Bij tante Solange op bezoek.

Anal

Bij tante Solange op bezoek.
Het is inderdaad tante Solange van in mijn vorige verhalen wie we hier terug tegenkomen. Het kan ook niet veel anders want heel veel tantes heb ik niet, en al zeker niet één die me zo doet verlangen naar sex met haar. Ik ben al wat ouder in dit verhaal sinds mijn eerste sex ervaring (zie vorige berichten). Nog steeds was Solange een wonderlijk geschapen vrouw en bij het vele masturberen haalde ik steeds weer haar lichaam voor de geest, hmmmmm…wat heb ik veel van mijn jonge zaad geloosd… Toen ik mee mocht op vakantie naar Durbuy met nonkel en tante, kreeg ik al weer heerlijke gedachten, wat zou zij me nu bijbrengen??
We vertrokkken van uit de stad waar zij woonden en in de wagen kon zij het niet laten om mij met een stoute lach aan te kijken en reeds te versieren nog voor wij aankwamen. Nonkel had niets door, of wou dit niet, want ik hoorde tijdens de gesprekken onderling dat nonkel niet vies was van hier en daar een scharrel er op na te houden. Wat natuurlijk niet te begrijpen was als je zo’n mooie vrouw thuis hebt, veel later en heel wat ouder begrijp ik het wel beter. Zo nu en dan moet je wel eens van dagschotel veranderen…Maar het is niet zo dat het gras aan de andere kant groener is dan thuis, daarom ging nonkel toch steeds weer thuis de zekerheid opzoeken. Trouwens de zaak was wellicht de reden dat beiden gehuwd bleven. Eens aan gekomen in Durbuy, was het al vrij laat en tante zou me tonen waar ik slapen moest, het buitenverblijf was vrij ruim en had 4 slaapkamers en 4 badkamers.
Tante liep me voor en de trap op zou ik het niet laten naar haar heerlijke kont te kijken…Nu wist ze trouwens precies dat ze mij in haar macht had, ze wist dat ik op mijn jonge leeftijd nog nooit met iemand van haar leeftijd en met zo’n volwassen lichaam sex had gehad. Ik kreeg terstonds een stijve toen ik nog maar de billen, dijen en haar middel volgde op de trap. Ze liep me voor en amper enkele decimeters voor mijn neus showde ze haar volslank lichaam bijna zat ik met mijn neus tussen haar billen. Nonkel kon wellicht niet vermoeden dat zijn vrouw haar neefje zo kon ophitsen…wat een heerlijk geur, wat een spanning,…
Eenmaal boven vroeg tante me of ik nog steeds wild van haar werd en dit met een blik waarvan je haast achterover zou vallen, ik bevestigde dat ik nog geen vast vriendinnetje had maar dat ik toch wel wat meer ervaring had dan destijds aan de kust. Ik loog nu wel een beetje want veel verder dan wat gezoen en in het broekje zitten van enkele meisjes die zowat mijn eigen leeftijd waren had ik nog steeds niet.
Tante lachte en vertelde dat wij het goed zouden hebben met elkaar… Ik rook haar hemelse parfum en reeds van deze momenten kreeg mijn lul het benauwd in mijn broek, met als gevolg dat ik nat werd van de gedachte alleen al.
Morgen gaat je nonkel naar het stadje om nog een vastgoedproject te bespreken en dan zullen we weer wat nader kennis maken stelde me mijn tante op mijn gemak, want ik vroeg me al af met mijn nonkel in de buurt dat het niet eenvoudig zou worden om tantes poesje te zien…
Die zelfde avond keken we nog wat tv, maar ik wou dat het zo snel morgen was… Wat was ik geil, en in de badkamer zocht ik naar wat lingerie van haar om mij hier op te masturberen wat mij dan ook nog lukte, wat kwam ik heerlijk klaar…hmmmmmmm.
Bij het ontbijt zat tante Solange naast nonkel en vlak voor mij, de badjas was wellicht het enige dat zij aanhad, want die zat strak om haar lichaam heen gevouwen. Van wat ik gegeten heb kan ik me alvast niets meer voor de geest halen maar waar ik zo onopvallend mogelijk probeerde naar te kijken zie ik nu al die jaren nog zo voor mij.
Tante speelde het echt link, want haar voeten duwden mijn benen uit elkaar, en ik voelde een voet naar mijn kruis naderen, voor de eerste keer kreeg in mijn leven ik enkele tenen tegen mijn hard geworden lul aangedrukt…Nu nog steeds vind ik het heerlijk om voeten te betrekken in het voorspel. Wat een geluk dat nonkel er niks van doorhad, enkel vroeg hij zich af of ik het misschien wat te warm had, daar ik een nogal rood gezicht had! Neen hoor, stelde ik stamelend…geen reden tot bezorgdheid. Nonkel nam zijn autosleutels en vroeg nog voor het vertrekken naar de stad als wij niet eens het tuinhuis onderhanden zouden neme terwijl hij weg was. Natuurlijk antwoordde tante, dit zullen we samen wel doen hé Lars? Ik knikte en begreep niet onmiddellijk wat zij bedoelde!!
Eens vertrokken en nonkel de straat nog niet uit, vroeg tante Solange me zonder blozen of ze nu mijn lul mocht zien? Ik wil weten op dat speelgoedje van je gegroeid is sinds de laatste keer. Nogal beschaamd stelde ik me recht en stroopte ik mijn broek naar beneden, waar ik uit moest stappen. Mijn lul was nog steeds stijf en het voorvocht glinsterde op mijn eikel…Ja, Lars…dit ziet er goed uit jongen! antwoordde Solange, met een glimlach. Trek maar alle kleren uit en vertrek alvast maar naar het tuinhuis, ik voelde reeds weer de gebiedende wijze van handelen van tante. Wat geilde dit me op…ik was een gewoon het speeltje van mijn eigen tante aan het worden.
Zij kwam me na enkele ogenblikken achterna en nu had haar badjas gewisseld met een leuke losse jurk…Een prachtige diepe inkijk en nog steeds zonder beha…Mijn intussen half hard geworden lul kreeg weer zin om zich op te rechten… Eerst wat werken Lars daarna je beloning, stelde mijn tante voor…Ik voelde mij een slaafje want ik moest in mijn blootje alles naar buiten sleuren, gelukkig voor mij stond er echt niet veel in het tuinhuis en was de klus vlug klaar.
Eens alles buiten gezet moest ik nog vegen ook en dat terwijl tante me steeds maar weer aankeek, ik voelde haar ogen op mijn lul, achterste, billen, …mijn zin in haar werd steeds maar weer groter…Ohhh wat had ik zin in haar!!!
Nu enkel de ligzetel terug naar binnen Lars en volg me maar…Zij ging zich leggen en vroeg me of ik nog wist van de vorige keer aan de kust, toen ik haar moest inwrijven met zonnecrème? Nou dat mag je nog eens doen Lars maar nu neem je mijn poesje onderhanden, alsof je leven ervan afhangt… Wat een order!! Ik mocht haar poesje vertroetelen naar hartelust. Ze spreidde haar benen helemaal zodat ik in haar roze zachte poes mocht duiken met mijn handen. Ik trilde en zocht haar binnenkant op met de olie die ze me overhandigde. Ik streelde, streelde en zocht naar haar kleine knopje die ze me vroeg goed maar zacht te beroeren. Blijven strelen Lars, ze zuchtte en vroeg me om sneller heen en weer te gaan, hmmmmmmm…Ik zat achter haar aan op mijn knieën en ik hoorde haar steeds sneller ademhalen, hmmm hmmmmm…Mijn lul was intussen als een knuppel hard gaan rechtstaan, en door het zicht en de natte handen kreeg ik bijna een orgasme!! Maar het was tante die eerst kwam, met schokken kwam ze heftig klaar…….wat een heet zicht was me dat, ik verloor met lange druppels vocht uit mijn harde lul… Tante nam mijn stevige paal vast en duwde hard op de gezwollen aders en kneep hard in mijn zachte ballen…na enkele seconden spoot ik alle warme sperma op haar stevige borsten, wauwwwwww…wat een ontlading…Na enkele momenten van bekomen, was alsof er niet gebeurt was voor mijn tante en met een lach stelde ze me voor om ons werk verder af te werken…namelijk het tuinhuis netjes achter te laten. Wat ik dan ook deed, want tante had nog meer in petto die vakantie!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir