Een (erg) erotische fotoshoot

Een (erg) erotische fotoshoot
Om het verhaal goed te verstaan, moet ik eerst een beetje het kader schetsen.

Ik ben een amateurfotograaf en ik neem graag foto’s van vrouwen, liefst licht erotisch, maar wat stouter mag ook.
Op een dag kreeg ik een berichtje van een dame die vroeg wat ik van plan was met die foto’s en of haar dat iets ging kosten. Ik stelde haar gerust dat het voor mij gewoon een hobby is en dat ik de fotoshoot dus gratis deed. Ook gaf ik haar mijn woord dat haar foto’s nooit zouden verspreid worden. Na nog enkele berichtjes over en weer werd er een afspraak gemaakt. Op de afgesproken avond ging ik naar haar toe. Dat doe ik meestal omdat het praktisch is voor het geval we attributen willen gebruiken voor de foto’s. Denk nu niet onmiddellijk aan sex speeltjes, maar eerder aan sjaaltjes, boeken, waaiers, …. eender wat om de foto wat in te kleden en om het model wat in handen of om het lijf te geven.

Na het aanbellen, opent de dame de deur en heette me hartelijk welkom. Ik schat dat ze rond de 55 jaar oud was. We gingen naar de living waar ze vroeg hoe alles in zijn werk zou gaan. Ik legde haar uit dat dat eigenlijk volledig van haar afhing. Ik pas me altijd aan aan de wensen en grenzen van het model. Zo zal ik een model nooit tegen haar zin dingen laten doen, maar haar ook niet tegenhouden als ze helemaal uit de bol wil gaan.

Ze zei dat het toch oorspronkelijk wel de bedoeling was dat ik haar naakt zou fotograferen. “Natuurlijk”, zei ik. Maar meestal begin ik met wat softere foto’s, in lingerie bijvoorbeeld. Dat vond ze een prima idee. Ze knoopte haar hemd een beetje open en toonde me haar kanten BH en vroeg of die goed genoeg was. Het was een erg mooie BH en dat zei ik haar ook. We dronken ons drankje leeg en ze vroeg of we er aan konden beginnen. Ik antwoordde haar dat we konden starten als ze geen vragen meer had. Ze wist eigenlijk niet goed hoe ze moest beginnen, vertrouwde ze me toe.

Ik gaf haar wat tips en ik begon met eerst wat portretten van haar gezicht. Daarna van haar gehele lichaam in enkele poses, maar nog steeds gekleed. Nu vroeg ik haar om haar hemd uit te trekken, maar wat plagend, alsof het een striptease was. Ze volgde mijn aanwijzingen perfect op. Intussen kreeg ik een beter zicht op haar lichaam. Ze was niet dik, maar een beetje mollig. Ze had een mooi gevulde boezem, die door haar BH een prachtige cleavage toonde. Ik vroeg haar nu om de bandjes van de BH van haar schouders te doen, en dat deed ze ook. “Moet hij uit?”, vroeg ze. “Neen, nog niet” antwoordde ik. “Nu gaan we wat doen met je rok : trek hem langzaam omhoog” was mijn volgende verzoek. Ook dat deed ze bijna als een professional. Haar kanten slipje werd zichtbaar. Nadat ze haar rok opengeritst had en hem opzij gelegd had, herbegonnen we met het aannemen van enkele poses waarbij ik probeerde om haar vormen zo goed mogelijk te laten uitkomen. Ze had een lekker volle kont, ook weer niet dik maar echt mooi.

Ik vroeg haar of ze er klaar voor was om aan het naaktgedeelte te beginnen. “Ja hoor” was haar antwoord. Ze trok langzaam eerst haar BH uit, enkele poses waarbij ze haar borsten speels bedekte met haar handen. Daarna enkele met een doorzichtige sjaal. Tenslotte ging ook haar slipje uit. Opnieuw maakten we enkele foto’s met wat attributen erbij. Ik was erg tevreden over de gemaakte foto’s en over hoe goed en natuurlijk ze zich als model gedragen had.
Ik toonde haar enkele van de gemaakte foto’s en ook zij was er erg tevreden mee.

Toen vroeg ze me of ik meende wat ik gezegd had bij de bespreking in het begin over het feit dat ik haar niet zou tegenhouden als ze het wat stouter wou maken. “Neen, geen probleem voor mij” antwoorde ik en vroeg wat ze in gedachten had. Ze vertelde me dat ze graag enkele foto’s zou hebben waarop ze aan het masturberen was. Ik zei haar dat ze gerust haar gang mocht gaan.
“Wacht hier even, ik haal wat extra spullen”, zei ze. Even later kwam ze aan met een vibrator en het duurde niet lang voor ze die over haar clitoris liet gaan. Niet lang daarna schoof ze hem binnen in haar kutje. Haar pretoogjes en het zachte gekreun verraadden dat ze er van genoot. Ik liet haar begaan en probeerde me zo goed mogelijk op te stellen om wat goede foto’s te schieten. “Vind je het opwindend ?” vroeg ze. Ik had er eigenlijk nog niet echt bij stilgestaan zolang ik de foto’s aan het maken was omdat ik me daarop concentreerde, maar na haar vraag bekeek ik de zaak toch even anders. En of het een opwindend zicht was !!!! Ik knikte van ja.

“Wees eens een schat, en breng me de bus slagroom uit de koelkast eens” vroeg ze me. Na even zoeken was ik terug met de gevraagde bus en ik gaf ze haar. Ik dacht eerst dat ze de klassieke ‘slagroom op de borsten’ foto wou, maar was ik even verkeerd. Haar vibrator werd vervangen door de spuitbus !!! Ze pompte die steeds harder heen en weer in haar kut en kreunde ook steeds luider. Na een tijdje kwam ze klaar. Ze bleef eventjes naschokken en haar blik stond wat troebel. Ze haalde de spuitbus uit haar natte grot en keek me aan. “Dat is de eerste keer dat ik in het bijzijn van iemand anders gemasturbeerd heb, ik hoop dat je er goede foto’s van hebt” vertrouwde ze me toe. Ik verzekerde haar dat ze daar gerust over mocht zijn.

Toen gebeurde wat ik eerder dacht, namelijk dat ze de slagroom op haar tepels spoot. Opnieuw begon ik foto’s te maken. Plots vroeg ze me “Ik ben nu toch heel braaf geweest, wil je me een pleziertje doe?” Hoe kon ik daar nu ‘neen’ op zeggen? Ze vroeg me om de slagroom op te likken. Er zijn wel ergere dingen dan dat, dacht ik bij mezelf en ging naar haar toe. Ik likte plagend de room van haar ene borst en ze had er wel plezier in. Dan naar de tweede borst en opnieuw likte ik haar tepel net iets langer dan nodig om alleen maar de room weg te halen. Intussen had ze haar eerste borst opnieuw van een portie room voorzien en het spelletje ging zo nog even door. Haar volgende move was dat ze haar buik van een hoopje voorzag. Braaf likte ik ook dat weg, en kon al raden waar ze naartoe wou. Het duurde niet lang of haar nog natte kutje kreeg inderdaad een toefje room, en natuurlijk mijn tong erbij. Na de room proefde ik haar geile sappen. Om haar te plagen, haalde ik mijn tong diep door haar kale gleuf. Ze vond het heerlijk, dus deed ik nog even verder. Ik zag dat ze haar borsten masseerde en in haar tepels kneep. Ik stopte met haar kutje te likken en nam een van haar tepels in mijn mond. Met één hand streelde ik haar klitje en al snel verdwenen er twee vingers in haar poesje. Met mijn duim bleef ik haar klitje stimuleren. Het duurde niet zo erg lang voor ze weer klaarkwam.

Toen ze weer uitgehijgd was, deed ze mijn rits open en zonder vragen te stellen begon ze me te pijpen. Ik speelde met haar borsten en voelde dat het niet lang meer zou duren eer ik klaar kwam. Omdat ik weet dat niet alle vrouwen er van houden om sperma in hun mond te krijgen, zei ik haar dat ik dicht bij een orgasme was. Haar reactie was dat ze nog harder pompte met haar mond en al snel spoot mijn zaad in haar mond. Nu stond ik even te trillen op mijn benen. Ze keek me aan en vroeg of het lekker was, maar ze wist dat het een overbodige vraag was. Ze nodigde me uit om de nacht daar door te brengen, maar dat kon niet omdat ik ‘s anderendaags moest gaan werken en ik nog een eind terug moest rijden naar huis. Ik maakte nog een kopie van de foto’s voor haar en vertrok met spijt in het hart.

Dat was zeker één van de meest memorabele fotoshoots die ik ooit gemaakt heb en als ik haar foto’s terugzie, denk ik er met veel plezier aan terug.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir