de studente 2

de studente 2

“Weet je wat ik nu graag eens zou willen?” vroeg Simone na een paar minuten, terwijl ze nog amechtig lag uit te blazen, en de beide mannen ter weerszijden met haar borsten speelden.
“Nou?” vroeg Jaap glimlachend.
“Jullie hebben me zó geil gemaakt, zo liederlijk, doorallesheengeil, dat ik graag ‘es een kleine gangbang zou willen meemaken.” zei ze, met nog steeds een geile blik in haar mooie ogen. “Ik heb drie gaatjes, waar een lul in kan; en dan heb ik ook nog twee handen, die met een lul ook wel raad weten. En dan gaan jullie me om de beurt heerlijk neuken, steeds in een ander gaatje, en dan liefst een paar keer! Wat zeggen jullie daar van?” Ze lachte al genietend bij het vooruitzicht, dat vijf mannen haar helemaal suf zouden neuken. “Kennen jullie een paar mannen, die mee willen doen?”
“O, dat zal vast wel lukken.” lachte Kees, die haar voorstel wel zag zitten en er maar wàt graag aan mee wilde doen.
“Wat denk jij, Jaap? Henk, Klaas en Piet zijn er wel voor te porren, hè?”
“Ik weet wel zeker van wel.” lachte Jaap, die er ook wel zin in had.
“Mooi. Dan regelen jullie dat even. Kunnen we het dan volgend weekend hier doen, Jaap?”
“Natuurlijk, meid.” grinnikte hij, “En ik vraag niet veel huur van jou, hoor.”
“Húúr??” lachte Simone, hem plagend in zijn lul knijpend. “Wat voor huur had je dan in gedachten?”
“Een keer lekker in dat hete bekje van je spuiten.”
“O, dàt kan wel!” riep ze lachend, “Dan ruilen jullie maar even. Kom maar gauw, want ik ben nog steeds geil! Kees, schuif jij je lul maar snel in mijn kut!”
Even later voelde ze Jaaps eikel tegen haar keel drukken, terwijl Kees al in haar hete kutje zat te rammen en zich met haar borsten probeerde te vermaken. Omdat Simone intensief aan Jaaps paal zat te zuigen en ze haar drijfnatte kutje strak om Kees’ heen en weer raggende lul klemde, hadden de beide mannen niet veel tijd nodig om in dit geile meisje heftig klaar te komen. Brullend en schreeuwend schoten ze hun zaad in haar mond en in haar kutje, waar zij het met graagte ontving.

“Zo, voorlopig hebben jullie me wel even genoeg geneukt. Morgen is er weer een dag.” zei ze even later, toen ze naast elkaar lagen uit te hijgen.
“Morgen al? Volgend weekend toch?” vroeg Kees.
“Ja, ook dan. Maar daarvoor moeten jullie eerst een paar mannen optrommelen, die weten waarvoor ze een lul gekregen hebben, en die me helemaal suf kunnen neuken. Maar morgen wil ik jullie ook nog een keer. Oké?”
“Oké, meid!” grinnikte Kees, die nog even aan haar borsten wilde komen.
Maar hij kreeg een tik op zijn vingers en Simone zei lachend:
“Mórgen, zei ik, Kees. Geduld, mannetje. Spaar je energie maar voor morgen. Misschien moet je me wel meer neuken dan je lief is.”
“Dàt bestáát niet. Met zo’n verrekt lekker ding als jij?!” grinnikte Kees en greep nog even plagend naar haar borst, een voorbeeld dat prompt door Jaap werd gevolgd. Maar Simone sprong lachend op, waarbij haar borsten vrolijk op en neer wipten, en begon haar kleren aan te trekken. De beide mannen vonden het zonde om zo’n prachtig naakt lichaam met een stel ordinaire kleren te bedekken, maar ze legden zich erbij neer.

Jaap liep bijna de hele week met een stijve lul rond bij de gedachte aan wat er in het weekend stond te gebeuren, maar toen was het dan eindelijk zo ver. Zaterdagavond kwam Simone direkt na het avondeten achterom bij hem naar binnen. Ze had voor de gelegenheid maar iets gemakkelijks aangetrokken: een zeer strak Tshirt, zonder mouwen maar mèt een diepe Vhals en een rij knoopjes van boven tot beneden, en daaronder een extreem kort rokje. Het rokje liet het grootste deel van haar prachtige slanke benen zien en de Vhals bood een goede blik op de aanzet van haar heerlijke borsten.
“Nou, jij ziet er lekker uit!” complimenteerde Jaap haar begerig. Hij wilde direkt wel aanvallen, maar Simone weerde hem lachend af en zei:
“Wacht maar, jongetje! Je mag mijn borsten even voelen, om op temperatuur te komen, en dan wachten we rustig tot de anderen er zijn.”
“Ik ben al lang op temperatuur! De hele week al!” zei hij quasimopperend, terwijl hij een hand in haar Vhals liet glijden en een van haar borsten omvatte, wat zij zich glimlachend liet welgevallen.
“Ben je zó geil, Jaap?” vroeg ze tevreden, “Heb je er zó veel zin in, jongen, om mij met een stel anderen te neuken?”
“Meid, ik loop de hele week al met een stijve rond. Hier, voel maar.”
Simone legde even een hand op zijn broek, stelde daar inderdaad een forse bult vast en glimlachte voldaan.
“Ik heb er ook zin in, Jaap. Ik heb er echt veel zin in, want ik ben ook hartstikke geil. Ik hoop alleen maar dat ik het goed doe, want ikheb me nog nooit met vijf lullen tegelijk bezig gehouden.”
“Zullen we dan eerst maar even oefenen?” Hij rolde haar tepel, maar dat kwam hem prompt op een tik op de vingers te staan, want Simone was daar heel gevoelig, en ze wilde persé wachten tot de andere mannen er ook waren.
“Ik ga straks met vijf mannen tegelijk sexen en geilen.” zei ze, meer tegen zichzelf dan tegen Jaap. “Sexen, geilen en neuken! Héérlijk!!”

De anderen lieten gelukkig niet lang op zich wachten. Eerst kwam Kees achterom binnen, en die zat nog maar net – zich vergapend aan de geile, sexy verschijning van Simone, toen er aan de voordeur gebeld werd.
“Ik denk dat dat ze wel zullen zijn.” veronderstelde Jaap, terwijl hij opstond om open te doen. Maar Simone sprong overeind en zei:
“Laat mij maar even open doen, ìk ben vanavond de gastvrouw.”
Lachend, en ook een beetje opgewonden liep ze naar de voordeur, deed die open en zag drie niet onknappe mannen staan, die haar direkt bewonderend aankeken.
“Jij moet Simone zijn, waar Jaap het over had.” zei één van hen, die Henk bleek te heten.
Hij gaf haar een hand en ook Klaas en Piet stelden zich voor, terwijl ze haar verlekkerd aankeken. Simone had dat wel in de gaten en lachte zwoel en opgewonden.
“Zullen we direkt maar beginnen?” stelde de laatste voor en stak meteen een hand in haar Vhals, waar hij een borst omvatte.
Dat lieten de anderen niet op zich zitten en ook zij begonnen haar heerlijk te betasten. Simone liet het zich lachend en tevreden welgevallen.
“Jullie mogen even mijn borsten voelen, want dat mochten Jaap en Kees ook. Maar dan gaan we naar binnen, en we gaan langzaam aan beginnen, jongens. We hebben wat mij betreft de hele nacht.”
“Ik heb echt zin om je te neuken, Simone!” verklaarde Henk, die al geil was, terwijl ze de kamer ingingen.
“Je mag mij neuken zo veel je wilt, Henk. Je krijgt heus de kans wel, jongen.” lachte Simone, terwijl Klaas haar even plagend in haar lekkere billen kneep en ze, nog in de deuropening, de hand van Piet op haar borsten voelde.
“Jongens, beheers je een beetje!” riep ze lachend uit, “Jullie mogen mij allemaal neuken zo veel je wilt en zo veel je kunt. Maar laten we rustig aan beginnen, dat is veel fijner. Het wordt nog geil genoeg, hoor, dat beloof ik jullie.”
Maar niemand had veel zin om nog lang te wachten, Simone zelf ook niet. Het idee, dat zij straks de beschikking over maar liefst vijf ongetwijfeld keiharde lullen zou krijgen, wond haar dermate op, dat zij maar nauwelijks tot na het tweede kopje koffie kon wachten. En hetzelfde gold voor de mannen. Toen zij van Jaap hadden gehoord, dat er bij hem een meisje kwam, dat graag door een heel stel mannen geneukt wilde worden, waren zij maar al te bereid zich beschikbaar te stellen. Gratis neuken, en dan ook nog met een prachtig mooi meisje zoals Jaap had beloofd, wilde iedereen wel.
Simone, die tussen Jaap en Henk in op de bank zat, had al heel wat sexuele grapjes te horen gekregen, toen Henk zijn hand op haar blote bovenbeen legde en die langzaam naar boven en onder haar korte rokje schoof.
“Jullie kunnen maar niet wachten, hè?” lachte ze.
“Nee, vind je het gek?” was Henks wederwoord, “Ik denk dat we allemaal zin hebben om onze lullen in jouw kutje te steken.”
“En in m’n kontje, en in m’n mond.” vulde zij lachend aan, “Jullie moeten me overal neuken waar ik maar geneukt kan worden. Ik ben zo langzamerhand zo geil als boter!”
Ze keek even om zich heen en stelde heel tevreden vast, dat de mannen ook allemaal geil waren en zaten te trap-pelen om “aan het werk” te gaan. Ze draaide zich naar Henk toe en begon zijn overhemd langzaam los te knopen, wat hij zich met toenemende opwinding liet welgevallen.
“Ik zal jou wel even uitkleden, omdat je nu eenmaal naast me zit.”
“Kun je ons niet ook even uitkleden?” vroeg Piet begerig.
“Nee, dan duurt het me allemaal te lang. Kleden jullie je maar gauw uit, en dan ga ik me ook uitkleden.”
“Ik verlang er nu al naar om jou naakt te zien, Simone!” zei Klaas, die al begonnen was zich van zijn weinige kleren te ontdoen.
“Komt gauw genoeg, jongen. Jullie mogen mij helemaal naakt zien, en dan ben ik helemaal voor jullie.”
“Mogen we je echt neuken, Simone?” Klaas kon zich zo’n unieker kans maar moeilijk voorstellen.
“Ja, Klaas. Je mag mij neuken, en zelfs zo vaak als je wilt. Ik wil alle lullen in al mijn gaatjes hebben.”
“Dat betekent, dat we je allemaal minstens drie keer moeten neuken.” rekende Jaap snel uit.
“Daar heb jij vast geen bezwaar tegen, geile beer.” lachte het geile meisje.
Op het moment dat ze Henk uit zijn onderbroek hielp – zodat hij geheel naakt naast haar zat – hadden ook de anderen geen draad textiel meer aan hun lijf. Simone bekeek de mannen zwoel lachend en zei toen:
“Ik stel voor dat degene met de langste lul mij het eerst in mijn kutje neukt. Nummer twee in mijn kontje en nummer drie zal ik heerlijk pijpen.”
“En de andere twee dan?” wilde Henk weten.
“Die help ik met mijn handen. En als jullie allemaal klaargekomen zijn, dan wisselen jullie van plaats. Wie uit wil rusten, mag dat, maar ik zou het liefst constant geneukt willen worden.”
“O, ik kan wel een paar keer achter elkaar.” merkte Jaap op, en ook de anderen waren ervan overtuigd dat zij het hete meisje meer dan eens zouden kunnen bedienen.
“Zo, nu zitten wij allemaal in onze blote kont. Nu moet jij je uitkleden.” was Kees van mening.
“Ga je gang.” antwoordde Simone vrolijk, terwijl ze opstond en voor hem ging staan. “Jullie mogen mij uitkleden. Je mag er wel íets voor over hebben als je mij wilt neuken!”
“O, dat is geen enkel probleem, meid.” grinnikte hij en begon langzaam de knoopjes van haar T-shirt los te maken. Wat hij toen nog niet wist, was dat Simone – om hen wat langer in spanning te houden – een beha had omgedaan: dan hadden ze wat meer uit te trekken voordat ze haar naakt zouden zien.
Toen hij het laatste knoopje had losgemaakt – Jaap en Henk waren met haar rokje bezig – schoof Kees het kledingstukje over haar armen naar beneden, terwijl Simone lachend zo nu en dan speels en plagend tegen zijn groeiende lul tikte.
“Jongens, ik heb er zin in. Ik heb nog nooit drie pikken tegelijk in me gehad, maar ik heb er echt zin in!”
“En anders wij wel, meid!” lachte Jaap, terwijl hij haar rokje liet vallen.

Klaas maakte haar beha los en Piet schoof haar slipje op haar voeten, waarna zij er uit stapte. De mooie, sexy en geile Simone stond nu geheel naakt voor de vijf eveneens naakte mannen, die haar blote lichaam bewonderend, maar ook begerig bekeken.
“Nou, ik ben ook naakt.” zei ze,en voegde er lachend aan toe: “Nu ga ik eerst jullie lullen lekker stijf maken, voor zover ze dat niet al lang zijn, en dan meet ik wie de langste heeft. Laten we het zo doen: de winnaar mag zelf kiezen in welk gaatje hij mij het eerst wil neuken. Goed?”
“Dat is een goed idee.” vond Henk, die het niet kon laten even in haar borsten te knijpen.
Simone pakte een lineaal van tafel en zei:
“Ga maar even in een rij staan. Dan maak ik jullie flink stijf en dan zal ik jullie lullen opmeten. Intussen mogen jullie heus wel aan mij zitten, hoor.”
De geile mannen deden wat ze zei en als eerste nam ze Kees’ lul in haar hand, die ze even lekker masseerde, waar-door hij keihard werd. Zo deed ze het bij de anderen ook en zei toen:
“Jaap heeft met 24 centimeter de langste. Dan komt Henk met 23, Klaas met 22, Kees met 21 en Piet heeft 20. Maar troost je, Piet. Volgens mij heb jij de dikste. Dus je hebt best wel iets om trots op te zijn. Jaap, waar wil je mij het eerst neuken?”
“Gewoon lekker in je kutje, Simone. Je heerlijke kontje komt straks wel aan de beurt.”
“Oké. Dan stel ik voor dat Henk me eerst in mijn kontje neukt en dat ik Klaas ga pijpen. Ga maar dwars op de bank liggen, Jaap. Dan kom ik over je heen en stop je lekkere lul in mijn kutje. En dan moet Henk zijn knuppel in mijn kontje duwen en me daar neuken. Klaas, jij komt op je knieën naast ons en stopt je lul in mijn mond; dan zal ik je zaad uit je ballen zuigen.”
“Jongens, we gaan Simone helemaal suf neuken.” beloofde Jaap, terwijl hij deed was zijn buurmeisje had gezegd. “En dat zal wel lukken ook, want ze heeft ons zo geil als boter gemaakt met dat heerlijke, naakte lijf van haar.”
“Ja, jullie moeten me inderdaad gek neuken, totdat ik niet meer kán!” antwoordde zij. Ze vlijde haar heerlijke,naakte lichaam over dat van haar buurman heen, terwijl ze zijn harde pik voor de ingang van haar verlangende kutje hield. Daarna liet ze zich genietend op zijn paal zakken en voelde ze haar kutje heerlijk opgerekt worden. Ze bewoog een paar keer op en neer om hem nog een beetje stijver te maken en zei toen, achterom naar Henk kijkend:
“Henk, maak jij m’n kontje maar even lekker glad en duw dan die lekkkere lul van je maar in mijn bruine sterretje. Dan gaan we lekker met z’n drieën neuken, jongens. En Klaas, geef me jouw lul nu ook maar; dan zalik jouw lekker stijf zuigen.”
“Ik heb liever dat je m’n zak leegzuigt.” grinnikte hij, terwijl hij zijn lul voor haar verlangende bekje hield. Simone opende haar mond en zoog zijn lul bijna naar binnen, tot ze zijn eikel achter in haar keel voelde. Ze bewoog haar hoofd heen en weer en zoog genietend aan zijn paal, terwijl ze de eikel van Henk tegen haar kontje voelde.
Daar ontspande ze zich en ze voelde hoe zijn dikke stam heerlijk langzaam, maar zeker in haar kontje werd opge-nomen. Toen ze zijn buik tegen haar malse billen voelde en zijn handen stevig in haar middel, liet ze Klaas’s lul even los en zei:
“Zo, jongens. Nu heb ik drie lullen in mijn lichaam, en nu gaan jullie me heerlijk neuken. Kees en Piet, kom er eens bij; dan zal ik julllie eerst even lekker aftrekken. Dan kun je al vast warmdraaien voor straks, als jullie me moeten neuken.”
Ze hapte weer naar Klaas’ lul en toen werd de bloedgeile Simone ritmisch door drie mannen geneukt, terwijl de twee anderen hun lullen in haar handen legden, die ze lekker begon af te trekken.
“Ik kan haast niet wachten met je te neuken, Simone.” hijgde Kees, toen hij haar heerlijk zachte hand om zijn paal voelde. “Je hebt wel zó’n verrekt lekker lijf, meisje!”
“Je zult toch even moeten wachten, jongen.” grinnikte Jaap hijgend, terwijl hij opwindend lekker door Simone werd genomen. “Alle drie gaatjes zijn bezet.”
“Ja, schiet maar op.” mopperde Piet, die ook maar wat graag in één van Simones lekkere gaatjes wilde zitten; hij kon aan haar ogen zien dat ze moest lachen, maar ze had een mond vol lul van Klaas.

Simone had het gevoel dat ze letterlijk en figuurlijk boordevol lul zat. De drie mannen, die van haar jonge lichaam mochten genieten, neukten haar nu sneller, want ze probeerden tegelijk klaar te komen. Evenlater kondigde Jaap aan dat hij ging komen, en op dat moment spoot Henk zijn ballen met een luide kreet leeg in haar kontje. Jaap volgde zijn voorbeeld en vulde haar zaadvragende kutje met zijn zaad, terwijl Klaas met een rauwe kreet haar zuigende mondje vol spoot. Vijf tellen later had Simone met haar handen Kees en Piet tot een lekker hoogtepunt gebracht.
“Henk, ga ‘es even uit mijn kontje; ik moet eventjes zitten.”
Henk trok zijn nu enigszins verslappende lul uit haar bruine sterretje en ging in een fauteuil zitten, terwijl Simone overeind kwam en naast Jaap ging zitten, die nog gauw even een vinger in haar kutje stak. Dat moment benutten Kees en Piet om naar haar grote borsten te grijpen en die heerlijk te kneden.
“Jongens, kunnen jullie me heel even met rust laten?” vroeg ze, geil maar tevreden lachend. “Jullie moeten me allemaal neuken, en je komt dus heus wel aan de beurt. Ik ga dwars op de bank liggen en dan komen jullie om de beurt op je knieën tussen mijn benen. Dan ga je me heerlijk neuken totdat je klaarkomt, en dan is de volgende aan de beurt. Piet en Kees beginnen. Oké?”
“Waarom Piet eerst?” vroeg Kees, die bijna niet kon wachten om zijn lul in dat heerlijke lichaam te steken.
“Jij hebt me al een paar keer genaaid, Kees. Daarom moet Piet me nu eerst maar eens lekker neuken. En zorgen jullie er maar voor, dat ik ook lekker klaarkom.”
Ze was inmiddels op haar rug gaan liggen en zei:
“Nou, Piet, als je er klaar voor bent, stop je lekkere lul dan maar gauw in mijn kutje, ja? Ik wil zo veel mogelijk neuken vanavond. Jullie zijn nog niet van me af, jongens.” Terwijl Piet zijn keiharde lul lekker langzaam in haar hete kutje duw-de ging ze verder: “Als Piet lekker in mijn kut is klaargekomen, dan gaat hij er uit en dan moet de volgende klaar staan om mij verder te neuken. Jullie mogen zelf uitmaken hoe de volgorde is, maar jullie móeten mij állemaal neuken!”
“Dat doen we maar wàt graag, meid.” grinnikte Piet, die genoot van de kracht, waarmee haar kutje zijn lul omklemde. Haar kutspieren waren zo sterk – en Simone wist ze te gebruiken! – dat hij niet verwachtte veel tijd nodig te hebben om in haar buik te spuiten. Terwijl hij in en uit haar natte kut schoof, hielden Henk en Kees zich met haar heerlijke, grote borsten bezig.
“Jongens, wie zin heeft in een lekkere pijpbeurt, mag zijn lul in mijn mond stoppen.” riep Simone, schuddend op het in en uit haar kut stoten van Piets lul. Ze had het nog maar net gezegd, of Jaap hield zijn eikel al voor haar geopende lippen, die ze er direkt over heen liet glijden, terwijl Henk en Klaas aan haar heerlijke borsten begonnen te sabbelen.
Even daarna kwam Piet hijgend en kreunend van genot klaar in haar zuigende kut. Hij trok zich terug en Kees nam direkt zijn plaats in: hij plaatste zijn eikel op haar openstaande schaamlippen en stootte in één keer door totdat hij tot aan zijn ballen in haar buik zat. Toen begon hij haar hard te neuken.
“Ja, lekker!” riep Simone, nadat Jaap in haar geile bekje had gespoten, “Naai me maar lekker hard, daar hou ik nu van!”
Toen Kees zijn climax voelde naderen, riep hij:
“Ik kom zo klaar, hoor! Wil je de volgende maar vast klaar gaan staan?”
Lachend kwam Henk op zijn knieën naast hem, klaar om zijn lul in Simones kut te schuiven.
“Ja,” riep die bloedgeil uit, “er mag alleen een lul uit mijn kutje om plaats te maken voor de volgende. Ik wil er dus eigenlijk constant een harde, dikke paal in hebben. En ik wil heel lang door jullie allemaal geneukt worden.”
“Dat is geen probleem, meid.” lachte Henk begerig, die bijna niet kon wachten om zijn lul in haar kutje te stoppen en haar heerlijk te neuken.
Kees leegde zijn zak met een brul in haar buik en trok zich terug; onmiddellijk schoof Henk zijn paal haar kutje in en begon haar te neuken, daarbij hard in haar borsten knijpend. Op die manier neukten de vijf mannen haar allemaal en Simone had er daarna geen idee meer van hoe vaak ze wel niet was klaargekomen. Toen de laatste zich uit haar kutje terugtrok, spreidde ze haar armen en hijgde amechtig:
“Jemig jongens, wat was dàt héérlijk! Echt waar! Dat moeten we beslist vaker doen.”
“Wat mij betreft is dat geen probleem.” lachte Joop, die naast haar zat en wat met haar borsten speelde, terwijl het vele sperma van de mannen letterlijk uit haar kutje droop. “We kunnen hier elke week wel een sexfeestje organiseren.”
“Gráág. En dan nodig je nog maar een paar mannen uit, want ik denk dat mijn vriendin maar wàt graag mee wil doen.”
“Heeft die net zo’n lekker kutje als jij?” vroeg Kees lachend, die een vinger uit haar kutje haalde en het sperma over haar buik uitsmeerde.

“Dat mag je zelf beoordelen.” lachte Simone, nog altijd geil. “Maar ze weet er in elk geval verdraaid goed mee om te gaan, en ze neukt net zo graag als ik, want ze is net zo geil als ik.”
“O. Nou, dàt belooft wat!” lachte Piet, die even aan haar tepel sabbelde, waarop Joop er grinnikend aan toevoegde:
“Dan mogen wij er wel een paar man bij hebben, want deze dame hier is in staat om ons te slopen.”
“Ja, dat lijkt me leuk.” merkte het hete meisje op, “Nog een man of vijf erbij, dan hebben we beiden vijf mannen om mee te spelen.”
“Laten we dan maar eens nadenken over wie we daarvoor uitnodigen, want ze moeten natuurlijk wel een beetje bij het clubje passen.”
“Ja, maar ze moeten ook geil zijn en goed en veel kunnen neuken.” Simone zat even een beetje met Joops lul te spelen en zag hem glimlachend weer overeind komen. “Als we allemaal een beetje meewerken, kan één meisje zich met vijf mannen tegelijk bezighouden.”
“Hoe had je je dat voorgesteld, hete donder die je bent?” vroeg Klaas, die haar lekkere billen streelde.
“Nou,” legde Simone uit, “zoals jullie weten heeft elk meisje drie gaatjes: een kutje, een kontje en een mond. In elk gaatje kan een lul, zoals jullie al bewezen hebben. En dan heb ik ook nog twee handen, waar ook een lul in past. Dat zijn volgens mij vijf lullen bij elkaar.”
“Dat heb je goed uitgerekend, Simone.” zei Kees lachend, “Maar denk je dat jouw vriendin dat ook wil? Hoe heeft ze trouwens?”
“Chantal. En ik weet wel zeker dat ze dat wel wil, want zij is minstens zo geil als ik.”
“Heeft ze ook zulke lekkere borsten als jij?” wilde Joop weten, die zich tegoed deed aan Simones borsten.
“Ze zijn ongeveer net zo groot als de mijne.”
“Dan zijn ze lekker.” stelde hij tevreden vast.

Een week later kwam Simone – haar ouders waren het weekend weg – met een hem onbekend, maar heel mooi meisje achterom bij Joop binnen.
“Hi Joop, dit is Chantal.” zei ze, haar vriendin aan hem voorstellend. “Chantal, dit is Joop, mijn buurman, van wie ik je al verteld heb dat hij en zijn vrienden verschrikkelijk geil kunnen zijn.”
“Dat komt goed uit, want dat ben ik ook.” lachte Chantal. Ze gaf Joop een hand en bekeek hem even goedkeurend, wat deze prompt ook bij haar deed.
“Bevalt het je wat je ziet?” vroeg ze vrolijk, terwijl ze in de voorkamer gingen zitten. Chantal was er aan gewend dat ze door mannen bekeken werd, en ze vond het nog leuk ook.
“Het bevalt me verrekt goed.” liet Joop zich ontvallen. Het donkerharige meisje was verschrikkelijk mooi, had een slank figuur en volgens hem grote borsten, die hij maar wat graag in zijn handen wilde hebben. Ze droeg een extreem kort rokje en een strak T-shirt met V-hals, die de aanzet van haar borsten liet zien. “Je hebt een lekker figuur en zo te zien flinke tieten. Zijn die echt?”
“Ja, ik kan wel zeggen dat dat zo is, maar dat hoef je natuurlijk niet te geloven.” lachte Chantal, die voor zichzelf al had vastgesteld dat ze wel graag een flinke beurt van deze man wilde hebben; ze had van Simone al gehoord dat hij fantastisch kon neuken, en ze wilde zijn gereedschap wel eens zien.
“Mag ik wel even voelen?” vroeg hij begerig.
“Dat mag best, hoor, Joop.” stemde ze vrolijk toe.
“Oké, maar daar blijft het dan ook nog even bij.” merkte Simone meteen op. “Je mag haar borsten even voelen, maar we gaan nog niet sexen en neuken. We wachten eerst tot de anderen er zijn. Hoe veel komen er trouwens?”
“Met mij meegerekend zeker twaalf man, misschien dertien.” antwoordde Joop, terwijl Chantal zijn handen nam en die op haar borsten legde.
“Jemig, zó veel?” schrok Simone, “Dan moeten wij wel veel neuken.”
“Daar heb jij helemaal geen bezwaar tegen, Simoon.” glimlachte Chantal, die zich met welgevallen door Joop liet betas-ten; ze verlangde er al naar zijn handen op haar blote borsten te voelen. “Jij wílt toch graag veel neuken?”
“Ja, maar dan zijn er altijd een paar, die op hun beurt moeten wachten.”
“Nou, èn? Daar worden mannen alleen maar geiler van, en dan neuken ze beter. En ik wil alle lullen een keer gevoeld hebben.”
Joop kon zijn handen maar moeilijk van Chantals borsten af houden, zo heerlijk voelden ze aan. Maar hij moest wel, want er werd aan de deur gebeld. Binnen vtien minuten zat de kamer vol met twaalf mannen, van wie vooral de nieuwen zich aan de beide mooie meisjes vergaapten, die zich dat lachend lieten welgevallen.
“Jullie mogen allemaal onze borsten even voelen,” stelde Chantal voor, “maar dan gaan we eerst wat drinken, om in de stemming te komen.”

“O, dat ben ik al lang.” grinnikte Kees, die direkt naar haar borsten greep, terwijl Simone twee andere mannen met haar borsten bezig hield.
“Rustig aan, jongens.” lachte zij, “jullie komen heus wel aan jullie trekken, hoor. Stelletje geile beren, dat jullie zijn! Jullie zullen ons allemaal minstens een paar keer moeten neuken!”
Maar na een goed kwartier kon niemand nog enig gedul opbrengen. De mannen waren veel te nieuwsgierig om de meisjes nog lang in de kleren te zien, en die verlangden ernaar om met twaalf verschillende lullen te kunnen spelen.
“Nou jongens, ik ben zelf zo langzamerhand zó verschrikkelijk geil geworden,” gaf Simone toe, “dat ik voorstel dat Chantal en ik jullie al vast gaan uitkleden. Als we beginnen, dan mag niemand nog een draad textiel aan zijn lijf heb-ben.”
Opgetogen lachend boden direkt twee mannen zich aan de meisjes aan om zich door hen te laten uitkleden, en de beide geile dames maakten er haast mee: binnen een paar minuten zaten er twaalf spiernaakte mannen om hen heen.
Geil lachend liepen ze bij hen langs en namen van ieder even keurend zijn lul in de hand om er even lekker in te knijpen.
Toen zei Simone:
“Nu gaan Chantal en ik elkaar langzaam uitkleden, en daarna mogen jullie toetasten. Dan zetten we een neukfeest op touw, zoals we dat nog nooit gehad hebben.”
Ze ging tegenover haar vriendin staan, die haar zwoel aankeek, en begon langzaam haar T-shirt omhoog te schuiven, terwijl de mannen geboeid toekeken, want ieder wilde direkt een paar heerlijke blote borsten zien. Simone schoof Chantals kledingstukje omhoog en drukte haar lippen even op die van haar vriendin. Toen ze van boven naakt waren lieten ze zich lachend door de mannen bewonderen, die goedkeurend applaudisseerden. Wàt een héérlijke borsten hadden deze twee geile meisjes toch! Toen begonnen ze elkaar van hun rokje te ontdoen en Chantal schoof even een vinger in het kutje van haar vriendin, wat natuurlijk door de mannen werd opgemerkt. Die werden daardoor nog geiler dan ze al waren, en een enkele begon van opwinding al met zijn pik te spelen.
“We gaan straks neuken, hoor, jongens!” beloofde Simone, terwijl ze Chantals rokje op haar voeten schoof. Daarbij was het kutje van haar vriendin vlak voor haar gezicht, en ze kon het even niet laten haar tong er even in te steken.
“Ik wil néuken!” riep Chantal ongeduldig, en bloedgeil. “Jouw tong is heerlijk, Simone, maar nu wil ik een paar harde en dikke lullen in mijn kut hebben.”
“Alleen in je kut?” vroeg Simone lachend, terwijl ze Joop aan zijn lul naar zich toetrok.
“Nee, ook in mijn kont en in mijn mond. En ik heb nog twee handen, waar ook een lul in past.”
“Ja jongens.” legde Simone de mannen uit, “We hebben afgesproken dat we samen tien mannen tegelijk kunnen ver-wennen. Maar eerst gaan we maar eens lekker warm draaien, we hebben tenslotte de hele nacht nog! Joop, stop je lul in mijn kut en neuk me!”
“Ja, mevrouw.” zei Joop kwasi-gedwee, schoof zijn recht vooruit staande lul haar al natte kut van zijn buurmeisje in en begon haar rustig te neuken.
“En wie stopt zijn lul in mijn kut?” wilde Chantal ongeduldig weten; ze moest accuut een dikke paal in haar buik voelen en kón en wílde niet langer meer wachten.
Maar voordat ze het wist had Kees al tussen haar benen plaats genomen en zijn genotsknuppel in haar zuigende kut gestoten, waarop hij hard in haar buik in en uitstootte, terwijl twee andere mannen zich met haar borsten bezig hielden en een vierde haar zijn lul aanbood. De bloedgeile Chantal hapte onmiddellijk toe en begon verrukt te zuigen en te sabbelen, terwijl ze zich heerlijk liet neuken en ze intussen aan twee andere lullen lag te trekken. Zo was zij met vier mannen tegelijk bezig, en dat vond zij een “mooie warmdraaier”.

Toen Joop zich kreunend en hijgend in Simones zuigende kutje had leeggespoten, riep zij onmiddellijk:
“En nu wil ik vijf man! Henk, ga liggen, dan kom ik op je liggen met je lul in mijn kutje.”
Henk ging begerig onderuit liggen en spreidde zijn benen, waar Simone op haar knieën tussen kwam. Ze kwam met haar naakte lichaam over hem heen liggen en stopte zijn lul in haar kutje, die ze een paar keer met haar kutspieren bewerk-te om hem stijf te houden.
“Jaap, maak m’n kontje maar een beetje glad en stop gauw die heerlijke pik van je er in. Willem, stop je lul in mijn mond en Klaas en Piet, leg die pikken van jullie in mijn handen. Straks doen we het in een andere volgorde. Iedereen moet in elk gaatje gezeten hebben.”
Terwijl ze sprak, voelde ze hoe Jaap haar bruine sterretje op een heerlijke manier glad maakte en even zijn vinger er een eind in stopte om te voelen of het glad genoeg was. Dat was het geval, en toen zei hij:
“Simone, ik kom nu in dat lekkere kontje van je, hoor.”
“Ja, schiet maar op en begin me direkt te neuken. Dan zal ik Henk neuken, en Willem neukt me in mijn mond. Ik zal proberen jullie allemaal tegelijk te laten klaarkomen. Jongens, wat zal ik veel zaad in mijn lijf krijgen, zeg! Klaas en Piet, kom hier met jullie lullen; dan zal ik jullie lekker aftrekken.”
“Maar we mogen je toch ook nog wel neuken, Simone?” wilde Piet weten.
“Ja, natuurlijk! Jullie móeten mij zelfs neuken; àllemaal en in àlle gaatjes, wat jij, Chantal?”
“Nou, reken maar.” riep Chantal, die ook al drie dikke lullen in haar heerlijke lichaam had, door het dolle heen. “We zijn nog láng niet uitgeneukt, jongens!”

Simone en Chantal kregen de sex-orgie, die zij zo graag wilden: ze bleven de hele nacht met de tien mannen in de weer en werden in de loop van de nacht zeker dertig keer in hun drie gaatjes geneukt. Ook hadden ze bij het ochtendgloren de mannen nog een paar keer afgetrokken, zodat hun naakte lichamen met een laag zaad zo goed als bedekt waren.
Ondanks hun bijna beurs geneukte kutjes en kontjes bleef het niet bij die ene keer. Toen de bloedhete meisjes van mening waren, dat hun gaatjes voldoende hersteld waren, stelden zij Joop voor om weer zo’n orgie te organiseren. En weer lieten zij zich, door dezelfde mannen, wel een keer of dertig, veertig neuken. Hun kutjes, kontjes en borsten deden er op een heerlijke manier pijn van, maar daar gaven zij niet om. Zij waren aan sex en aan neuken met deze mannen verslaafd geraakt, en konden er daardoor maar niet genoeg van krijgen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir