw handen die teder over mijn huid gleden, de verkoeling van de crème. Van mijn buik gleed je naar boven, over mijn schouders, mijn armen, mijn handen. Over mijn gezicht, en terug naar beneden, over mijn borsten. Verder naar beneden, over mijn bovenbenen, langs mijn knieën, mijn onderbenen en over mijn voeten, zelfs tussen mijn tenen. Geen enkel stukje huid ontkwam aan jouw zachte beroering. Terug om hoog, plagerig langs de binnenkant van mijn benen. Je had me zo gek gekregen met je strelingen dat ik hunkerde naar wat extra aandacht. Dat wist je, het was je bedoeling geweest om mij zo te krijgen, volledig in jouw macht.
Aan de binnenkant van mijn dijen vertraagde je, millimeter voor millimeter gleed je voorover over mijn ingevette, glanzende huid. Ik wist dat ik niet mocht spreken, maar je maakte het zo moeilijk voor me. Mijn lippen openden zich automatisch voor een smeekbede, maar in plaats daarvan kon ik alleen maar kreunen. Je was er zo dichtbij en tegelijk ook zo ver weg. Nog iets verder omhoog, bijna! Maar je hand hield stil. Ik keek je nog eens smekend aan en duwde toen mijn heupen hard opzij, zodat je vingers me eindelijk aanraakten waar ik het wilde. Een diepe zucht ontsnapte uit mijn mond.

In een flits verplaatste jij je hand van tussen mijn benen naar mijn tepel, een pijnscheut weergalmde door mijn lichaam. Ik kon niets anders dan kreunen van de pijn, van genot. Ik duwde mijn borsten automatisch omhoog om de pijn op te vangen, maar ik had weinig bewegingsruimte. Even snel als dat het begon, zo snel hield het ook weer op.
Je stem weerklonk dicht bij mijn oor: “rustig aan, meisje, niet te hebberig. Je weet wat er gebeurt met sletjes die vragen…”
Ik slikte moeizaam en knikte, ik kon niet anders dan afwachten.
“Ik wil dat je ogen gesloten blijven, wat er ook gebeurt. Je hebt al genoeg verpest met je woorden, ik kan je aanraden het niet erger te maken. Begrepen?”
“Ja, Meneer,” fluisterde ik schor terwijl mijn ogen zich sloten, mijn stem klonk niet als die van mij. Al het speelse van net was verdwenen, in plaats daarvan klonk het klein en zacht.
Ik hoorde hoe jouw voetstappen zich verwijderden van mij en daarna was het stil. Het ruisen van de bomen en het fluiten van de vogels was het enige wat ik hoorde voor een lange tijd, terwijl de zon onverminderd op mij neerscheen. Besef van tijd had ik al lang niet meer, maar het leek nu wel ontzettend lang te duren. Ik kreeg de neiging om stiekem tussen mijn wimpers door te kijken om te zien of je al kwam, maar ik durfde niet. In plaats daarvan probeerde ik heel bewust elke spier in mijn lichaam te ontspannen en probeerde te genieten van de warmte van die brandende bol in de lucht.

Het kwam plotseling, zonder aanleiding. Het zachte zwiepende geluid in de lucht was de enige aankondiging, maar ik herkende het geluid niet snel genoeg om me erop voor te kunnen bereiden. Een brandende pijn op mijn bovenbenen, amper een halve seconde later, was het enige bewijs wat overbleef van jouw slag. Ik hapte naar adem en probeerde weg te trekken, maar ik kon geen kant op. Met moeite hield ik mijn ogen gesloten. Mijn hartslag verhoogde zich in afwachting van de volgende slag. Ik hoorde niets, maar ik hield mijn oren gespitst op het subtiele geluid van je zweep dat zich door de lucht beweegt.
Nu hoorde ik het duidelijker aankomen, ik voelde hoe het materiaal tegen mijn buik sloeg. Een zachte kreun welde op uit mijn keel. Je verhoogde het tempo snel tot een bijna continue stroom aan tikken en slagen, elk gevolgd door een kreun of een zucht. Mijn huid leek te branden, mijn ademhaling werd harder, mijn lichaam bewoog ongecontroleerd binnen mijn boeien. Een subtiele mix van pijn en genot streelde door mijn binnenste en mijn lichaam begon te reageren op de slagen. Ik zweette hevig en ik werd nat tussen mijn benen. Mijn hoofd schakelde de gedachten uit om te kunnen concentreren op de verwerking, de plek waar pijn omgezet kon worden naar plezier.

Net op het moment dat ik dacht dat ik het niet meer aankon, was het voorbij. Ik voelde hoe je schaduw over mijn lichaam viel, maar ik hield mijn ogen gesloten, zoals je had opgedragen. Ik hijgde hard, mijn hele lichaam was nat van het zweet, mijn huid brandde van het touw en de slagen. Zachte koele vingers gleden over mijn huid, over mijn gezicht en over mijn geopende lippen. Lager, langs mijn sleutelbeen, via mijn oksel, over mijn zij naar mijn buik. Daar stak je over naar de andere kant, over mijn heup, naar beneden.
“Goed zo, meisje. Je hebt het uitstekend gedaan, ik ben ontzettend trots op je. Open je mond eens.” Zonder aarzelen trok ik mijn mond verder open, ik werd meteen beloond met wat vochtigs en koud tegen mijn tong. Een ijsblokje smolt langzaam weg en bracht enigszins wat verkoeling. Ondertussen gleden je handen verder, zacht masserend over mijn gepijnigde huid.
“Ik neem aan dat je weet waarom je gestraft wordt. Ga jij je de volgende keer gedragen zoals ik het wil?” Je stem klonk zacht, maar het was duidelijk hoorbaar. Ik wist niet meer hoe mijn stem werkte, dus ik knikte langzaam, terwijl het laatste beetje water door mijn keel gleed.

Je vingers gleden over mijn wang en pakten mijn kin stevig beet. Ik voelde je hete adem op mijn lippen, die zich automatisch openden, hunkerend naar jouw dwingende mond, je warme vochtige tong die met lange halen langs die van mij zou glijden. Maar het kwam niet. In plaats daarvan voelde ik hoe je vingers tussen mijn benen gleden en krachtig hun weg zochten naar mijn gevoelige plekjes. Ik duwde mijn hoofd naar achteren, kromde mijn rug en probeerde mijn heupen te bewegen met het rit me van je vingers. Je hand gleed van mijn kin naar mijn hals, je had me precies waar je me hebben wilde, ik was volledig overgeleverd aan jou. Je vingers bewogen sneller, eindelijk maakten onze lippen contact. Alles wat ik nodig had kwam neer op dit moment. Een orgasme wat zich snel opbouwde in mijn lichaam, onze tongen die een hevig en intens spel speelden, mijn brandende huid en je hand op mijn hals al bewijs dat ik van jou was. Vlak voor het orgasme tot een hoogtepunt kon komen, trok jij je vingers weg.

Ik wilde protesteren, maar ik wist niet hoe. Je liet mijn keel los en ik voelde hoe jij je verplaatste. Je kundige vingers maakten de touwen rond mijn enkels los en je duwde mijn voeten richting mijn lichaam, mijn knieën staken de lucht in. Ik schoof iets naar boven om iets meer speling te krijgen voor mijn armen en ik zuchtte diep. Eindelijk kon ik mijn spieren iets ontspannen, ze begonnen langzamerhand behoorlijk stijf te worden. Ik voelde hoe je lichaam zich over die van mij boog, hoe je mij in jouw schaduw wierp.
“Kijk me aan.” Ik knipperde een paar keer voor mijn ogen weer gewend waren aan het licht en ik staarde je aan. Je donkere ogen, gevuld met dominantie en pure primitieve lust. Nu vermeed je zorgvuldig ieder contact met mijn lichaam, de hitte die van je uitstraalde was het enige wat ik kon voelen. Je plaatste je handen naast mijn hoofd in het gras, ik wist dat je kloppende erectie precies op de juiste hoogte zou hangen. Je wachtte, je liet me hunkeren en smachten naar alles wat je kon bieden, maar ik wist wel beter. Ongeduldig trok ik even kort aan de boeien, om te laten merken dat ik je wilde, diep in mij, maar ik sprak niet. Ik wachtte, ik smeekte je met mijn ogen, ik opende mijn lippen om mijn gejaagde adem hoorbaar te maken. We zaten samen in onze bubbel, niets kon onze verbinding verbreken, niets kon doordringen tot onze oren of onze aandacht trekken.

Eindelijk, eindelijk begon je te bewegen, al was het heel langzaam. Je lichaam drukte op mij neer, je heupen bewogen naar voren en heel traag schoof je tussen mijn benen naar binnen. Mijn mond opende zich verder, een diepe kreun rees op uit mijn keel. Ik opende mijn knieën verder en duwde mijn heupen naar je toe. Je liet je zakken tot je op je ellenbogen leunde, je torso drukte op mijn borst. Ik was omgeven door jou, door je warmte, je geur, je intimiteit. Eindelijk was ik volledig van jou. Je gezicht kwam dichterbij, je tanden omklemden mijn onderlip en met een zachte kreun begon je te bewegen. Langzaam naar buiten en krachtig stootte je terug naar binnen. Mijn adem stokte in mijn keel, elke beweging leek mijn lichaam verder te laten ontwaken. Mijn aanstormende orgasme van eerder kwam in alle hevigheid terug en mijn lichaam begon ongecontroleerd te schokken. Ik probeerde uit alle macht om me zo lang mogelijk in te houden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw bewegingen en het gevoel. Je verschoof iets, zodat je vanuit een andere hoek kon bewegen. Dat was het voor mij, ik kon niet meer. Ik wilde schreeuwen van genot toen mijn hele lichaam zich overgaf aan het orgasme, je hand op mijn mond zorgde ervoor dat het geluid gedempt werd. Zelf boorde je je tanden in mijn schouder toen je eigen orgasme door je heen spoelde, schokkend, kreunend, intens.

Traag knipperde ik met mijn ogen tegen het licht van de ondergaande zon. Mijn schouders schreeuwden van de pijn, mijn polsen brandden van het touw, de striemen op mijn lichaam gloeiden nog na, maar ik was in geen tijden zo tevreden geweest. Je ademhaling naast me bracht me rust, je zachte vingers gleden over mijn tintelende huid. Het perfecte einde van een perfecte, zomerse dag. Ik ben volledig van jou.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir