date met een stel na twee lange chatsessies

Amateur

date met een stel na twee lange chatsessies

Goedendag nogmaals ik ga weer verder met het vertellen van mijn ervaringen. Deze keer ga ik terug naar een date ervaring met een stel die ik aantal jaren terug beleefde. Voordat ik deze stel trof heb ik toevallig twee nachtenlang met ze gechat in twee weken tijd. Ik sprak ze op de chat aan hebben echt geloof ik bijna de halve nacht gechat was leuk en bijzonder. Ze hadden nog nooit gedate en wilden het proberen. Het was een stel tegen 40 aan die in Limburg woonden. Ze wilden graag iets nieuws en de man van het stel wilde eventueel het bi gebeuren ontdekken. Na onze lange chatsessie viel mijn verbinding weg en kon ze niet meer terugvinden :(. Als ik mij goed herinner tref ik ze een weekje later weer op de chat althans zei herkenden mij en gingen weer gezellig verder chatten over van alles en nog wat. Op een gegeven moment zeg ik tegen ze of ze me wel zien zitten voor een kennismaking. Ze twijfelden nog, ik gaf ze mijn email adres en zei van merk wel of jullie het zien zitten of via mail contact willen houden om verder te chatten.. Paar dagen later krijg ik op een vrijdagmiddag een email van ze of ik wel serieus ben en het wel zie zitten om bijna anderhalf uur te rijden om ze te treffen voor een kennismaking en wat er kan gebeuren nog niet vaststaat. ik mailde ze terug en het best leuk zou vinden. en het als een avondje stappen met vrienden kan zien. na een paar email sessies op en neer in een paar uur mail ik ze als ik mij niet vergis rond 19 uur dat ze me maar moeten bellen omdat ik in de avond met vrienden ging voetballen. En jahoor tijdens het voetballen kreeg ik een bericht van ze. Wist niet wat ik moest doen maar besloot een kwartier eerder te stoppen met voetballen omdat ik een lange weg te gaan had. Stapte me auto in en reed naar ze.

Eenmaal daar bij ze aangekomen in de nacht merkten we dat de buren nog buiten waren was wel raar gevoel voor ons allen omdat ze ons zo laat nog even zagen. we gingen kennismaken en gezellig bijpraten, is toch even anders dan chatten of mailen. ik zag ze wel staan maar wist niet of ze het ook leuk vonden want de dame zat ofwel lag naast me op de bank en haar man aan de andere zijde. ik voelde gewoon haar warmte aan dat ze wel wilde. na een uur of zelfs langer praten gaven ze elkaar een zoen keken ze elkaar aan van wat doen we etc maar niemand nam initiatief. op een gegeven moment gaat de man des huizes naar buiten om de hond uit te laten.

Op dat moment was ik met de dame alleen en werden we nog opener en zochten elkaars handen elkaar lichaam op. Op het moment dat de man terug kwam zaten wij al te zoenen. we schrokken wel maar het signaal was duidelijk we gaan ervoor. Hij vroeg van kom we gaan naar boven in bed verder. eenmaal in bed lag de dame tussen twee heren ik was onervaren en preuts en zei waren nog nieuw ermee maar langzaam werd het spannend en geiler. ik kon niet genoegen krijgen om haar te likken en zij vond dat lekker.
op een gegeven moment lag ik op haar en zoenden elkaar. ineens zag ik haar man voor ons staan en naar ons geil kijken. in een ruk lmaak ik een beweging naar zijn lul en neem het in me mond. ze waren beiden verrast de man schrok wel hij wilde graag ontdekken of die bi was maar verwachtte het niet en de dame keek van geilheid en verbazing naar ons toe. het bleef maar een pijpsessie van een minuut en daarbij bleef het bij met deze stel als m/m contact. en gingen gewoon weer verder met het genieten van de dame. ergens midden in de nacht was de heer even gaan roken. en toen hij terug kwam was ik net bezig met het onderspuiten van haar gezicht. had dit nog nooit gedaan. uit geilheid gingen we zelfs zoenen met sperma op haar gezicht. blijkbaar vond zijn man dit een vies gezicht en hadden ze het nooit gedaan maar wij hadden het niet door door onze geilheid. ik heb ze na deze date nog een keer getroffen maar gezien de afstand en gezinssituatie van hun is het niet meer geworden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir