Deel 2: Avontuur met de spahotelbaas- en bazin in

Anal

Deel 2: Avontuur met de spahotelbaas- en bazin in
Nadine en Ralf zijn na ons hevig intiem moment als een blok in slaap gevallen. Het is toch al 17u en besluit maar naar mijn kamer te gaan. Ik kan toch nog enkele rondes aan, dat voel je toch meteen. Maar het zal niet voor deze avond zijn. De gasten mogen ook niks in de gaten krijgen denk ik dan. Vooraleer Ralf bij zijn Nadine ging liggen vroeg hij me de privéingang te gebruiken indien ik de spa zou verlaten. Zo hadden hij en Nadine nog wat rust voor de avond pas echt begon. Ik sta op en blijf nog even staren naar Nadine. Haar linkerborst staat stevig aangedrukt tegen Ralf. Je ruikt nog steeds dat sfeertje… je weet wel… heerlijke seks. De geur van parfum, ons zaad en haar kutsappen. Ik buk me even en geef haar een kus op het voorhoofd. Even streel ik met enkele vingers over haar hele lengte. Een lichte kreun en een alleszeggende “Tot straks bij het avondeten, kanjer”.

Langs de privéingang bereik ik de dienstlift die me naar elk verdiep kan brengen. Ik leef in een roes, een droom. Maar neen, dit is realiteit en kan het toch amper bevatten. Oké, een lekkere meid van mijn leeftijd is top, maar Nadine… een milf die met voorsprong mijn andere sexpartners achter zich laat. Eens in de kamer doe ik meteen mijn badjas weer uit en neem ik een douche om me klaar te maken voor het diner straks. Wat mis ik de aanwezigheid van Nadine al. In een mum van tijd sta ik weer zo hard als staal. Neen, laat ik hier nu niks kruit verschieten. De douche verlaten en kiezen voor een smoking, kwestie indruk te maken op Nadine.

Eens aangekomen in het restaurant merk ik dat de sfeer minder uitgelaten is dan de dag voordien. Geen buffet, maar toch een 6-gangenmenu. De maître wijst me een tafel voor 3 aan. Blijkbaar geen vergissing, want Ralf en Nadine zijn het gezelschap en wenken me. Ralf lijkt met zijn smoking als twee druppels op mij te lijken en Nadine… ja… zwarte, korte cocktailjurk met open rug en klare kijk op haar grote jongens. Ze houdt er duidelijk niet van om hen goed te verstoppen. Wanneer ik haar kus, streelt men hand langs haar rug over haar lekkere kont. Ralf keurt het goed. Het gesprek aan tafel verloopt zeer ontspannen. We werpen wat complimentjes en hebben het over onze stomende vrijpartij. Volgens Ralf moet dit zo snel mogelijk een vervolg kennen, maar dan zonder enige geheimzinnigheid. ‘Kijk om je heen. We zijn geen groot hotel en we hebben geen 100 gasten. Maar we kunnen toch wel even een oproep doen?’, zegt Ralf. Hij staat op, tikt met een mes tegen zijn glas en spreekt de overgebleven gasten toe. Naar schatting nog 5 mensen. Liefhebbers kunnen snachts gebruikmaken van het wellnessgedeelte en ook van het publieke zwembad. Applaus weerklinkt en het lijkt voor sommigen ideal om te ontkateren of om net nog zwaarder te gaan feesten.

Ik, Ralf en Nadine blijven nog even napraten terwijl de 5 andere gasten zich naar het zwembad begeven. Werkelijk niemand lijkt geneigd om zich te wagen aan een potje nudism in de wellness. Het zwembad passeer je immers eerst als je naar de wellness trekt. Een koppel twintigers, een zestiger en dan nog een koppel dat de leeftijd van Nadine en Ralf moet hebben, houden het dus bij wat baantjes trekken in het zwembad. Wanneer wij ook aankomen, besluiten Ralf en Nadine zich zonder schroom uit te kleden, hoewel dit in principe geen naaktzone is. ‘Het moet eens gedaan zijn met dat onderscheid te maken’, vindt Ralf. Nadine helpt me met uitkleden terwijl ik me niet kan bedwingen om haar kanjers stevig te inspecteren. Wanneer ze men broer naar beneden trekt, springt men paal meteen tegen haar mondje. Geen tijd te verliezen denkt ze en ze begint me meteen te pijpen, terwijl ik haar rug streel. De andere gasten weten niet wat ze zien. Toch besluit het jongere koppel zonder aarzelen ook mee te doen. Ze zoeken een ligzetel, bikini uit, zwemshort uit en gunnen ons een blik op hun innig liefdesspel. Het oudere koppel gaat aarzelend naakt. Voor de man geen probleem, maar enkel de vrouw lijkt te aarzelen. Geen reden daartoe volgens mij en Ralf, die met een stevige ruk haar bikini kapot trekt en meteen met enkele vingers de vrouw begint te vingeren. Ze tracht haar kreunen te bedwingen om haar man niet te beledigen. Ralf doet haar zwijgen door haar nogal bruut te tongzoenen. Haar man bevalt het wel. Hij masseert haar stevige b-cup en slaat enkele keren op haar kont. Zelf geniet ik van Nadine’s pijpkunsten. Dit is ongelooflijk lekker. Het jonge koppeltje vrijt, Ralf is met het ouder koppel bezig en ik geniet van Nadine. Ach en de zestiger zit al masturberend te geilen op dit tafereeltje.

Nadine gaat op een ligzetel zitten en leunt achterover. Ik help haar de benen de spreiden om te proeven van haar sappig kutje. Ik duw haar roze lipjes licht uiteen en men tong baant zich een weg naar binnen. Subtiel kijk ik haar recht in de ogen. Een mooi zicht over haar kale kut, over haar buik, haar jongens… kippenvel. Ze geniet en ik doe dat ook. Wat verderop zitten de luidste kreunen bij de andere dame die Ralf ondertussen laat voelen wat het is om dubbel geneukt te worden. Ralf ligt neer en boort het kutje terwijl haar man haar een keertje anaal neemt. Het jongste koppel is intussen in de open douche gaan staan, gevolgd door de zestiger. Die wil het natuurlijk niet houden bij wat rukken. De jongen van het koppel leunt tegen de douchemuur terwijl zijn vriendin hem pijpt… maar ondertussen ook op de paal van de zestiger rijdt.

Ik weiger te geloven dat de alcohol hen zover heeft gebracht. Iedereen ziet in dat seks gewoon het beste is wat er bestaat. Nu mijn tong bijna voor een hoogtepunt heeft gezorgd bij Nadine, haal ik mijn paal boven. Ik trek haar recht waarna ze haar handen leunend tegen de muur zet. Ik grijp haar linker dijbeen en enkele vingers van mijn rechterhand maak ik nat. Ik wrijf wat over men lul en haar kutje. Lang duurt het niet of ik duw mijn paal helemaal bij haar naar binnen. Al hijgend fluister ik haar vragend hoe hard ze dit wil. Smekend vraagt ze alles te geven wat ik heb. Daarop plaats ik men handen op haar heupen en bij elke stoot duw ik haar nog harder over mijn paal. Ralf komt naast me staan, terwijl de andere dame op zijn lul rust. Hij draagt haar tot bij ons en blijft haar ondertussen neuken. Haar man staart ons aan. Hij streelt Nadine’s rug en legt een hand op mijn schouder. Hij kijkt me aan en zegt: ‘Je herkent ons vast niet. Jaren geleden was je hier als tiener niet?’. Ik ben even verward en kan me hen niet meteen herinneren. Ik trek me even terug uit Nadine. ‘Ja, met je ouders kwam je toch jaarlijks naar hier? We kennen hen zeer goed. Je moeder is zoooo goed. Ik kon niet genoeg van haar krijgen’, mijmert hij. ‘En je vader ging nog harder tekeer op mijn vrouw als Ralf nu doet.’

Ben wat verbijsterd maar tegelijkertijd is het ook ontzettend geil. Mijn ouders in een foursome met dat koppel. Ik moét voelen wat mij vader bij die vrouw heeft gevoeld. Nadine is ondertussen op haar rug gaat liggen en John – de man die meermaals mijn moeder neukte – op duwt zijn paal bij haar naar binnen. In ware missionarishouding liggen beiden nu het beste van zichzelf te geven. John’s vrouw Ingrid berijdt intussen als een ruiter de lul van Ralf. Die ligt relax op de rug en kijkt toe hoe iedereen in de spa geniet van elkaar. Ik ga op men knieën zitten en sla enkele keren op Ingrid’s billen. Ik laat haar wat meer vooroverbuigen naar Ralf toe, spuw op enkele vingers. Ik wrijf met men lul enkele keren over haar kont. Voorzichtig duw ik hem in haar lekkere grote kont. Wat een fantastisch gevoel blijft dit. Anaal neuken terwijl je duidelijk de stoten voelt van Ralf in het andere gaatje.

De zestiger en het jonge koppel zijn intussen gestopt. Het koppeltje besluit nog wat te zwemmen en de zestiger komt even gedag zeggen vooraleer hij naar zijn kamer trekt. Vooraleer hij dat doet, komt hij zijn ‘geile schat Nadine’ nog even wat zaad geven. Na enkele minuten naar ons vieren te staren, staat hij op het punt om klaar te komen. John merkt dat op en trek zich even terug uit Nadine. De zestiger neemt zijn plaats in om enkele ogenblikken later Nadine’s kut vol te spuiten. John op zijn beurt, spuit Nadine’s gezicht en borsten onder.

De zestiger is pas vertrokken wanneer ook ik en Ralf op ons hoogtepunt zijn. Wat een climax, want je voelt Ingrid’s kont en kutje samentrekken. We kiezen daarop voor wat verkoeling en springen allemaal het zwembad in. Maar John en Ingrid besluiten snel om te gaan bekomen op hun kamer. Ik krijg nog een lekkere natte tongzoen van Ingrid vooraleer het koppel zich terugtrekt. Goed idee denkt denkt het jonge koppeltje en volgen hun voorbeeld. Ik blijf achter met Ralf en Nadine. Het ideale moment voor Ralf om me watt e vragen. Ter gelegenheid van een beurs voor hotelhouders moet ofwel Nadine ofwel hij voor een hele een weekend naar Berlijn. Ralf en Nadine hebben onderling besloten dat Ralf de eer heeft om het hotel te vertegenwoordigen. Nadine blijft hier om het hotel te runnen. Stiekem geeft Ralf ook toe dat zijn Nadine bij mij in goede handen is… wordt vervolgd.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir