Een ware nymfomane deel 2

Amateur

Een ware nymfomane deel 2
Een ware Nymfomane deel 2

Ten eerste een dank aan alle lezers en voor al jullie (mail) reacties. De complimentjes en verzoeken hebben mij doen besluiten om enkele andere belevenissen met Lieke maar eens aan het papier toe te vertrouwen. In dit deel mijn eerste bezoek aan Lieke thuis. Deze ontmoetingen en contacten met haar, maakte mij duidelijk dat we hier met iemand te maken hebben die niet zozeer alleen een groot liefhebster is van alle vormen van erotiek, maar bij wie ook dagelijks een drang ontstaat tot het hebben van lichamelijk contact (met haarzelf of met anderen). Naast de zogenaamde aanrakingen is spanning een enorm belangrijk onderdeel, waarbij ‘vernieuwing’ essentieel is. Het liefst continue nieuwe ontdekkingen en de drang tot wat ze zelf noemt de enorme kriebels en trillingen welke bij haar ontstaan. Je zou bijna denken dat dit voor elke man het ultieme genot vormt en inhoud geeft aan je stoutste dromen. Ten dele waar, maar uit komende verhalen zal ook duidelijk worden dat er een andere kant aanzit. Maar goed, terug naar onze eerste ontmoeting na ons congres/ hotel/ parkeerplaats.

Ik ontving na het congres al snel de eerste mailtjes van Lieke. Spontaan, leuk en telkens met een uitnodiging voor een kopje koffie, borrel of een gezellige lunch of etentje. We hadden inmiddels al twee afspraken gemaakt, waarbij de eerste niet door kon gaan omdat mijn vlucht gecanceld was, en ik pas een dag later in Nederland zou arriveren en de tweede omdat mijn meetings in Parijs dermate uitliepen dat ik pas ’s avonds laat terug zou zijn. Met drie keer scheepsrecht in het achterhoofd en zonder vertragingen stond ik keurig op tijd, gewapend met een bos bloemen en flesjes wijn voor de deur van een leuk appartement. Ze deed met een prachtige stralende lach open en voordat ik wist hing ze in de opening van de deur om mijn nek, en kuste me gelijk zachtjes en teder op mijn mond. Na de heerlijke zoen, overhandigde ik de bloemen en wijn, en volgde ik haar naar een zeer leuk, groot en sfeervol modern ingerichte woonkamer. Ze zag er prachtig uit. Mooie lange linnen rok (blote voeten) en een leuke witte blouse, waaronder duidelijk te zien was dat de twee prachtige borsten zonder bh vrij spel hadden.

Terwijl ze de bloemen in het water plaatste en gezellig iets inschonk, keek ik met genoegen even rond, en moest erkennen dat ze het prima en uitstekend voor elkaar had. We namen plaats op de bank en er volgde een waterval van gebeurtenissen van de laatste weken, haar werk, anekdotes en de opmerking dat ze me vreselijk gemist had en ontzettend veel aan me gedacht had. Ik moest gelijk bekennen dat het mij ook niet had losgelaten en dat ook ik nog veel gedacht heb aan onze eerste spontane ontmoeting. Ze schoof dichterbij, pakte mijn hoofd en liet haar tong langzaam en plagend in mijn mond naar binnen glijden. Er volgde een heerlijke tedere innige vrijpartij, waarbij onze handen elkaar al weer snel gevonden hadden. De borsten waren heerlijk snel bereikbaar zonder BH en ik liet mijn tong zijn best doen langs de randen van haar borsten en speelde plagend en bijtend in haar tepels. Ze ging achterover hangen, en ontdeed zich op een snelle geraffineerde manier van haar rok, waar weer een heerlijke prachtige string zichtbaar werd, die fantastisch mooi afstak tegen haar heerlijke gebruinde lichaam. Ik nam dit keer maar eens zelf het initiatief en liet mij van de bank glijden en dook tussen haar zalige prachtige lange benen, en nam eerst haar voeten maar eens onderhanden. Een voor een liet ik haar tenen door mijn mond en langs mijn tong spelen en masseerde haar onderbenen, waarna ik mij langzaam omhoogwerkte totdat ik bij haar prachtige nu volledig geschoren kutje aankwam, Ik liet eerst mijn tong over haar stringetje glijden en drukte zachtjes met mijn tong tegen haar verborgen lipjes aan. Ze kreunde van genot, pakte haar borsten vast en liet mij heerlijk haar lipjes en het diepste van haar kutje bewerken met mijn tong. Het was een goddelijk mooie vrouw, met een prachtig en heerlijk lichaam en met een stel donkere ogen die je ontzettend geil konden aankijken.

Het duurde dit keer niet lang, of ze kwam hortend en stotend klaar, waarna er weer een zalig lekkere waterval ontstond die nog lekkerder smaakte dan de laatste keer tijdens het congres en in de auto. Er volgde wederom een heerlijke vrijpartij, waarbij ik van al mijn kleren werd ontdaan en ook ik mocht genieten van een voetmassage en een zalig likkende tong die zich omhoog werkte tot aan mijn ballen, die zalig geil werden gemasseerd en diep in haar zuigende mond verdwenen, waarna een zalige orale verwennerij volgde tot het bijna hoogtepunt, waarbij ze weer behendig mijn kloppende paal uit haar mondje liet glijden om het genot nog wat uit te stellen. Ze kroop langzaam over mij heen en liet mijn pik diverse malen langs haar zalige natte gleufje glijden, waarna ze als een ware teasende professional mijn tussen haar lipjes klemde en langzaam begon te rijden. Het was een onbeschrijflijk genot op de sensuele manier waarop ze enerzijds over mijn pik gleed, en anderzijds hoe ze met haar mond en tong mijn gezicht bespeelde. De minuten gleden voorbij en de spanning was bijna niet meer te houden. Ik wilde ongelooflijk lekker klaarkomen, maar Lieke was nog niet zover. Ik moest op mijn knieën gaan zitten met mijn benen wijd uit elkaar. Ze ging achter mij zitten en haalde mijn pik al trekkend en masserend naar achteren, waarna een mix volgde van langzame eikel verwennerij door handen en mond, en waarbij mijn ballen in haar andere hand steeds strakker werden geklemd. Mijn pik begon nu echt hard te kloppen van genot, waarbij mijn zak werd losgelaten en mijn anus werd bespeeld.

Haar vingers gleden van balzak tot anus en telkens voelde ik een vinger steeds harder tegen mijn anus drukken, totdat de eerste vinger behendig naar binnen gleed en mijn pik was opgesloten in haar andere hand. Ik werd super verwend, en het was een waanzinnige ervaring die wederom mij tal van rillingen door mijn lichaam bezorgde. Toen ik bijna mijn hoogtepunt bereikte ging ze behendig op haar rug liggen met haar hoofd tussen mijn benen en werd mijn pik helemaal klaar gezogen op een waanzinnige geile manier. Mijn zaad stroomde in haar mond, en met een zalige zachte spelende tong likte ze mijn hele eikel schoon en bleef maar zuigen alsof een man twee keer in 1 minuut kan klaarkomen (ik in ieder geval niet). Na enkele minuten van bijna pijnlijk genot schoof ze onder mij door en wederom mocht ik genieten van mijn eigen zaad wat in haar mond voor mij bewaard was. We hebben wel tien minuten liggen vrijen en spelen met mijn zaad totdat de laatste druppel door ons beiden verorberd was.

Tijdens het nagenieten kon ik haar de vraag niet onthouden, waar ze dit allemaal had geleerd en waarom ze zo verdomd lekker was. Ze glimlachte lief, kuste mij boven op mijn mond en begon langzaam haar verhaal te vertellen. De eerste seksuele ervaringen dateerde uit de tijd dat ze 12 was, waarbij ze een keertje een bed moest delen met haar oudere zus die toen 17 was. Haar zus was toen dik in de vriendjes en volop op avontuur en Lieke wilde alles weten van haar zus. Op die avond leerde ze zichzelf vingeren en heeft ze ook haar zus gevingerd, waarbij ze ook voor het eerst is gelikt en voor de eerste keer ‘echt’ was klaargekomen. Niet al te lang daarna geloof ik, is ze door het vriendje van haar zus ontmaagd (de zus, die naar wat ik hoorde ook groot liefhebster was en een vijf jaar ouder vriendje had), waarna ze zelf de smaak te pakken kreeg.

Haar eerste vriendje volgde snel, maar al snel bleek dat jongens van haar eigen leeftijd haar niet konden bevredigen, dus de vriendjes werden ouder en de frequentie van seks nam toe. Zoals ze vertelde had ze in die tijd al haar eerste ervaringen met buitenseks (met soms meerdere mannen), bezoeken aan sauna- en parenclubs e.d. Zowel met haar zus, als met andere vriendinnen ontwikkelde ze haar biseksualiteit. Ik lag enigszins verbijsterend te luisteren, en was onder de indruk van bevlogenheid. Op oudere leeftijd en tijdens haar studie heeft ze meerdere vriendjes gehad, waarbij ze al vrij snel de behoefte had aan ‘andere‘ mannen / vrouwen, waardoor de verkering weer werd verbroken. Het was telkens zoals ze aangaf een soort niet te remmen drang naar seksueel contact met anderen. Ook binnen bijvoorbeeld parenclubs vond ze het zalig om met meerdere mensen tegelijk bezig te zijn, waarbij ze uiteindelijk ook een koppel ontmoette (beiden ruim 20 jaar ouder) die haar ingewijd hebben in de wereld van de erotiek.

In eerste instantie hebben ze een aantal malen met hun drieën een parenclub bezocht, waarbij ze vooral intensief met elkaar gespeeld hebben. Daarna bezocht ze het koppel thuis, waarna er altijd een geil uren durend trio volgde. Ook had dit koppel een soort seks feestjes thuis, waarbij ze ook werd uitgenodigd en mocht kennis maken met tal van vormen van seks. Dit contact heeft ruim twee jaar geduurd, waarbij ze zelfs een week met dit koppel op ‘vakantie’ is geweest. Dit alles was klaarblijkelijk nog niet genoeg, want in die tussentijd had ze met grote regelmaat nog diverse one-night-stands met zowel mannen als vrouwen. Ik vroeg mij natuurlijk af, of ik dan nummertje 200 in de rij was, en hoe ik dan in haar plaatje paste?

Ze vertelde dat ze zich aangetrokken voelde tot sowieso “oudere mannen” (we scheelden 9 jaar) en dat het mannen waren met een bijzondere uitstraling (dank u), en zeker niet tot de groep macho mannen moesten behoren. Rijpere en ervaren mannen, zoals ze het zei, die open staan voor meerdere vormen van seks, die het lekker vinden om nieuwe dingen te ontdekken, en die het ook niet erg vinden om mij te delen met anderen! Dit was natuurlijk wel een behoorlijk statement, en terwijl ze met haar hoofd op mijn borst lag en met haar handen lieflijk en teder mijn zak bespeelde, moest ik wel even nadenken. Is het dan een soort verslaving zei ik? Nee, zei ze, volgens de dokter is het een obsessieve-compulsieve stoornis, waarbij het woord verslaving verkeerd zou zijn. Mijn libido is sterker ontwikkeld dan gemiddeld, wat leidt tot een overmatige seksuele drift. Behandeling heeft alleen zin als deze drift zorgt voor stress of gebrekkig sociaal functioneren, wat bij mij niet het geval is, want ik geniet er reuze van, en het geeft me zelfs energie en goede zin.

“En jij bent niet alleen een leuke gezellige lieve vent, maar ook zalig in bed, zalig om mee te vrijen en je likt meesterlijk”. Complimenten waar je niet chagrijnig van kon worden als man, maar het sceptische in mijzelf bleef toch door mijn hoofd spelen, wat overigens niet lang duurde, want ze schoof van mijn borst naar beneden en nam mijn slappe pik in haar mond, en wist weer met haar heerlijke lik- en zuigkunst een knappe ‘rechtopstaande’ jonge man te ontwikkelen. Ik keek naar haar prachtige lichaam, heerlijke billen en zalige geschoren kutje, dus trok haar over mij heen, waarna we in standje 69 ongelooflijk intiem en geil met elkaar bezig zijn geweest, waarbij we beiden heerlijk nogmaals zijn klaargekomen, waarbij ik haar heb laten genieten van haar eigen lekkere vocht.

Na heerlijke strelingen en langdurige vrijpartijen zijn we in bad uitgekomen en hebben heerlijk ontspannen tegen elkaar aan gelegen, waarbij ik ‘les’ heb gehad om mijn vingerkunsten verder te verbeteren. Dit laatste was meer in de stijl hoe vrouwen elkaar bevredigen. Zachter, intenser, langzamer, de juiste plekjes, de juiste bewegingen en de ‘juiste diepte’. Je bent dus nooit te oud om te leren, zelfs niet van een jongere ‘nymfomane’.
Met een waanzinnig lekker gevoel ben ik naar huis gereden, waarbij haar verhaal door mijn hoofd spookte en ik mijzelf afvroeg of dit wel het juiste gevoel was, en dat ik er niet verkeerd aan deed. De tijd zou het leren.

Groeten Paul en tot de volgende belevenis.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir